Kan testim negatif:(

selam kızlar bana yardım edin bugün kan testi yaptırdım sonuç 1.20 yazıyor adetime on gün var daha sonuç nedir

cnm çok acele etmişin bence 4 gun önce yumurtlamış olabilirsin yada belki yumurtlamadın bile ben adet görmem gereken gun yumurtladım bence çalışmalara devam gecikme olmadan test yapma

cnm çok acele etmişin bence 4 gun önce yumurtlamış olabilirsin yada belki yumurtlamadın bile ben adet görmem gereken gun yumurtladım bence çalışmalara devam gecikme olmadan test yapma

biliyorum ama benim önceleri 0.01 çıkıyordu işte bir ümit bide ben üç ay önce dekolman nedeniyle kaybettim doğmasına onbeş ünü vardı oğlumun şimdi bende takıntı oldu sonuç yükselirmi bilmiyorum çok mutsuzum iykide varsınız

ah cnm benim ya başın sağolsun değerin bana hamileliği gösteriyo gibi geldi erken dönem gibi inşalla öledir ben 12 gun gecikme sonrası gittim 26 çıktı gec döllenme yani

umudumu yitirmedim canım yarın kocam işinii ayarlayabilirse nasipse gidecem doktora bakalım altından ne çıkacak:)

evet cnm sanada doktora gitmeden yazmıştım biyerde gecikme sebebini öğrenmekti amacım ama bizim ufaklığı öğrenmiş uk olduk bakmışın seninde öle olmuş mesela ben kan testi yaptırdım eger çıkmasaydı bi hafta sonra tekrarlıcaktı 3.4 gunluk olduğundada kanda çıkmıyo doktorun sökturucu adet olamnı sağlıcak ilaç falan verirse sakın ha kullanma dediğim gibi yeni ise kandada çıkmıyo

yarencim senn nasıl gidiyo canım bi sıkıntı yok demi birde nasıl değişiklikler gözlemledin kendinde canım?

yarencim senn nasıl gidiyo canım bi sıkıntı yok demi birde nasıl değişiklikler gözlemledin kendinde canım?

yok hayatım sadece hafif kırgınlık var uzeride hamilelik o şekilde kendini gösterdi ablam başta olmak üzere bi kaç tanıdığımda bu şekilde olmuştu

mesela yarında gitsem doktora adet söktürücü verse genede kullanmayayım mı yarın 14. gün olacak?

mesela yarında gitsem doktora adet söktürücü verse genede kullanmayayım mı yarın 14. Gün olacak?

sakın kullanma cnm olan ider elinden çunku doktorum bu perşembe çıkmasaa haftaya kadar olmazsan bi kere daha yapcam demişti 3.4 gunluk çıkmadığı için ki çogu doktor veriyo işte bundan doktoruma çok guveniyorum

canım benim bunu öğrendğim çooook iyi oldu çünkü bu seferde çıkmazsa adet söktürücümü içerim demiştim bugun saat 4 gibi evden çıktık saat 10 hiç tualete girmemiştim bembeyaz bi akıntı baya bi gelmiş onu fark ettim kendimde birde bugun bir doluluk hissediyom sanki karnımda hadi bakalım bu doluluk hiç hissetmiyodum

aaa benimde öle bi doluluk gelmişti hiç öle şey bilmezdim ama ben o gun öncesi yumurtladığım gunmuş öle olduğu tarihi biliyorum normalde adete yakın kuru olurdum ıslaklık hiç bitmemişti

zanilcim, merhaba canım :)
benimde bugün 40.günüm çok heycanlıyım adetle ilgili hiç bi belirtim yok halaa..
kafaları bozucam ((
sende yarın inşallah pozitifi görürsünde bizi mutlu edersin

zanilcim, merhaba canım :)
benimde bugün 40.günüm çok heycanlıyım adetle ilgili hiç bi belirtim yok halaa..
kafaları bozucam ((
sende yarın inşallah pozitifi görürsünde bizi mutlu edersin

valla canım inan hiç olmayacakmış gibi geliyo inan 2 çizgi yalanmış gibi geliyo hiç yaşamadığım için sanıyorum allahtan hayırlısını istiyorum hepimiz için inş. yarın güzel şeyler duyarım doktordan sende bir gelişme olursa haber ver canım

inşallah ikimizde mutlu haberlerimizi yazarız buraya canım ya

slm kızlar bende sizin gibi evlat hasretiyle yananlardanim 3aralıkta ovitrelle vuruldum cuma günü test yapcam heyecandan kalbim durmak üzere...hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

merhaba arkadaşlar,benim de şöyle bir sorunum var 29 kasımda adet beklerken 16 kasımda ara kanama gibi bir şey yaşadım ve 29 kasımda olmam gereken normal kanamam halen gelmedi..
şimdi önümüzdeki haftayı bekliyorum.ara kanama yaşayıp normal kanaması hangi tarihte gelir sizce fikri olan varmı bgün son adetten geçen 26.gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…