Kan testim negatif:(

ama yarenin 13. günü gecikmesindeki idrarda çıkmadı kanda çıktı onun ölle yazdı demin

kan testi yaptir o zaman eger korkmassan yaniltici negatifler cikabilir idrar testlerinde en guvenilir kan testleri o kisisine bagli yaren le sen birmisin ? :))) senin adetin akc gunde bir oluyor

Ben o testlerden anlamam
Benim idrarda belli olmustu yedi gun gecikmeyle ama gec dollendiyse iki hafta bilemedin uc hafta gecsin derim

kan testi yaptir o zaman eger korkmassan yaniltici negatifler cikabilir idrar testlerinde en guvenilir kan testleri o kisisine bagli yaren le sen birmisin ? :))) senin adetin akc gunde bir oluyor

28. Gün adet olurdum hep son adetim 1 kasımdı canım tmm yarın test aldırcam kocama yarından sonra sabah yaparım artık canım

evde testim yok kız hani bu süt testi yapıolarmış bide soda testi yapılıomuş bilen duyan varmı bu testleri?

tovbe tovbe nimet katilir mi idrara idrar acidli icine bisey dokersen tabi kopurur ... benim bildigim ev testi bi bardak icerisine idrar bisey katma eger 2 gun sonra icinde beyaz parcalar olursa hamilesin

tovbe tovbe nimet katilir mi idrara idrar acidli icine bisey dokersen tabi kopurur ... Benim bildigim ev testi bi bardak icerisine idrar bisey katma eger 2 gun sonra icinde beyaz parcalar olursa hamilesin

ben onu denedim 6 saatmi ne beklettim abooo sanırsın içine 1 avuç kum atmışım tortular öle olmuştu:=) ne gün yaptım biemiom ama

Idrar testi yinede ykici olmuyor pek eger gebelik yoksa kanda negatifi gormek daha uzucu bikere yaptim piskolojim bozuldu ve bidaha asla dedim

Been kactim cep yoruyor gozlerim agirdi
Rabbim herkeze gonlundekini hayirli etsin ve kabul etsin Insaallah Amiiin
Iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…