- Konu Sahibi estetisyenn
-
Böyle sözde veteriner olan kasap ruhlu öküzler anca büyükbaşlardan anlar zaten onlarda bir kuşun çaresizliğini anlayacak ne kafa ne kalp var... Neyse konunuzu takipdeyim bu yaptığınızla hasta bir insanı doktor doktor dolaştırmk arasında hiç fark yok.... İKİSİ DE CAN FARK GÖREN??? Bir kuş için değer mi diyenleri sallamayın, bir gün onlar hasta olduğunda da çocukları eşleri amaan şunun için uğraşmaya değer mi diyecek onlar için.. Neyse bizi haberdar edin, hep kendiniz gibi insanlarla karşılaşmanız dileği ile......
O kuş yaşayacak... Ve ömrü boyunca sizi asla unutmayacak... Hayvanlar unutmaz inanın bana...
Bu arada yavru derken ne kadarlık acaba ay olarak söylerseniz bilemem de.. Hani ergenlik diyelim:) yoksa daha mı küçük
Zavallı hayvan yaa... Ama ne şanslı ki sizin gibi biri bulmuş... Ben yaşayacağına ve uçacağına inanıyorum...
Bugün perşembe ameliyat nasıl geçti acaba
Bugün perşembe ameliyat nasıl geçti acaba
oyy yerim onuuu çirkin şeyynasıl da tatlıı karakuş
ömrü uzun olsun.
ayrıca duyarlılıgınızı görünce gözlerim doldu.. çok mutlu olun inş :)
sağol canım Allah razı olsun.. inşllh ömrü uzun olur.. Allahıma duacıyım sağlığına kavuşması ve tüm kuşlar gibi gökyüzüne kanatlanması için.. ben 10 gündür bu kuş için çok göz yaşı döküyorum..
Canım,bu konuyu yeni okuyorum..Yaptıgın şeyler ayakta alkışlanacak bir şey.Seni canıgönülden tebrik ediyorum..Sen elinden geleni yapmışsın canım benim,üzülme diyecegiim ama yinede üzülecegini biliyorum.Çünkü benimde içimde hayvanlara karşı çok büyük bir sevgi var.Ne olursa olsun onlara bakmak ihtiyaçlarını gidermek beni çok ama çok mutlu eder...Bundan sonraki dönemde sana yapacak sadece birşey kalıyor.Ona ölene kadar çok iyi bakman.Bazen tıpında biryerde çaresiz kaldıgı durumlar olabiliyor.Gerçi bu durumun çaresiz olması biraz tuhafıma gidiyor ama :44: belki Allah bir kapı açar sana.Birgün kuşunu tedavi edecek hiç ummadıgın bir kapı açılır canım...Seni bu yaptıgın iyiligin karşılıgınıda en güzel şekilde görürsün inşallah..Allah yardımcınız olsun.O çiykin saksagan kuşuna acil şifalar diliyorum..Sanada hayatında başarılar,güzel sonuçlar diliyorum canım arkadaşım..Çok öpüyorum seni...
canım arkadaşım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim... içim o kadar acıyor ki ! sana anlatamam.. yavrum öyle alıştı ki bana.. yanından ayrıldığım zaman kutunun içinde gagasını sağa sola vurup ses çıkartıyor.. inan hiç ötmüyor sadece tepkisini gagası ile veriyor, yanına gittiğim zaman gözlerini gözlerimden hiç ayırmıyor.. bu tür hayvanlar için yabani ve yırtıcı derler ben evimde bakıyor başını ve kanadını ellerimle okşuyorum.. inşallah düzelir ve sağlığına kavuşur, mevladan tek isteğim bu.. kendimi bıraktım artık bu yavruyla ilgileniyorum.. benim gündemimi oluşturan sadece bu kanadı kırık saksağan oldu.. veteriner hekim bu tür hayvanlar narkozu kaldıramaz bile demedi, bana onca masrafı boşuna ettirdiler. bende kartaldan avcılara boşu boşuna mekik dokumuş oldum.. yabancı ülkede çekirgeye bile pin takıyorlarken, bizim ülkemizde doktorluktan anlamayan onca insan görev başında bir halttan anlamıyorlar..güzel kalpli arkadaşım dualarınızı bekliyor, bende seni çok öpüyorum.. duyarlılığın için çok teşekkür ederim sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?