Kanama olmadı 🥺

Baskıcı bir ailede büyüdüğüm için böyle şeyler hep tü kaka olarak söylenirdi. Kendi kendime dokunmayı bile daha son yıllardır keşfettim. Onun da sanki bi kan beklediğini baktığını hissettim ya, acaba benden şüphe eder mi duygusu beni yedi bitirdi. Öyle kötü geçti ki her şey.

Sen böyle ezik ezik dur ki seni daha rahat ezebilsin.

Kanama ve acı olmak zorunda değil eski inançlar bunlar. Okumuşsunuz işte esnek kızlık zarı diye bir şey var. Siz alt genital sisteminizin fizyolojik yapısı nedeniyle mi kendinizi suçlu hissediyorsunuz? Ayrıca siz zardan ibaret mısınız ki bu kadar üzüyor sizi bu durum? Ek olarak ilk cinsel birleşmede kimse pek zevk almaz.

Diyorum ya öyle bir ailede büyüdüm ki dokunmaya bile korkardım, acaba bir şey oldu mu diye düşünürdüm. 5 senedir asla böyle bir şey olmamışken öyle birdenbire oldu ki.. hiçbir şekilde planlanmamış konuşulmamıştı bile aramızda. Pişmanlığım o yüzden, hiç ama hiç hazır değildim buna. O yüzden çok kötü hissediyorum

Öyle bir ailede çevrede yetiştim ki inanın büyük bir suç işlemiş gibi hissettiriyor bu bana. Korkudan dokunamazdım bile kendime. Birden böyle bir şey yaşayınca kahroldum
Nasil bir cevre. Kendinize dokunamamissiniz ama evlenmeden once birliktelik yasamissiniz. Yanlis anlasilmasin benim icin yanlis oldugundan degil de kendinizle celistiginiz icin. Kan gelirse sey yapin carsafi herkesin gorebilecegi bir yere falan asin. Ya sabir yil olmus kac insan once kendine deger verecek.

Eee akınca ne olacak?
Niye kanama olur ilişkide? Yeterince hazırlanmamış olursunuz, partner sert ve ani davranır, ondan travma oluşur ve kanama olur. Kötü geçen ilişki aha böyle olur kısaca.
İlla travma mı oluşsun, canınız mı acısın nedir yani? Öyle mi muvaffak hissedeceksiniz?
He, doktora gidin, doktor onaylasın, çünkü size değil doktora güvenilir. Kadının lafına kim niye güvensin ki? Biz kimiz ki lafımıza güvenilsin?

ne bu kan derdiniz. Gelse nolcak gelmese nolcak.

Kan ile ilgili gerekli acıklamalar yapılmıs..
Şey deyip cıkacağim;
Boyu degil islevi önemli ayrıca Türkiye de ortalama 12 cm mis..2 cm in simdi dövüsü olmasin

Ben hep zannederdim ki aşırı kanama olacak cok kötü kan revan evlendim ilişkiye giremedim bir süre Korkuyorm cok olursa diye hic olmadi. Kimse takilmadi buna siz de takilmayin

Derdiniz bekaretse, zaten zarınız esnek, teknik olarak hala bakire sayılırsınız. Bozulan bişey yok yani. Nişanlınız da sorun etmemiş zaten. Siz neye kahroluyosunuz anlamadım. İlk ilişkide zevk alınmaz zaten . Her şey çok kötü filan yazmışsınız. Ne kötü tam olarak??? Siz neye üzülüyosunuz ?

Sevgiliniz bu kadar sorun etmemiş siz nitw harap oldunuz kadın olarak bunun olmayabileceğini biliyorsunuz başkasıyla olmadığını da daha ne..ayrıca yok beklediğim gibi olmadı yok kısaydı vs Allah aşkına adam daha ilk seferde napacaktı size haşin mi davranacaktı yeni üye ilk konu düşündürücü fake kokusu alıyorum

Yani hep çevreye aileye suç atmayın
Azıcık kendinizi tanıyın, geliştirin, okuyun, öğrenin.
26 yaşındasınız, 18 değil.

Bir de siz kendinizi bilmiyor musunuz ki kahroldunuz? Hani bu konuyu erkek açsa, nişanlım kanamadı dese neyse...
Siz geçmişinizi bilmiyor musunuz ki?

Ya artık 16 dan itibaren herkes herşeyi biliyor

İlk sefer bence en keyifsiz olanı. O kısım aşılır gider zaten. Bende de kanama olmadı, aklımıza böyle bir şey gelmedi bile kuzum deli misin sen? Kendini bilmiyor musun da suçluluk duyuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…