adet gecikmesinden 3 gün sonra yaptırdığım test negatifti.bende kan testi asla yanlış sonuç vermez diyerek gebe olmadığıma inanmıştım.10. gün artık adet olmadığım için doktora gitmeye karar verdim ve gitmeden eczaneden bir test alıp yapayım nolur nolmaz dedim.ve sonuç pozitif çıktı:) hamileymişim gerçekten:)
aşılamamın 20.günü adetimi de 5 gün geçtim.hiç şaşmazdı ilk kez böyle oldu inş.rabbim isteyen herkese verir..cvbın için teşekkürler kimse cvp yazmadı diye üzülüyodum..tekrar kan testi yaptırmaya korkuyorum...canım senin kan testinin sonucu kaç çıktı..
Memleketlimmişsin yeni farkediyorum :) Benim 0,100 çıktı,negatif.Dün ateşten ölüyordum ''Bak çok kötüsün,havale geçireceksin,sen sağlıklı olmadıktan sonra bebeğimiz nasıl olur ki bak 2 kere kan testi yaptırdık,negatif,yok bitanem''diye diye eşimin zoruyla ağlaya ağlaya içtim ilaçları tabi olmadığına da artık inanarak :-( Nasip önümüzdeki aylara inşallah... Bence bir kan testi yaptırmalısın arkadaşım madem adetini de 5 gün geçmiş.İnşallah güzel haberlerini alırız.Sonuç olumlu ya da olumsuz nasılsa yüzleşicez,hiç değilse bir an önce görüp,kendimizi kabullendirip önümüze bakmak zorundayız.Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese
adetimi 2gün geçmişken kan testi yaptım.1.71.çıktı.nebiliyim olmasa sıfır çıkardı diye düşündüm adetim hala gelmediği için umutlandım.kötü sonuç almaktan artık bıktım..tekrar yaptırmak bile istemiyorum..ne yapcam bilmiyorum..ama adetim hala gelmedi..bi de sıfır çıkıp sonra pozitif çıkanları okudum.inş.onlardanızdır.rabbim bizede nasip eder inş.
Memleketlimmişsin yeni farkediyorum :) Benim 0,100 çıktı,negatif.Dün ateşten ölüyordum ''Bak çok kötüsün,havale geçireceksin,sen sağlıklı olmadıktan sonra bebeğimiz nasıl olur ki bak 2 kere kan testi yaptırdık,negatif,yok bitanem''diye diye eşimin zoruyla ağlaya ağlaya içtim ilaçları tabi olmadığına da artık inanarak :-( Nasip önümüzdeki aylara inşallah... Bence bir kan testi yaptırmalısın arkadaşım madem adetini de 5 gün geçmiş.İnşallah güzel haberlerini alırız.Sonuç olumlu ya da olumsuz nasılsa yüzleşicez,hiç değilse bir an önce görüp,kendimizi kabullendirip önümüze bakmak zorundayız.Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese
geçmiş olsun canım..eşlerimizde üzülüyor ama bize belli etmiyolar.sen adet oldun mu
Teşekkürler,henüz olmadım canım bekliyorum gelsin diye
inş. canım hamileyizdir.ikimizinde yüzü güler..adetini geçtin mi yoksa günün gelmedi mi..benim aşırı bel ağrım var ama yinede hamilelik belirtileri adet belirtisiyle aynı..birbirimize haber verelim burdan test yapınca canım..burada bana memleketlim demiştin izmirin neresinden canım
Canım başta 1 güncük yanlış hesaplamışım.Normalde 28 günde bir siklusum ama son adet aralığım 25 gün.Normal döngüme göre (28 güne göre) bugün adet olmalıydım olmadım henüz.Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla nasip etsin hepimize inşallah.Konak canım gerçi şimdi Karabağlar diye geçiyor. Sen de test sonucunu haber verirsin sevinçle inşallah...[/QUOTE
canım inş.hamişizdir.allahım artık inş. bizede nasip eder.haber veririm tabi inşallah pozitif olur sonuçlarımız yüzümüz güler..bende canım Karabağlar..
Canım başta 1 güncük yanlış hesaplamışım.Normalde 28 günde bir siklusum ama son adet aralığım 25 gün.Normal döngüme göre (28 güne göre) bugün adet olmalıydım olmadım henüz.Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla nasip etsin hepimize inşallah.Konak canım gerçi şimdi Karabağlar diye geçiyor. Sen de test sonucunu haber verirsin sevinçle inşallah...[/QUOTE
canım inş.hamişizdir.allahım artık inş. bizede nasip eder.haber veririm tabi inşallah pozitif olur sonuçlarımız yüzümüz güler..bende canım Karabağlar..
Hakkımızda hayırlısı tatlım ben bugün de adet olmadım,hatta saat itibariyle 3 gün oldu.Senin güzel haberlerini bekliyorum en kısa zamanda...
aynı durum benim başıma geldi 10 gün geçikmiştim gebelik testi ve kan testinde negatif çıktı sonra doktora gittimde adet geçikmesi dedi sen biraz bekle olmasan doktora git canım
Hayırlısı canım bu perşembeye randevu aldım,gelmezse 6 gün geçmiş olacak belli olur sanırım.
canım benim 8 gün geçti eczane testinde belli olur mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?