kan uyuşmazlığından bebeğini kaybeden anneler

iremardadeniz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
76
12
18
İzmir
32 haftalık hamileliğimde kan uyuşmazlığından dolayı bebeğimi kaybettim.fetal anemi başlamıştı bebekte.28 haftalıkken dr yaptığı indirek testte etkilenme vardı.bebeğime anne karnındayken kan transferi yapıldı ama malesef minik kalbi 3-4 saat dayanabildi ve onu 25 haziranda kaybettim .suni sancıyla normal Dogum yaptım. içim yanıyor.hala yüreğim acıyor.aynı durumu yaşayan varmı aranızda

Son düzenleme:
ilk defa duyuyorum böyle birşey. benim ikinci gebeliğim ve bu doktorum takip etme gereği bile duymadı. zaten görülme ihtimali düşük dedi. sorunun doğrudan bu sebepten olduğu kesin mi acaba?

ilk defa duyuyorum böyle birşey. benim ikinci gebeliğim ve bu doktorum takip etme gereği bile duymadı. zaten görülme ihtimali düşük dedi. sorunun doğrudan bu sebepten olduğu kesin mi acaba?

ya eşimle bende de kan uyuşmazlığı var henüz hamile değilim bu ay inşallah olur merak ettiğim kan uyuşmazlığı sebebiyle böyle bişe yaşanır mı yada kan uyuşmazlığı olduğu zaman tedavisi nasıl oluyo peki

bizde de kan uyuşmazlığı var ve bi sorun olmadı. ilk gebeliğimde doktorum iki üç kez coombs testi yapıp bi sorun olup olmadığına bakmıştı. ikinci gebelik var şu an ve doktorum o teste gerek bile yok dedi. anlamadım yani

İlk bebegi etkilemiyor zaten.ikinci bebek için geçerli bu durum.yada ilk hamileliğin düşük olursa mutlaka anti d iğnesi olunmalıyada hamilelikte hafif kanman bile olsa anti d uyusmazlık ignesini olmanız gerejiyor

canm allah sana sabirlar versin.17 eylulde bende 37 haftalik bebegimi kaybettim hic bi sorunumuz yoktu ta ki 16 eylul sabahi hareketleri cok azdi aksam doktora kontrol amacli nstye aldilar kalp atislari var ama hareketleri yok dendi acil sezeryana aldilar bebegim 13 saat yasadi cigerleri su toplamis doum sirasinda kalbi durmus dediler.bembeyaz cok guzel bi bebekti allahm onu kendi icin yaratmis diyorum.rabbm bizlere sabrini versin isyan ettirmesn cok zor dayanmak sabretmek onu cok ozluyorum koklayamadm bile ( allah kimsenin kucagini bos koymasn saglkli hayirli evlatlar nasp etsin bize

Allah acını hafifletsin fatmaelif.sabredeciz arkadaşım elden dua etmekten başka birşey gelmiyor.tez zamanda rabbim sağlıklısını versin kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…