Kana Kana bitmedi.. :(

madamemaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
109
34
48
Moralim bozuldu size danışmak için yazıyorum. Düzenli bir adet dönemim vardı. Ta ki son 1 yıla kadar.Kansızlık oldu bende ve artık adet sancılarım dayanılmayacak noktalardaydı parçalanırken sanki beni benden alıyodu kusmalar bayılmalar. doktora gittim ve yazz isimli kadın dogum hapını kulanmamı söyledi 6 ay.Bende başladım kullanmaya ve 3 ay kullandım bu ilacın yan etkisi varmı bılmıyorum ama korktum çocugun olmaz ilerde dediler. kullandıgım sürede herşey gayet ıyıydı kanamam az ve agrısız oluyodu. bıraktım yine aynısı olmaya başladı kist falan hiçbişey yok buarada. Doktor yine aynı ilacı 3 ay kullanmamı istedi bu ay adetimin ilk günü ilacı kullanmaya başladım hastalıgım bıttı 7 gün oldu ama hala ufak kan geliyomus gıbıydı anlamadım ardından 5 gün geçti ve ben bugun tekrar adet oldum. Bu normalmi bi ayda iki kez hemde arasında 1 hafta bile yokken. Bide ben bi gün ilacı almayı unutmusum ertesi gün adet oldum bununla bi ilgisi varmı napmam lazım lütfen çare.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…