Kızlar sabah bir konu açmış onda da deginmiştim bu sorumun cevabını pek alamadım kan testinde hamilik hangi zamanda cıkıyor bir hafta/iki afta/bir adet dönemi sonrası/ 5 gün çok fazla yorum var hangisi dogru bilemedim.Eger deneyimleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim,ne zaman yaptırdınız hangi sürede gözüktü?Teşekkür ediyorum şimdiden
iki gebeliğimde de adet olmadığım gibi gittim idrar testi aldım pozitif çıktı kan testi yaptırdım yaklaşık 5 haftalık hamilesin dediler. yani eğer böyle bir şüphen varsa adet olmayı bekle günün düzenli hiç gecikmeyenlerdensen ve adet görmezsen hemen yaptır. çağla şikel 10 günlük hamileyim diyordu bi ara, demek ki 10 günlükken bile anlaşılabiliyormuş
iki gebeliğimde de adet olmadığım gibi gittim idrar testi aldım pozitif çıktı kan testi yaptırdım yaklaşık 5 haftalık hamilesin dediler. yani eğer böyle bir şüphen varsa adet olmayı bekle günün düzenli hiç gecikmeyenlerdensen ve adet görmezsen hemen yaptır. çağla şikel 10 günlük hamileyim diyordu bi ara, demek ki 10 günlükken bile anlaşılabiliyormuş
insan sabredemiyor yani gebeliği istiyorsan da istemiyorsan da beklemek zor, Rabbim hakkında hayırlı olanı ve seni en çok mutlu edecek olanı nasip etsin. sonucu bildirirsin artık merak ederim şimdi:):)
Kızlar sabah bir konu açmış onda da deginmiştim bu sorumun cevabını pek alamadım kan testinde hamilik hangi zamanda cıkıyor bir hafta/iki afta/bir adet dönemi sonrası/ 5 gün çok fazla yorum var hangisi dogru bilemedim.Eger deneyimleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim,ne zaman yaptırdınız hangi sürede gözüktü?Teşekkür ediyorum şimdiden
Mrb arkadasim en erken adetine 2-3 gun varken ogrenebiliyorsun. Ben kendimden ornek veriyorum ozel bur hastanede calisiyorm gebe kalmaya karar verdigmz ay yumurtlsma tarihlerini hesapladik ve o tarihleri bos gecmedik cok umutluydum sabredemedim ve labrtvrda adetime 7 - 8 gun vardi kan testi yaptirdim malesef negtf cikti daha sonra marketten bi idrar testi aldim erken tahlil yaptirdigimi biliyordum adet gunum gecince tahlili evde yapicaktm dayanamadim adetime 3 gun kala idrar tahlili yapti ve cok silik olarak cikti use gider gitmez lbrtvara kostum ayni ay icinde ikinci kan tahlilimi yaptirdim ve 3 gun varken pozitif haberini aldim yani daha erken kanda dahi olsa cikmiyor adetine birkac gun kala en erken ogreniyosun