merh ben 30 yaşındaım ve yaklaşık 3 yıllık evliyim. sakın ha diyorum sana başka da bişey demiyorum.
bırak yurt dısında yaşamayı ş.dışında bile ailenden uzakta yaşamak ne demek yaşayan bilir.
eş asla ana baba gibi olmaz. dertlendiiğinde bunaldıgında yapayalnız kaldıgında neler çekiliyor bunalımlara sürükleniyor insan bilemezsin cnm.
ama yine de senin kararın tabii. biz sadece fikir verebiliriz.
buraya göre çok çok daha iyi alacağı para ancak oranın yaşam koşulları ve parasına göre nasıldır onu bilemiyorum
Siz çalışıyo musunuz ?
Orada çalışabilecek misiniz ?
Herşeyi düşünmek lazım
Diyelimki tartıştınız,kavga ettiniz gidip konuşabileceğin birileri var mı orada,yada dertleşeceğin
Bekar birinin yurtdışına çıkması daha kolay ama evlenip(bilmiyorum ilk kez mi çıkacaksınız) çıkmak tehlikeli bana kalırsa
Sevgilisinden ayrılanlar tanıyorum yurtdışına çıkmamak için
Bu arada Kanada dünyanın en huzurlu en güvenilir ülkelerinden biridir denir
Herkesin kazancı yüksektir bu sebepten yaşam pahalı diye de biliyorum
hayır ben çalışmıyorum, ve çalışmayı da istemiyorum.. hem ev hem iş hayatını bi arada yürütmenin zor olacağını düşünüyorum.. sadece kpss hazırlanıyorum ve memur olursam çalışırım, başkaa türlü bi düşüncem yok çalışmakla ilgili..
Kpss'nin de Kanada'da hükmü olmadığına göre
Aileni ozlemek disinda, esinle iyi anlasirsaniz, cok rahat edersin.
Evliligin ilk zamanlarda ki, ailelerden kaynaklanan sorunlari yasamadan, birbirinize alisirsiniz.
Benimde esim, arap ulkelerinden birinde calisiyordu.
Ben onun yanina geldim evlendikten sonra.
Ulkeye adapte sorunu yasamazsan, evliligi de benimsersen ve en onemlisi, esinle iyi anlasirsaniz, cok mutlu olursun.
madem barınma ve diğer masraflar şirkettenmiş bence kabul edin
en azından refah seviyesi yüksek bir yerde yaşamış olursunuz
Maddiyat, baska bir ulkede daha fazla sorun oluyor.
Esimin normalde sirketinin villasi var, bizimde kalabilecegimiz ama, kendisi uygun bulmadigindan kalamiyoruz.
Ve 2 odaya 1250 tl kira veriyoruz bizde. Kredi borcumuz vs vardi, anca birikime baslayabildik.
Masrafiniz ne kadar olur, sirket neyo ne kadar karsilar vs vs emin olun derim.
Esimin maasi Turkiyede sartlara gore cok iyi.
Ben bunun icin geldim buralara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?