hem gögus hem kol içlerindekiler çok belirgınleşti
evetttt leyladan öğrendim kolay yolunu ama cevap veremiyom leylama mesaj yazmaya daha yetkim yok :) yani sonuç olarak et proteyin :=)
leylam sende yaz ögrenelim catlarım 1 gun aşırı ilişki yumurtlma dönemi falan yok 2 ilişki öncesi eşlerde banyo yok 3 ilişkiden sonra sabaha kadar banyo yok ince bi yastık belaltına 4 bazı pozisyonlar hımmmm başka hatırlaymadım he buarda banyo olayınıda arastırdı 9 metreye kadar ev içerisindeyse dinimiz açısından sıkıntı yok bu arda benimde damarlar çok belirgindi hiç öle olmazdı kollarımbile
degilim ama cocugum var Eki Görüntüle 303826 boyle yapacaksin ellerini beline koyacaksin ve ayaklarin yatagin bas ucuna degecek ve belin yukarda kalacak yapabilirmisin bunu ???
degilim ama cocugum var Eki Görüntüle 303826 boyle yapacaksin ellerini beline koyacaksin ve ayaklarin yatagin bas ucuna degecek ve belin yukarda kalacak yapabilirmisin bunu ???
valla gün aşırı denedik hergün denedik ilişki öncesi banyo neden yok ben çoğu zaman banyo ederim öncesinde sonrasında olan banyom genellikle sabahları olurum bazı pozisyonlar netten araştırdım denediğimide sanıyorum leylanın demek istediğide kocalarımıza et çeviz yidirip her gün birlikte olmakmış canım habersiz kalma kuzum sen canım benim hamiş hamiş
Yaren cok sevindim hayirli olsun canim
KIzlar ne taktik ogrendiniz banada soyleyin lutfeeennn
Yaren cok sevindim hayirli olsun canim
KIzlar ne taktik ogrendiniz banada soyleyin lutfeeennn
ah anam ah sole sole bitmiyom esine gunluk ceviz findik et pekmez bal balik .... yedir proteinli seyler anladin mi canim
kızlar benim açtığım konuda yazışıyoz ya sanki sizi evimde ağırlıyomuşum gibi hissediyom canlarım benim ne alırdınız:)
aynen sen ev sahibi senin konun uğurlu geldi be cnm tam sordunu yaşadım ilgimi çekti yap artık su testi 1 saatte cıktı
artik 10 gun oldu zanil yapabilirsin testi 10 ile 15 gun arasiydi
Lleylam eti cok tuketir benimkisi zaten ama o yatis sekli benim gibi boyu kucuk esinin uzun olanlara gecerli degil sanirim
Zanil canim ben bi bebek alim tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?