yarencim sen daha önce kan testi yaptırmışmıydın canım
o ne demek bilmiyorum benim bildigim gogus uclari koyulasir, acir
yok cnm yaptırmadım son 3 aydır adetlerim duzenli değil korunmayı bıraktığımdan beri artık 40 gun olunca en azından sebebi araştırılsın amaclı yarın gidicm bide kan testi
canım nasipse bugun 10.gün oluyo 15 e tamamlıcam öle gidecem tekrr doktora ilk gittiğimde adet sökücü verdi bende istemedim çünkü bu benim ilk gecikmem hayatımdaki ilk gecikmem sen nekadar zamandır deniyosun başından neler geçti hepimiz birbirimize örneğiz ya ondan soruyom canım
yarencim yarın doktorun ne dediğini buraya yazarmısın umarım güzel haberlerle gelirsin canım...
cnm bi kere daha bu kadar uzun zaman adet olmamıştım ondada küçük kızıma hamileydim 3 aydır 2.çocuk için calışıyoruz fakat 35 38 ve bu 3.ay 40 gun oldu bebiş yoksada cözüm istiyorum ama söle diyim kızmda 15 gun sonra pozitif çıktı ki çıktı ben 6 haftalık hamileym derken bide doktora gittikki kızım 11 haftalık ustunede adet görmuşum yani anlayacagın kızımı 75 gunluk falanken ögrenmişim ve defalarca idrar tehlili yaptım ee adet olduğum ayda ümidim yoktu emindim
benimde bölemi acba bu yüzden mi çıkmıyo baksana 11 haftalık bebek anca çıkmmış testte.....kistin falan varmı senn bu arada yaşım 24 ve 1 buçuk yıllık evliğim hiç gebelik yaşamadım şimdiye kadar öle yim yani her şeyi şuan belirti sanıyorum kendimde.....
ah cnm sorma bide ben adet oldum die bebek yok sanarken bidee guzel taşındım ne agır koliler taşıdım cam dolu anlatamam 2 kerede merdivenden duştum bi link te gördum benim gibi biri 50 biri 60 gunde ögrenmiş gebelini eger ilk defa gecikme yaşıyorsan kesin gebesin sadece test erken yapılmıştır die duşunuyorum ama benim 3 aydır geciktiğnden umut yok belirtiler tamamen psikolojik gectimiz 2 ay ben ne belirtiler yaşadım bu arad kist yok 26 yaşındayım sen nezaman başladın çalışmalara
canım ben 1 sene olmuştur korunmayalı gününü şaşmaz benim normalde ama işte dediğin gibi testleri erken yapmamdan mı ne bilim çıkmadı yada yoktur ondan çıkmamıştır uzun zamandan beridir kistim var benim sağlı sollu ama hiç adetim gecikkmezdi bide buyuk tualet nasıl oluyo belirti olarak sık çıkarmısın hamileyken buda bariz bende
valla adet günümü geçmesinn 5. günümüydü neydi idrar testimde sabah tualetimde yaptım canım çıkmadıı
yani beklenen adet tarihinde bile yumurtlam oluyomuş düşün beni göz önune al işte adet olanan kadar umut devam ediyo
karnım batıyo gibi geliyo azıcık azıcık karıncanın ısırması gibi bu kadar belirti olcak ta idrarda çıkmıcak he valla psikopata bağladım iyice:=)
sen kan testi ne zaman yapcan ay diolarda adet olmadan test yaptım pozitif bitiyorum yani
valla kan testini bilmiyom aslında pekte gidesim yok açıkçası kötü haber alacam die 5 güne kadar adet olmazsam o zaman kesin giderim canım
bence catlarsın ah ben b-ne sözler verdi kendime ama hep test alırken buldum kendimi
Allahın emri o bikere inan ilk korunmamaya karar verdiğimizde kocamla internet üzerinden daha hesaplı olur die 50 li test aldım canım ama insan 50sinide bitirir mi gecikme falan yokken şimdi gecikmem var testim yok elimde:) umut umut umut....
haha sende bendensin 5 10 alıyorum Allahtan bura da 1 tl medikallerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?