kan testine gidiyorum

bende dunden beri bakiyorum ama girmedi arkadas, umarim pozitiftir, bu sessizlik internet sorunu yuzundendir Insallah.

yol arkadaslarım, öncelıkle sızden cok ozur dılıyorum, teste gıdıyorum deyıp kaç gundur gelıp cevap yazamadım , çunku sonuc çok ağır geldı maalesef negatıftı. moral bozukluğumun yanı sıra gelen davetsız mısafırlerle acımı doğru durust yasayamadım. ne sızle paylasabıldım nede kandımle canlarım. dun bır damla kan geldı ama sonra hemen kesıldı ve hala regl olmadım. test negatıf olmasına ramen hala regl olana kadar bır umut olacak ıcımde . belkı son gun tutunmasıydı ve testte cıkmadı. ay kızlar bılmıyorum cok kafam karısık hala daha adet olmus değilim. işte fakır tesellısıde umuttur. işte sonuc boyle arkadaslarım negatıf. eğer daha bır hafta regl olamazsam eczaneden bır test alıp yapıcam. ne bıleyım belkı bır mucızede bızı bulur.

Hamileyimmmmmmmmmmmmmm. Darisi herkesin basina,degerim 318

canım cok sevındım umut oluyorsunuz bızlere allah tamamına erdırıp kucağına almayı nasıp etsın.

sözün bittiği yer.....

evet canım bıttı bıle ama alıştım atlattım yanı. şimdi ücüncü deneme ıcın para bırıktırmeye başlıcam . zaten dertte para değilmi zaten :.(((( bir de su yenı yasa soz konusu, ne aşamada acaba cıktımı yasa bır bılgınız varmı?

Çok üzüldüm inanki, her akşam bakıyodum ve içimden mutluluktan net falan aklına gelmiyodur inşallah diyodum, gerçekten nevinin dediği gibi sözün bittiği yer.. seni çok iyi anlıyorum ve bu yüzden teselli edecek sözler bulamıyorum, ama kendimizi toplamalı yola devam etmeliyiz.Bigün bizde hamileyim yazanlardan olcaz inan buna ...

canım cok üzüldüm inanki....mideme agrı girdi....ama pozitif düşün ve inan bana allah en hayırlısını en dogru zamanda veriyor....demekki zamanı gelmemiş...gönlünü ferah tut...asla umutsuzluga düşme....cok öpüyorum seni...

kısmet üzülmeee olurrr:Saruboceq:

yeni yasa ile ilgili tüp bebekte kaç kişiyiz topicine bakın sizlerde bir mail atın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…