Kan testı yaptırdım ve sonuc POZİTİF

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebi26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gel canım ben hic bi belirti anlamadım.sancılarımda hafifti.progestron jelden de goguslerim sis agrıo.ama baska bısey görmedim hissetmedim.bu konuda hic tecrübem olmadı maaleseef yardımcı olamıorum :uhm:

bademcim bence benimkiler ikiz öle hissediorum.en basta da öle hissetmistim.ıns senınkılerde ıkız olur kaydirigubbakcemile3 sen niye 4 kez kan testi verdin ben onu anlamadım?

çok sevindim Allah kucağına lmayı nasip etsin inşallah darısı hepimizin başına

bebeklerimiz cok sukur buyuyolar.yarın yıne test vercem bakalım ıns saglıkla buyumeye devam eder.yasemincim ayy cok guzel bebeklerımız ardarda bırlıkte saglıkla buyuturuz ıns ama sımdı su 9 ay ıns.saglıkla gecırırız

Canım gozun aydın yaaa sızı boyle gordukce okadar cok ımrenıyorumkı sakın yanlıs anlamayın kıskanmıyorum bende bende dıyesım gelıyor ama her seyın yerı ve zmanı var dıyorum tekrar sabretmeye devam dıyorum su parayı bır denklestırebılsek ve zmanı gelse hayırlsıyla bızde soyle pozıtıııııııııf dıye bagırsak ya bıze cok dua edın sız szımdı hamılesınız dualarınızbızden daha cabul kabul olur canım allah degerlerınızı katkat arttırsın ınsaalh 9 ay sorunsuz gecer canlarım benım ya

badem ve ebi26 hayırlı olsun ikinize de başka başlıkta bademe yazmıştım. Ebi26 gerçekten çok mutlu oldum. Ben de anatolia da yaptırmayı istiyorum sizin gebe kalmanız beni çok etkiledi. Dr un Hakan bey miydi? Allah sağ salim elinize de almayı nasip etsin canım.

ebicim sanırım çoğul gebelik değil senin ki benim 9.gün 54.1 di 11.gün 210 oldu üçüze hamileyim ama birinin kalp atışları yok ve küçük hakkında hayırlısı olsun

valla canımhıc önemli diil.esimin dedigi gibi bir olsun bizim olsun dimi kaydirigubbakcemile3 :lepi:

Yanı canım 1 olsun ne farkeder olsun da hayırlısıyla canım saglıklı sıhhatlı olsun sızın olsun yannı

ay ıns saglıklı olsun da önemli olan o.yalnız ben hala bı ruyadayım gıbı gelio.yada ben dıılım sankı olnaları dısardan seyredıorum gıbı gelıo.cok ılgınc ya.annem babama sölemis babamdan utanıorum böle salak bi hal var üzerimde

ebi tebrikler mutluluğun tadını çıkar sağlıcakla kucağına al inşallah.

ebicim aradım buldum hemen topiğini tekrar tebrik ederim:) benimde 11. gün test sonucum 188 di 13. gün ise 388 olmuştu. Ben hamileliği düşünmediğim zamanlarda ikiz çocugun olursa dediklerinde Allah yazdıysa bozsun diyordum hep. Sonra iki tane transferim olunca dua ettim inşallah ikiside tutar diye. Bunu yaşayanlar anlar sanırım. Gerçekten annelik hissi bu aşamada devreye giriyor bence. ıkiside benim olsun ikiside sağlıklı olsun istiyor insan. Tabiki ben bir tane haberini duyunca bir yanım mutlu oldu ama doktora ikinci bebeğim nereye gittii demeden geçemedim. eyvahedigeldismile Bu gerçekten çok tuhaf bi duygu. Herkes kendi deneyimini ve tecrübelerini paylaşıyor. Mesela ebicim bende sana idrar testi yaptırma demiştim. Ama sende benim gibi dayanamayıp yaptın. ışte böyle karmaşık duyguların birleşimi bir olay bence bu. ınşallah hepimiz saglıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. Seni çok öpüyorum canım arkadaşım. a.s.:1hug:

tesekkur ederım canım yaa.valla sorsan ıkısınıde ısterım ama dedıgım gıbı tekse de yapıcak bısey yok saglıkla buyusun karnımda önemli olan bu.ya bu cok guzel bı duygu cok korkuyorum bıtcek dıye allahım korusun meleklerımızı saglıkla kollarımıza alalım kokularını doya doya ıcımıze cekelım ıns.

kızlarrr bugun kı hcg degerım 234 cıktı.galiba tek benim ufak melegim :ecrin_bebek:

ebicim seni çook tebrik ediyorum bende ilk denememi yapıyorum bugün toplama işlemi yapıldı transfer için bekliyoruz. sende kaç yumurta toplandı bilgi verebilir misin rica etsem . tşk. slm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…