kızlar bende en son 29 agustosta adet oldum.adetlerim hep düzenliydi 28 günde olurdum bu ayın 27sinde kanda baktırdım negatif bugünde idrar testi yaptım negatiff.karnım gaz dolu ara ara kasıklarım agrıyoo gögsüm karıncalanıyo bazen acıyo adet olucak gibi oluyorum ama hala olmadım son 2 gündürde acık sarı akıntım var.acaba kan testi cıkmayabilirmi ama bugünki idrar testimde negatif kafam cok karısık 3 ay önce düsükyaptım bebis ccok ama cook istiyorum stresdenmi böyle oldu kii lütfen fikirlerinizi yazınnn
27.11.12 tarihli yani 3ay önceki ilişkim için beta hcg sonradan yükseliyor olabilirmi? 2 kez kanda beta hcg baktırdm ilki 3martta <1.00 ikincisi 8 martta <3.00. yükselme var.bu beni korkuttu.başka ilişkim olmadı.kasıklarımda şişkinlik,agrı var.gebelik olabilirmi? gecen 3 aydan beri 5 kez idrar testi yaptım hepsi negatif çıktı en sonunda kan testi yaptırayım dedim değer 0'dan yüksek oldugundan korktum. ama sadece 3 ay öncesinde bi ilişkim oldugu için bu değerlerde gebelik olmaz gibi geliyor.yardımcı olabilir misiniz? uzun süredir takip ediyorum bu siteyi ve burda insanlar doktorlardan daha istekl,i birbirlerine yardım ediyorlar.umarım yanıt alabilirim
çok teşekkür ederim cevaplarınız için.zaten bekarım ve isteğim yok buyuzden Allah isteyene versin :) benim korkum çevremde ve okuduklarımda hep 0' lı degerler çıkarken bende yuksek cıkması. kasıklarımda bariz şişkinlik var ve 1den 3e yukselmeside acaba katlanıyormu değer diye dusunmeme neden oldu :/ bu durum beni gerçekten korkuttu nerdeyse tüm belirtiler oldugu için herşeyi araştırır oldum. ama dediğinizde de haklısınız 3 ay önceki bi durum için bu yeterince düşük dimi
25 martta çatlatma iğnesi oldum bugün ise adetim gelmediği için hcg yaptırdım ama 0,69 çıktı((( kız sırıta sırıta negatif dedi ama adet belirtisi hala yok acaba hamiş olma ihtimalim var mı? böyle durumla karşılaşanlar bana yardımda bulunurlarsa sevinirim... inanın canım o kadar sıkıldı ki hiç sevmediğim bir çerezi yemeye başladım ((
Canim ben catlatma ignesi olmadim ama ilk kez hayatimda bu kadar geciktim,bugun 11.gunum,8.gun kan testi negatif cikti ve ben hala hastalanmadim,ayni duygulari yasiyoruz,takma cok canim,ben artik zamana biraktim,bebekler gelecegi zamani biliyormus,selamlar.
artık bekliyorum kırmızılar gelmezse bir daha test sonra doktor...
Aynen gelmediler hala bende de,Cuma gunu doktora gidicem,bence sen de gelmezse git hemen,en azindan rahatlarsin,hamile degilsek de sorun ne onu ogrenmis oluruz,merak ederim bana da haber ver lutfen:) ben de sana istersen haber veriririm
biraz daha bekleyeyim ben de doktor yolcusuyum ... sebep neymiş öğrenelim bakalım...
Selam Arkadaslar,
Adetim bugun 9.gun gecikmis bulunuyor,dun kan testim negatif cikti,idrar da negatifti yani hamile degilim ama yine de neden adet olamiyorum bilemiyorum
Cuma jinekologa gidicem insallah bana yardim edebilir,hyatim da ilk kez boyle bir gecikme yasiyorum,adetlerim cok duzenlidir normalde.
Bu topigi gorunce umutlandim ama biliyorum yanlis bu,yoksa daha cok uzulecegim...
canım merhaba bende 2 gün gecikti negatif çıktı merak ettimde 9 gün gecikmeden sonra hasta oldunmu yada geciktikten sonra hamile olduğunumu öğrendin şuan hamile görünüyosunda cevap verirsen beni çok mutlu edersin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?