• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanama olmadı 🥺

Zarın esnek olabilir mesela
Erkek arkadaşın da ters birşey söylememiş zaten söylese başka şeyler derdim
Ee ne bu eziklenme?
Gerdek gecesi çarşaf uzatılmasını mı bekliyordun? Kendini berbat hissetme sebebin tek görrvi seni mikroplardan korumak olan zarının yırtılmaması mı yoksa penis boyu mu?

Baskıcı bir ailede büyüdüğüm için böyle şeyler hep tü kaka olarak söylenirdi. Kendi kendime dokunmayı bile daha son yıllardır keşfettim. Onun da sanki bi kan beklediğini baktığını hissettim ya, acaba benden şüphe eder mi duygusu beni yedi bitirdi. Öyle kötü geçti ki her şey.

Baskıcı bir ailede büyüdüğüm için böyle şeyler hep tü kaka olarak söylenirdi. Kendi kendime dokunmayı bile daha son yıllardır keşfettim. Onun da sanki bi kan beklediğini baktığını hissettim ya, acaba benden şüphe eder mi duygusu beni yedi bitirdi. Öyle kötü geçti ki her şey.
Sen böyle ezik ezik dur ki seni daha rahat ezebilsin.

O kadar kötü hissediyorum ki buraya yazmak istedim. Sevgilimle 5 senedir bir ilişkimiz var ve bir ay sonra da nişanımız var. 26 yaşındayım. İki gün önce birliktelik yaşadık. Birden oldu, ki normalde böyle bir şeyi konuşur karşılıklı olarak istemezdik bile. Ve benden kan namına hiçbir şey gelmedi. Farkettim geldi mi gelmedi mi diye baktığını. Sonra ben sana güveniyorum bunu düşünme bile dedi bir daha da bir şey söylemedi. Ama neden böyle oldu bilemiyorum. Daha önce asla bir şey yaşamadım. Doktora gitmeyi düşünüyorum sırf içim rahatlasın diye, bunu da kendime yediremiyorum.

Üstelik hayalimdeki gibi de olmadı. Hiçbir şekilde zevk almadım. Bir acı bile hissetmedim. Yazmaya çekiniyorum ama.. penis boyu kısa. 10 cm en fazla. İnternette araştırdığımda kanama olmamasının sebebinden birinde bu da yazıyor.
Eki Görüntüle 2906180

Ama kızlık zarı hemen 1-2 cm içeride değil mi? Yani bu etkilemez gibi. Neden böyle olduğu hakkında bilginiz var mı? İnanılmaz bir suçluluk duygusu içindeyim, kendimden nefret eder hale geldim. Ona karşı da bitik gibiyim konuşmak bile istemiyorum içimden atamadım. Beklediğim gibi de olmadı, bu muymuş ya dedim ilk o an. Psikolojik olarak çöktüm. Keşke o an kendimi tutsaydım büyük bir hata yaptım :KK43: içimi dökmek istedim düşüncelerinizi merak ediyorum
Kanama ve acı olmak zorunda değil eski inançlar bunlar. Okumuşsunuz işte esnek kızlık zarı diye bir şey var. Siz alt genital sisteminizin fizyolojik yapısı nedeniyle mi kendinizi suçlu hissediyorsunuz? Ayrıca siz zardan ibaret mısınız ki bu kadar üzüyor sizi bu durum? Ek olarak ilk cinsel birleşmede kimse pek zevk almaz.

Benim anlamadığım konu madem zar sizin için bu kadar önemli, partneriniz sorun yapmadığı halde bu kadar korkunç kötü hissettiniz, daha nişan bile olmadan neden beraber oldunuz? Tut ki nişan olmadı, bir şey yüzünden ayrıldınız. Daha sonra evleneceğiniz kişiye karşı nasıl hissedeceksiniz?

Yanlış anlaşılmayayım ben neden ilişki yaşadında değilim. Ama bu kadar kan meraklısı olup da evlenmeden birlikte olunca, bir de üstüne kahroluyorlar. Sonra iş olmayıp başka biri girince hayata, doktor doktor diktiemeye yer arıyorlar.

Ya bu konulara önem vermezsin, rahat yaşarsın, ya da senin tabundur ona göre yaşarsın. Arada kalan her şey ve sonradan gelen veryansınları bana aşırı saçma geliyor.

Diyorum ya öyle bir ailede büyüdüm ki dokunmaya bile korkardım, acaba bir şey oldu mu diye düşünürdüm. 5 senedir asla böyle bir şey olmamışken öyle birdenbire oldu ki.. hiçbir şekilde planlanmamış konuşulmamıştı bile aramızda. Pişmanlığım o yüzden, hiç ama hiç hazır değildim buna. O yüzden çok kötü hissediyorum

Öyle bir ailede çevrede yetiştim ki inanın büyük bir suç işlemiş gibi hissettiriyor bu bana. Korkudan dokunamazdım bile kendime. Birden böyle bir şey yaşayınca kahroldum :KK43:
Nasil bir cevre. Kendinize dokunamamissiniz ama evlenmeden once birliktelik yasamissiniz. Yanlis anlasilmasin benim icin yanlis oldugundan degil de kendinizle celistiginiz icin. Kan gelirse sey yapin carsafi herkesin gorebilecegi bir yere falan asin. Ya sabir yil olmus kac 🤦 insan once kendine deger verecek.

:KK57: Eee akınca ne olacak?
Niye kanama olur ilişkide? Yeterince hazırlanmamış olursunuz, partner sert ve ani davranır, ondan travma oluşur ve kanama olur. Kötü geçen ilişki aha böyle olur kısaca.
İlla travma mı oluşsun, canınız mı acısın nedir yani? Öyle mi muvaffak hissedeceksiniz?
He, doktora gidin, doktor onaylasın, çünkü size değil doktora güvenilir. Kadının lafına kim niye güvensin ki? Biz kimiz ki lafımıza güvenilsin?

ne bu kan derdiniz. Gelse nolcak gelmese nolcak.

Kan ile ilgili gerekli acıklamalar yapılmıs..
Şey deyip cıkacağim;
Boyu degil islevi önemli ayrıca Türkiye de ortalama 12 cm mis..2 cm in simdi dövüsü olmasin 🤷🏻‍♀️

Ben hep zannederdim ki aşırı kanama olacak cok kötü kan revan evlendim ilişkiye giremedim bir süre Korkuyorm cok olursa diye hic olmadi. Kimse takilmadi buna siz de takilmayin

O kadar kötü hissediyorum ki buraya yazmak istedim. Sevgilimle 5 senedir bir ilişkimiz var ve bir ay sonra da nişanımız var. 26 yaşındayım. İki gün önce birliktelik yaşadık. Birden oldu, ki normalde böyle bir şeyi konuşur karşılıklı olarak istemezdik bile. Ve benden kan namına hiçbir şey gelmedi. Farkettim geldi mi gelmedi mi diye baktığını. Sonra ben sana güveniyorum bunu düşünme bile dedi bir daha da bir şey söylemedi. Ama neden böyle oldu bilemiyorum. Daha önce asla bir şey yaşamadım. Doktora gitmeyi düşünüyorum sırf içim rahatlasın diye, bunu da kendime yediremiyorum.

Üstelik hayalimdeki gibi de olmadı. Hiçbir şekilde zevk almadım. Bir acı bile hissetmedim. Yazmaya çekiniyorum ama.. penis boyu kısa. 10 cm en fazla. İnternette araştırdığımda kanama olmamasının sebebinden birinde bu da yazıyor.
Eki Görüntüle 2906180

Ama kızlık zarı hemen 1-2 cm içeride değil mi? Yani bu etkilemez gibi. Neden böyle olduğu hakkında bilginiz var mı? İnanılmaz bir suçluluk duygusu içindeyim, kendimden nefret eder hale geldim. Ona karşı da bitik gibiyim konuşmak bile istemiyorum içimden atamadım. Beklediğim gibi de olmadı, bu muymuş ya dedim ilk o an. Psikolojik olarak çöktüm. Keşke o an kendimi tutsaydım büyük bir hata yaptım :KK43: içimi dökmek istedim düşüncelerinizi merak ediyorum
Derdiniz bekaretse, zaten zarınız esnek, teknik olarak hala bakire sayılırsınız. Bozulan bişey yok yani. Nişanlınız da sorun etmemiş zaten. Siz neye kahroluyosunuz anlamadım. İlk ilişkide zevk alınmaz zaten . Her şey çok kötü filan yazmışsınız. Ne kötü tam olarak??? Siz neye üzülüyosunuz ?

Sevgiliniz bu kadar sorun etmemiş siz nitw harap oldunuz kadın olarak bunun olmayabileceğini biliyorsunuz başkasıyla olmadığını da daha ne..ayrıca yok beklediğim gibi olmadı yok kısaydı vs Allah aşkına adam daha ilk seferde napacaktı size haşin mi davranacaktı yeni üye ilk konu düşündürücü fake kokusu alıyorum

Yani hep çevreye aileye suç atmayın
Azıcık kendinizi tanıyın, geliştirin, okuyun, öğrenin.
26 yaşındasınız, 18 değil.

Bir de siz kendinizi bilmiyor musunuz ki kahroldunuz? Hani bu konuyu erkek açsa, nişanlım kanamadı dese neyse...
Siz geçmişinizi bilmiyor musunuz ki?

Yani hep çevreye aileye suç atmayın
Azıcık kendinizi tanıyın, geliştirin, okuyun, öğrenin.
26 yaşındasınız, 18 değil.

Bir de siz kendinizi bilmiyor musunuz ki kahroldunuz? Hani bu konuyu erkek açsa, nişanlım kanamadı dese neyse...
Siz geçmişinizi bilmiyor musunuz ki?
Ya artık 16 dan itibaren herkes herşeyi biliyor

İlk sefer bence en keyifsiz olanı. O kısım aşılır gider zaten. Bende de kanama olmadı, aklımıza böyle bir şey gelmedi bile kuzum deli misin sen? Kendini bilmiyor musun da suçluluk duyuyorsun.

Back
X