kan testine gidiyorum

Patricia

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
2.892
14
116
44
İstanbul
kızlar kan testıne gıdıcem birazdan nolur dua edin benım için. bana kalsa ben korkudan hiç gitmek istemiyorum ama eşim ne zamana kadar kaçacaksın dıyor. yıne negatıfı gormekten cok korkuyorum yaa. dalına tutunabileceğim bir belirtimde yok.(( offfffffff kendimde cok eşim için üzülüyorum ya cıkmazsa kızlar .... nolur destek olun.

bütün o tedavi süreci bitip de bi anda başbaşa kalıyosun ya kendinle...beklemesi gerçekten zor.
İnşaallah güzel haberi alırsın arkadaşım,Allah yardımcın olsun.

canım dilerimki pozitifi görürsün ve sende eşinde emeklerinizin karşılığını alırsınız. yüzüp yüzüp sonuna gelincede kötüyü düşünmeden edemiyor insan. ama pozitif düşün umudunu yitirme sonucu iyi haberlerini heyecanla bekliyoruz. zemuszemus

canim ins. hayirli haberler alirsin, bende kan verdim sonucunu bekliyorum. Kizlar banada dua edin. Allah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin.

ayyyy canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin
kendini strese sokma pozitif düşün merakla bekliyorum seniii
hadi bakalımmmmmmm

biran ben geldim aklıma 2 ay önce aynı heyecanla panikle bekledim sonucu.inş.güzel haberlerle dönersin canım.

inşllah güzel haberlerle dönersin inşallah emeklerinin karşılığını alırsın

kızlar sağolun allah hepinizden razı olsun , kanımı verdım geldım ama heralde onlarda baska yere gonderecekler yanı aksam 4,5 ta alacakmışım sonucu. çok sinirlerim bozuk zaman nasıl gecer bilmiyorum en iyisi uyuyayım biraz.(

patricia canım benim inşallah pozitif sonucunu yazarsın buraya beklemekçok zor eminim biz de heyecanla bekli,yoruz sonucunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…