haha sende bendensin 5 10 alıyorum Allahtan bura da 1 tl medikallerde
cnm ben kactım cuma yazarım sonucu hayırlı testler bize
İkimizinde derdi aynı zanilcim benimde adetim gecikti
adet günümde yaptırdım test 3.79 çıkmıştı
bugün yaptırdım 0.8 çıktı umudumu kırmak istemiyorum
ayrıca ikimizinde belirtileri aynı hayırlısı bakalım
yani yokya bişi dicem acaba havalar birden doğudu ya bu ara tanıdığım 2 bayanda adet olmamış havaların etkisimi acaba diyom???
Zanil bende seninle aynı durumdayım.Evde iki kez test yaptım çıkmadı.Hastaneye yaptırdım yine çıkmadı.Ama halada adet olmadım.Biraz önce hastaneden geldim tekrar kan tahlili yaptırdım kaç gündür içimde bi süphe ins hamileyimdir birazdan sonucu almaya gidicem
arkadaşlar 2 aydır eşimle bebek istiyorduk ve ben o kadar istiyordumki hergün hayal kuruyordum.kesin hamileyim diye inanıyordum gecen ay bir sürü gebelik testi yaptım negatif çıktı.kendi kendime söz verdim ve bu ay hiç kafama takmadım veeeeee hamileyimm:) birde ben 28 gunde bir adet oluyordum genelde 12-14-16 gunler hamile kalınıyor diye hesaplıyorduk ama ben 9.gün yumurtluyormusum bence doktor bunu daha acıkca bilebiliyor
yok olarak gözüküyor ama ben umudumu yitirmiyorum ..
olurda kırmızılarım gelirsede üzülmicem ..
nede olsa kökü babasıyla bende ikimizde sağ olduğumuz sürece allah nezaman kısmet ederse ozaman olur ..
ama şimdi olsada fena olmaz yaaaaaaaaaa
valla havalardanmı kafamıza çokmu takıyoruz ondanmı bilmiyorumki canım ..
inşallah ikimizde positifleri görürüz, sen nezaman kan testi yaptırmayı düşünüyorsun ?
valla bende sizlerle aynı durumdayım ama 1-2 ufak farkla.ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 30.da adet günümden 1 gün önce pembe akıntım oldu adet sandım değilmiş kesildi. her gün test yaptım negatif.dün dr.a gittim 7.günde muayene etti herşey temiz gebelik yok dedi kandada bakıldı bişey yok dedi.wc ye gittim dr baktıktan sonra biraz kan geldi hatta adet oldum dedim eşime.ama dünden beri yine bişey yok.kafayı yiycem hamile olmamak o kadar önemli değil insanı belirsizlik yıprartıyor.şimdi yine acaba mı var yinede kafamda.hamile değilim adette değilim bu 2 kere gelen ne şimdi.birde ben geç döllenme yaşıyorum ilk çocuğumuda dış gebelik sanmışlardı adetimi 9 gün geçerken öğrenmiştim ve değerim 43'tü.acaba yine böyle birşeymi var.
canım sen gene hamilelik geçirmişsiz bizden tecrübelisin belirtilerin varmı hiç peki ilk gebeliğinde adetin 9 gün geçerken idrar testinde çıkmışmıydı ?
cnm ordamısın merhaba
merhaba canım burdayım
nasılsınnnn???
cnm bugun gittim doktoruma kan testi yaptı testım pozitif çıktı ama pekte sevinemşiyorum gec döllenme olmuş ve bi hafat içinde adet olmazsam kesinleşecegini söledi daha kese yok yani ama kaybetme olasılığı buhaftada yuzde 20 imiş neolur duanı esik etme ve ader olacagım gun yumurtlamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?