Kan testim negatif:(

cen ne yaptın cnm bak benim gecikmem 13 gu oldu daha idara testide yok neolur dua ette tutsunsun bebbeğm

cen ne yaptın cnm bak benim gecikmem 13 gu oldu daha idara testide yok neolur dua ette tutsunsun bebbeğm

ağlarım ama ben ya sevinçten senn için duam sonsuz canım allahımın izniyle inşalla canım benim gecikmem 11. güne girmiş bulunmaktayım sakın ilişkiye falan girme bak

ağlarım ama ben ya sevinçten senn için duam sonsuz canım allahımın izniyle inşalla canım benim gecikmem 11. güne girmiş bulunmaktayım sakın ilişkiye falan girme bak

26.78 çok yeniymiş cnm mutlaka yaptır yarın hemen doktor demedi ilişki falan ama girmem sebebi neyki ama ben söleym kesin hamilesin sende

saol canim iyiyim bencede zanil hamile belki gec dollenme hemen idrarda kanda belli olmuyor yani bazi kadinlarda adet gecikmesinden 2 gun sonra felan idrarda cikar hcg hormon yuksek seviyede oldugu icin

içine öyle mi doğuyo belin ağrıyomuydu sennde k.priklerin birleşik birleşik mi?:)

valla cnm benim ben 2 aydır hrp çok umutluydum butun belirtileri yaşadım ve bebiş yoktubu ay sadece 2 gundur göğsum hafif sızladı ve damarlarım belirgınleşti doktorumda zaten henuz belirti yaşamayacağımı erken dönemdekileri psikolojk oldunıu söledi ama bu ay çok arastırdım ve hepsini uyguladın önceki 2 ay yapmamıştım gercekten tuttu doktor 14 gun falan hikaye dedi bak sen adet gununude yumurtladın dedi

saol canim iyiyim bencede zanil hamile belki gec dollenme hemen idrarda kanda belli olmuyor yani bazi kadinlarda adet gecikmesinden 2 gun sonra felan idrarda cikar hcg hormon yuksek seviyede oldugu icin

leylam en süper şeyler sölüon canım benim)

içine öyle mi doğuyo belin ağrıyomuydu sennde k.priklerin birleşik birleşik mi?:)

bu arada içime dogsu sanki hiç olmazmış gecikmembide doktorum test sonucundan önce adet gecikmesinin fazla bebek istemenmesineden adetin baskılandını söledi

yaren bende bu 14 .... yumurtlama donemi kabul etmiyorum o ovulasyon testleri felan hikaye hamile kalmak icin tek bir cozum var oda bende kalsin :)))

kürler falan mı uyguladın bu ay bide göğüslerdeki damarlar demiştin benimde goğüsümde 2 balirgin damar çıkmış kahverengi kısmın altından yukarı kadar sol göğüsümdeki daha belirgin

kürler falan mı uyguladın bu ay bide göğüslerdeki damarlar demiştin benimde goğüsümde 2 balirgin damar çıkmış kahverengi kısmın altından yukarı kadar sol göğüsümdeki daha belirgin

leylam sende yaz ögrenelim catlarım 1 gun aşırı ilişki yumurtlma dönemi falan yok 2 ilişki öncesi eşlerde banyo yok 3 ilişkiden sonra sabaha kadar banyo yok ince bi yastık belaltına 4 bazı pozisyonlar hımmmm başka hatırlaymadım he buarda banyo olayınıda arastırdı 9 metreye kadar ev içerisindeyse dinimiz açısından sıkıntı yok bu arda benimde damarlar çok belirgindi hiç öle olmazdı kollarımbile

yastik hikaye canim daha kolayi var :)))

kollarında damarlar mı belirdi anlamadım orasını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…