Kan testim negatif:(

Yaren cok sevindim hayirli olsun canim
KIzlar ne taktik ogrendiniz banada soyleyin lutfeeennn

valla gün aşırı denedik hergün denedik ilişki öncesi banyo neden yok ben çoğu zaman banyo ederim öncesinde sonrasında olan banyom genellikle sabahları olurum bazı pozisyonlar netten araştırdım denediğimide sanıyorum leylanın demek istediğide kocalarımıza et çeviz yidirip her gün birlikte olmakmış canım habersiz kalma kuzum sen canım benim hamiş hamiş

cnm erkekte spermleri yhavaşlatıyomuş kadında ise yumurta ile spermin buluşmasını engelliyomuş netten okudum özellikle sıcak banyo biz gun aşırı tercih ettik spermler guclenmeli die okumuştum

ah anam ah sole sole bitmiyom esine gunluk ceviz findik et pekmez bal balik .... yedir proteinli seyler anladin mi canim

bakiiim leylam çok mu utandın:) amaaan valla iiice ar damarım çatladı benim:))) ya bilsin herkes canım ya ahhhh ah belki dertlerine derman olur canım yaa oyyy kıyamam sana ben utanırmış:)

kızlar benim açtığım konuda yazışıyoz ya sanki sizi evimde ağırlıyomuşum gibi hissediyom canlarım benim ne alırdınız:)

kızlar benim açtığım konuda yazışıyoz ya sanki sizi evimde ağırlıyomuşum gibi hissediyom canlarım benim ne alırdınız:)

aynen sen ev sahibi senin konun uğurlu geldi be cnm tam sordunu yaşadım ilgimi çekti yap artık su testi 1 saatte cıktı

aynen sen ev sahibi senin konun uğurlu geldi be cnm tam sordunu yaşadım ilgimi çekti yap artık su testi 1 saatte cıktı

ay inş. o uğur banada gelmiştir canım az daha geçsin istiyorum cnım bakalım ne çıkacak altından önce kendim test yapacam:)

Lleylam eti cok tuketir benimkisi zaten ama o yatis sekli benim gibi boyu kucuk esinin uzun olanlara gecerli degil sanirim

Zanil canim ben bi bebek alim tatlim

Ben cePten yazdigim icin yavas yaziyom
Zanil kizlar hakli simdi idrar testi yapsan bile cikar
Haydi yap yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…