Kıyamam :26:
Bundan birkaç ay evvel halam bulmuştu kanadı kırık güvercin.
Ama çok kırık değilmiş gene hareket ettiriyormuş.
Kutuya koydu.
Kırık mısır ve buğday verdi.Bulgur verme.Çünkü bulgur midede şişlik sonrada ölüme neden oluyormuş kuşlarda.
Su da vermelisin.
Halam bu şekilde bir ay felan baktı sonra kendiliğinden iyileşti güvercin.
burdan yapılan tarifle saramazsınız.. tedavi edemezsiniz.. yanlış kaynayabilir kanat.. hava soğuk yağmurlu balkonda üşür.. veterinere götürün.. yada götürebilecek birine verin.. eğer düzgün bir şekilde iyileşmezse bir daha uçamaz.. uçamazsa ölür..
Yazik ya.Davranisin cok guzel takdir ettim. Veterinere goturme imkanin yok mu , kanadi kiriksa veterinerin gormesi sart. Ekmek bile yiyorlar, fazla masraflari olmuyor. Beslersin belki.
kızlar bişey sorucam yuvası çatı katında bizim çatıda kuşların yuvasınamı koysamki ?hani orda dahamı iyi olurki? bilemedim..
önce kanadının iyileşmesi lazım.. tıbbi olarak desteğe ihtiyacı var.. diğer kuşlar onu tedavi edemez ki! oturduğunuz yere yakın belediyenin veterineri yok mu? orada ücretsiz yada çok cüzi bir rakama tedavi edilebilir.. düğün telaşı içinde olmasam vallahi gelir alırdım senden..
canim bbir veterinerle gorustum uzaktaymis nete bizim burda yaziyodu adam hep beni bu bolgeden ariyolar diye sitem etti bisey soramadim.sonra yine adres tel arayip danisma vardi oda baya ucreten bahsetti yardim edemeyiz dedi. hayvan barinagina goturun dedi, yarin barinaga birakicam nasip olursa.böyle hayvanseverleri görünce nasıl mutlu oluyorumcanım veterinere götüremesen bile bi veterinere sor bari ne yapmam lazım diye yardımcı olurlar bence. bu kadar da insanlık ölmedi heralde:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?