• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanama olmadı 🥺

O kadar kötü hissediyorum ki buraya yazmak istedim. Sevgilimle 5 senedir bir ilişkimiz var ve bir ay sonra da nişanımız var. 26 yaşındayım. İki gün önce birliktelik yaşadık. Birden oldu, ki normalde böyle bir şeyi konuşur karşılıklı olarak istemezdik bile. Ve benden kan namına hiçbir şey gelmedi. Farkettim geldi mi gelmedi mi diye baktığını. Sonra ben sana güveniyorum bunu düşünme bile dedi bir daha da bir şey söylemedi. Ama neden böyle oldu bilemiyorum. Daha önce asla bir şey yaşamadım. Doktora gitmeyi düşünüyorum sırf içim rahatlasın diye, bunu da kendime yediremiyorum.

Üstelik hayalimdeki gibi de olmadı. Hiçbir şekilde zevk almadım. Bir acı bile hissetmedim. Yazmaya çekiniyorum ama.. penis boyu kısa. 10 cm en fazla. İnternette araştırdığımda kanama olmamasının sebebinden birinde bu da yazıyor.
Eki Görüntüle 2906180

Ama kızlık zarı hemen 1-2 cm içeride değil mi? Yani bu etkilemez gibi. Neden böyle olduğu hakkında bilginiz var mı? İnanılmaz bir suçluluk duygusu içindeyim, kendimden nefret eder hale geldim. Ona karşı da bitik gibiyim konuşmak bile istemiyorum içimden atamadım. Beklediğim gibi de olmadı, bu muymuş ya dedim ilk o an. Psikolojik olarak çöktüm. Keşke o an kendimi tutsaydım büyük bir hata yaptım :KK43: içimi dökmek istedim düşüncelerinizi merak ediyorum
Şu rahat insanları anlamıyorum yok bilmem yıl kaç olmuş yok kanama olmadıysa olmadı yok öyle yok böyle gerçekten bu kadar geniş misiniz 🤦🏼‍♀️
senin konuna gelince benim kardeşimde de kanama olmamıştı . Hatta 2 halamda yine birkaç tanıdığımda da olmamış . Kanama olmayabilir . Sonuçta sizin hatanız değil kendinizi biliyorsunuz sevgilinizde anlayışla karşılamış görünüyor .bazen sonraki birliktelikte de kanama olabilir canını sıkma

Şu rahat insanları anlamıyorum yok bilmem yıl kaç olmuş yok kanama olmadıysa olmadı yok öyle yok böyle gerçekten bu kadar geniş misiniz 🤦🏼‍♀️
senin konuna gelince benim kardeşimde de kanama olmamıştı . Hatta 2 halamda yine birkaç tanıdığımda da olmamış . Kanama olmayabilir . Sonuçta sizin hatanız değil kendinizi biliyorsunuz sevgilinizde anlayışla karşılamış görünüyor .bazen sonraki birliktelikte de kanama olabilir canını sıkma
Geniş değil normaliz.

Ya benm 2 ay sonra kanadı aynı şeyi yaptık 2 ay kanamadı snra bi baktm kan gelmş baya şaşırp gülmştük olablir korkmayn sakin relax hepimiz yaşadık bunları :)

Daha önce ilişki yaşamadığını söylediğin için soruyorum cidden görünce kaç cm olduğunu nasıl tahmin ettin 😂 Bu cm hesabının bilinmesi garip geliyor o anda hadi ölçelim filan mı deniyor ki 😜

Ayy, tutuyorsun ya kendi elinin ölçüsünden çıkarıyorsun işte az çok 🙈🤫

İlk ilişkide oral yapabilmiş midir ki ne bileyim insan o kadar tecrübesiz oluyor ki tutup boyuna bakması için bi süre birlikte olmak gerek sanki , aklıma yatmadı hiç , bilemedim anlatabildim mi 🙄

Kimse anlamamış sizi BEN anlıyorum. Herkes aynı düşünceye sahip değil kimsenin yetiştirilme tarzı aynı değil. Saygılı olun lütfen üzülmen bile aşağılanmış resmen. Kimi evlilikten önce çok kez seks yapar kimi de eşiyle olsun ister. Bu konuda kötü hissetmen çok doğal ama evlenecekmişsiniz zaten bunu silin kafanızdan.
ikincisi de kanama olmaması çok normal
Üçüncüsü ilk seks asla beklenilen gibi olmaz zamanla çok daha güzel olacak :)

Geniş değil normaliz.
Normal olduğunuz belli oluyor . Burası Türkiye burada bekaret önemli ama herkes o kadar normalleştirmiş ki bunun yılla seneyle modernlikle alakası yok . Çevremdeki kimse umursamıyor deseniz çevrenizdekilerden şüphe duyarım .

Cidden mi ya 😁 banlanmak istemem ama çok şaşkınım. Ben neden bundan zevk alıyorum peki :olamaz: :KK70:
Yoksa şu meşhur atasözü doğru mu 😂😂
Bence tuhaf degilsin.. bosuna islevi demiyorlar.. pozisyon, iliskiye girme
Sekli onemli.. kisaca karsidakine ve uyuma bakiyor aldigin zevk bence.. daha buyuk olunca daha cok
Zevk degildir kesinlikle

Ya bugün bi erkek arkadaş anlatıyordu, otobüste ondan hoşlanan bi kız numarasını çok sevimli bi cümleyle beraber bi kağıda yazmış ve bizimkine inince vermiş, ben bayıldım hikayeye böyle gözlerimden kalpcikler çıktı o anlatırken. Bu adam 35 yaşında, yurtdışı görmüş mühendis ve gören ben de dahil gerçekten modern sanar bana dedi ki “ Ama ilk adımı attı kolay hafif kızmış” gibi, ya dedim “Yuh yani ne alakası var gerçekten hoşlanmış ve bi adım atmış olamaz mı bu nasıl önyargı resmen yuh sana” bi afalladı bozuldu.

Ben haşlasam nolur burası Türkiye ve bu adam böyle düşünüyor, böylesi hücrelerinden oluk oluk geçiyor işte, dolayısıyla ne yazık ki biçok erkek için bekaret ve şu salak kan önemli. İnş nişanlın o önemli olmadığını düşünen üç beş yüce insandan biridir.

Normal olduğunuz belli oluyor . Burası Türkiye burada bekaret önemli ama herkes o kadar normalleştirmiş ki bunun yılla seneyle modernlikle alakası yok . Çevremdeki kimse umursamıyor deseniz çevrenizdekilerden şüphe duyarım .
Valla ister bizden ister cevremizden suphe duyun da bunu kendi kendinize duyun; bizce normal cunku.

İnşallah bu zihniyet bitecek artık.

Ya bugün bi erkek arkadaş anlatıyordu, otobüste ondan hoşlanan bi kız numarasını çok sevimli bi cümleyle beraber bi kağıda yazmış ve bizimkine inince vermiş, ben bayıldım hikayeye böyle gözlerimden kalpcikler çıktı o anlatırken. Bu adam 30 yaşında ve gören ben de dahil gerçekten modern sanar bana dedi ki “ Ama ilk adımı attı kolay hafif kızmış” gibi, ya dedim “Yuh yani ne alakası var gerçekten hoşlanmış ve bi adım atmış olamaz mı bu nasıl önyargı resmen yuh sana” bi afalladı bozuldu.

Ben haşlasam nolur burası Türkiye ve bu adam böyle düşünüyor, böylesi hücrelerinden oluk oluk geçiyor işte, dolayısıyla ne yazık ki biçok erkek için bekaret ve şu salak kan önemli. İnş nişanlın o önemli olmadığını düşünen üç beş yüce insandan biridir.
Saçmalığa bak bunun erkeği kadını mı olur . eşime ilk adımı ben atmıştım ogun bugundr eşim işte😂baş belası bir adım attım kocam oldu😁😁

Saçmalığa bak bunun erkeği kadını mı olur . eşime ilk adımı ben atmıştım ogun bugundr eşim işte😂baş belası bir adım attım kocam oldu😁😁

Ki ben de biçok kadını yüreklendirmişimdir hoşlanıyorsan ilk adımı at diye bugün bi pişman oldum kendi adıma 😏

Back
X