kızlar benim adetim 5 gün geçince beta hcg yaptırdım sonuç 0.12 yani gebelik yok. ama bugün 8.günüm ve hala adet olmadım ama bana hamileymişim gibi geliyor çünkü bütün belirtileri yaşıyorum. sizce kan testinde negatif çıkıp 1--2 hafta sonra hamile olmak mümkün mü? ( ve bende hiç adet gecikmesi olmazdı bu da önemli bir detay)fisfisfis
Arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz? Adetim 4 gün gecikti ultrasonda keseye benzer bir yapı görüldü rahimde. Hatta ölçüm olarak da 4+3 tü fakat kanda negatif çıktı. yumurtalığıma da bakıldı,yumurtlamışım. Yanılma payı var mıdır acaba?
canım insallah hamilesindir allahım gönlüne göre versin.böyle bisey hic duymadım keske kan testini baska bi merkezde yenileseydin.dr ne dedi sana
bende adetten 2 gün önce yaptırdım negatif çıktı kaydirigubbakcemile
hala adet olmadım beklemedeyim :hulya:
ama artık hiç takmıyorum kafamaguclubacismile:lepi:
hemde 4 günüm geçti
canım durumunda bi değişiklik var mı bende yoookk
yok canım göğüslerim davul gibin :kedi:
yüzüm sivilcelendi eyvahedigeldismile
ama hala adet olmadım bugün 5.günümguclubacismile
10 gün olsun testi denerim belkide denemem sıkıldım iyiceqqqq:sinifsinif:
senin kaç günün geçti cnm haa birde cok beyaz akıntım var devamlı:kedi:
yok canım göğüslerim davul gibin :kedi:
yüzüm sivilcelendi eyvahedigeldismile
ama hala adet olmadım bugün 5.günümguclubacismile
10 gün olsun testi denerim belkide denemem sıkıldım iyiceqqqq:sinifsinif:
senin kaç günün geçti cnm haa birde cok beyaz akıntım var devamlı:kedi:
arkadaşım ben geçen sene kendim evde test yaptım negatif çıktı ama şüpheleniyordum sonra doktora gittim ultrosona girdim gebelik görünmedi 1hafta sonra yine gittim hamile olduğumu öğrendim. gebelik yeniyse test te bazen çıkmaya bilirmiş seninde öyle olmuş olabilir
arkadaşım ben geçen sene kendim evde test yaptım negatif çıktı ama şüpheleniyordum sonra doktora gittim ultrosona girdim gebelik görünmedi 1hafta sonra yine gittim hamile olduğumu öğrendim. gebelik yeniyse test te bazen çıkmaya bilirmiş seninde öyle olmuş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?