selam nasilsiniz kizlar ???
canım benim ya kıyamam sana çooooook sevindim anlatamam sana yat hep dinlen allahımdan dileğim sana tutunması canım düne kadar idrar testi yapmıştın çıkmamıştı demi ayyy sevin ya moralini bozma tabi küçücük daha kesesini anca belli eder sen sakın ağır iş yapma çok öptümmmm oy bebek bebek
cen ne yaptın cnm bak benim gecikmem 13 gu oldu daha idara testide yok neolur dua ette tutsunsun bebbeğm
ağlarım ama ben ya sevinçten senn için duam sonsuz canım allahımın izniyle inşalla canım benim gecikmem 11. güne girmiş bulunmaktayım sakın ilişkiye falan girme bak
26.78 çok yeniymiş cnm mutlaka yaptır yarın hemen doktor demedi ilişki falan ama girmem sebebi neyki ama ben söleym kesin hamilesin sende
içine öyle mi doğuyo belin ağrıyomuydu sennde k.priklerin birleşik birleşik mi?:)
saol canim iyiyim bencede zanil hamile belki gec dollenme hemen idrarda kanda belli olmuyor yani bazi kadinlarda adet gecikmesinden 2 gun sonra felan idrarda cikar hcg hormon yuksek seviyede oldugu icin
içine öyle mi doğuyo belin ağrıyomuydu sennde k.priklerin birleşik birleşik mi?:)
valla cnm benim ben 2 aydır hrp çok umutluydum butun belirtileri yaşadım ve bebiş yoktubu ay sadece 2 gundur göğsum hafif sızladı ve damarlarım belirgınleşti doktorumda zaten henuz belirti yaşamayacağımı erken dönemdekileri psikolojk oldunıu söledi ama bu ay çok arastırdım ve hepsini uyguladın önceki 2 ay yapmamıştım gercekten tuttu doktor 14 gun falan hikaye dedi bak sen adet gununude yumurtladın dedi
valla cnm benim ben 2 aydır hrp çok umutluydum butun belirtileri yaşadım ve bebiş yoktubu ay sadece 2 gundur göğsum hafif sızladı ve damarlarım belirgınleşti doktorumda zaten henuz belirti yaşamayacağımı erken dönemdekileri psikolojk oldunıu söledi ama bu ay çok arastırdım ve hepsini uyguladın önceki 2 ay yapmamıştım gercekten tuttu doktor 14 gun falan hikaye dedi bak sen adet gununude yumurtladın dedi
yaren bende bu 14 .... yumurtlama donemi kabul etmiyorum o ovulasyon testleri felan hikaye hamile kalmak icin tek bir cozum var oda bende kalsin :)))
kürler falan mı uyguladın bu ay bide göğüslerdeki damarlar demiştin benimde goğüsümde 2 balirgin damar çıkmış kahverengi kısmın altından yukarı kadar sol göğüsümdeki daha belirgin
leylam sende yaz ögrenelim catlarım 1 gun aşırı ilişki yumurtlma dönemi falan yok 2 ilişki öncesi eşlerde banyo yok 3 ilişkiden sonra sabaha kadar banyo yok ince bi yastık belaltına 4 bazı pozisyonlar hımmmm başka hatırlaymadım he buarda banyo olayınıda arastırdı 9 metreye kadar ev içerisindeyse dinimiz açısından sıkıntı yok bu arda benimde damarlar çok belirgindi hiç öle olmazdı kollarımbile
leylam sende yaz ögrenelim catlarım 1 gun aşırı ilişki yumurtlma dönemi falan yok 2 ilişki öncesi eşlerde banyo yok 3 ilişkiden sonra sabaha kadar banyo yok ince bi yastık belaltına 4 bazı pozisyonlar hımmmm başka hatırlaymadım he buarda banyo olayınıda arastırdı 9 metreye kadar ev içerisindeyse dinimiz açısından sıkıntı yok bu arda benimde damarlar çok belirgindi hiç öle olmazdı kollarımbile
yastik hikaye canim daha kolayi var :)))
yastik hikaye canim daha kolayi var :)))
kollarında damarlar mı belirdi anlamadım orasını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?