• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanama olmadı 🥺

Şu rahat insanları anlamıyorum yok bilmem yıl kaç olmuş yok kanama olmadıysa olmadı yok öyle yok böyle gerçekten bu kadar geniş misiniz 🤦🏼‍♀️
senin konuna gelince benim kardeşimde de kanama olmamıştı . Hatta 2 halamda yine birkaç tanıdığımda da olmamış . Kanama olmayabilir . Sonuçta sizin hatanız değil kendinizi biliyorsunuz sevgilinizde anlayışla karşılamış görünüyor .bazen sonraki birliktelikte de kanama olabilir canını sıkma
Genişiz valla, geniş insanlarla da evlendik. Rahat rahat darlanmadan yaşıyoruz😉

Ki ben de biçok kadını yüreklendirmişimdir hoşlanıyorsan ilk adımı at diye bugün bi pişman oldum kendi adıma 😏
ya zaten erkek adım atsın die beklemeyi ben kendime yediremezdım onlar seçsin gelsin benimde seçme konuşma hakkım var demi ama.hafif görmek nedir bunun adı cesarettir aşktır beğenidir sevinmek lazm bir erkek olarak bu kafa yapısı maalesef çok fazla ,bastırılmış kadınlar ve erkeklerin tuhaf algıları😏

O kafa yapısında adamlarında kırmadığı ceviz yok şaşmaz😂
Anadolu comarlari, kendileri milletin karısına kızına bakar, kadında bir damla kan arar. Bazı kadınlarda bunu normal görür. Öyle kadınların yetiştirdiği erkekler işte onlar.

Nişanlınız dert etmemiş siz neden dert ediyorsunuz? Herkesin kanama olmak zorunda değil.
Benim de hiç kanamam gelmedi. Ben neden gelmedi acaba diye meraklanınca eşim ne önemi var demişti ve öylece kapanıp gitti konu. Eşim de öyle önceki mesajlarda bahsedildiği gibi geniş! biri değildir. Bu geniş kavramından ne kastediliyor bilmiyorum ama namazında niyazında kendince değerleri olan biridir.

Baskıcı bir ailede büyüdüğüm için böyle şeyler hep tü kaka olarak söylenirdi. Kendi kendime dokunmayı bile daha son yıllardır keşfettim. Onun da sanki bi kan beklediğini baktığını hissettim ya, acaba benden şüphe eder mi duygusu beni yedi bitirdi. Öyle kötü geçti ki her şey.
Allah allah nisanlisiyla birlikte oluyor karısıyla bile değil ve kan gelmesini mi bekliyor. Kusura bakmasın. Nişan bozulursa vs başkasının namusunu kirletmiş olacak o mantığa göre normal değil sanıyorum. Belki de ilk ilişkisi değilsiniz sizin aksinize o tecrübeli. Bunu da bilemezsiniz yani kendinizi aşağılamayı bırakın

Anadolu comarlari, kendileri milletin karısına kızına bakar, kadında bir damla kan arar. Bazı kadınlarda bunu normal görür. Öyle kadınların yetiştirdiği erkekler işte onlar.
Doğru tespit.Allahtan o çomarlardan biriyle evlenmedim😂 kadının önce kendine saygısı olacak kadın kendini ambalajlı bir hediye paketi gibi görmeyecek.bamus kadına bamusta erkeğe değilmi itib poposunu yesinler onlar😂😂😂

Nişanlınız dert etmemiş siz neden dert ediyorsunuz? Herkesin kanama olmak zorunda değil.
Benim de hiç kanamam gelmedi. Ben neden gelmedi acaba diye meraklanınca eşim ne önemi var demişti ve öylece kapanıp gitti konu. Eşim de öyle önceki mesajlarda bahsedildiği gibi geniş! biri değildir. Bu geniş kavramından ne kast ediliyor bilmiyorum ama namazında niyazında kendince değerleri olan biridir.
Geniş diye sanırım bakire olmayanlara yada bakire olmayanlarla evlenenlere deniliyor her halukarda kadına namus biçiliyor.erkekte namus aranmıyor ben böyle anladım.

Geniş diye sanırım bakire olmayanlara yada bakire olmayanlarla evlenenlere deniliyor her halukarda kadına namus biçiliyor.erkekte namus aranmıyor ben böyle anladım.
Öyle görünüyor maalesef.. Namus kavramını cinselliğe indirgemek de çok acınası.

O kadar kötü hissediyorum ki buraya yazmak istedim. Sevgilimle 5 senedir bir ilişkimiz var ve bir ay sonra da nişanımız var. 26 yaşındayım. İki gün önce birliktelik yaşadık. Birden oldu, ki normalde böyle bir şeyi konuşur karşılıklı olarak istemezdik bile. Ve benden kan namına hiçbir şey gelmedi. Farkettim geldi mi gelmedi mi diye baktığını. Sonra ben sana güveniyorum bunu düşünme bile dedi bir daha da bir şey söylemedi. Ama neden böyle oldu bilemiyorum. Daha önce asla bir şey yaşamadım. Doktora gitmeyi düşünüyorum sırf içim rahatlasın diye, bunu da kendime yediremiyorum.

Üstelik hayalimdeki gibi de olmadı. Hiçbir şekilde zevk almadım. Bir acı bile hissetmedim. Yazmaya çekiniyorum ama.. penis boyu kısa. 10 cm en fazla. İnternette araştırdığımda kanama olmamasının sebebinden birinde bu da yazıyor.
Eki Görüntüle 2906180

Ama kızlık zarı hemen 1-2 cm içeride değil mi? Yani bu etkilemez gibi. Neden böyle olduğu hakkında bilginiz var mı? İnanılmaz bir suçluluk duygusu içindeyim, kendimden nefret eder hale geldim. Ona karşı da bitik gibiyim konuşmak bile istemiyorum içimden atamadım. Beklediğim gibi de olmadı, bu muymuş ya dedim ilk o an. Psikolojik olarak çöktüm. Keşke o an kendimi tutsaydım büyük bir hata yaptım :KK43: içimi dökmek istedim düşüncelerinizi merak ediyorum
Şayet bayansanız hemcinsim adına utanıyorum şuan.

Normal olduğunuz belli oluyor . Burası Türkiye burada bekaret önemli ama herkes o kadar normalleştirmiş ki bunun yılla seneyle modernlikle alakası yok . Çevremdeki kimse umursamıyor deseniz çevrenizdekilerden şüphe duyarım .

Neyse ki oğlum olacak. bu düşüncenin yetiştirdiği baskıya maruz kalmayacak diye sevindim şu an.

Ne diyeyim ki... Denmesi gereken her şey denilmiş zaten.
Ama ben, nişanlınızın sizi teselli etmesini yazmışsınız ona çok şaşırdım. Benim eşim beni bu konuda teselli edecek kocaman bir kavga çıkarırdım. Ne oldu da ben teselli ediliyorum derdim.

Bu hep toplum baskısı yüzünden.
Cinsel ilişkiyi öyle mükemmel öyle evlilik sonrasına saklanması gereken birşey gibi anlatıyorlar ki hiç yaşamayan insanlar şöyle olacak böyle olacak diye hayal kuruyor, sonra tabii fos.
Evet cinsellik güzel birşey, zevk aldığın/verdiğin noktaları öğrenip tecrübe kazandıkça daha mutlu olacaksınız ama öyle hayal falan saçma değil mi?
Ayrıca kendinizden eminsiniz harap olamnın anlamı ne, yıl 2021 millet uzaya tatile gidecek bizim millet "aaa kan gelmediiiğğ" diye kızlık zarı tartışıyor. Kafalar pırıl pırıl, hayran kaldım.

Normal olduğunuz belli oluyor . Burası Türkiye burada bekaret önemli ama herkes o kadar normalleştirmiş ki bunun yılla seneyle modernlikle alakası yok . Çevremdeki kimse umursamıyor deseniz çevrenizdekilerden şüphe duyarım .
Valla bizde sizin anormal olduğunuzu düşünüyoruz nedense.
İsteyen istediğiyle sevişir, sizin tercihiniz sevişmemekten yana ise bu sizi ilgilendirir insanları değil. İnsanları yaftalayamazsınız. Aşırı garipsiniz ya.

O kadar kötü hissediyorum ki buraya yazmak istedim. Sevgilimle 5 senedir bir ilişkimiz var ve bir ay sonra da nişanımız var. 26 yaşındayım. İki gün önce birliktelik yaşadık. Birden oldu, ki normalde böyle bir şeyi konuşur karşılıklı olarak istemezdik bile. Ve benden kan namına hiçbir şey gelmedi. Farkettim geldi mi gelmedi mi diye baktığını. Sonra ben sana güveniyorum bunu düşünme bile dedi bir daha da bir şey söylemedi. Ama neden böyle oldu bilemiyorum. Daha önce asla bir şey yaşamadım. Doktora gitmeyi düşünüyorum sırf içim rahatlasın diye, bunu da kendime yediremiyorum.

Üstelik hayalimdeki gibi de olmadı. Hiçbir şekilde zevk almadım. Bir acı bile hissetmedim. Yazmaya çekiniyorum ama.. penis boyu kısa. 10 cm en fazla. İnternette araştırdığımda kanama olmamasının sebebinden birinde bu da yazıyor.
Eki Görüntüle 2906180

Ama kızlık zarı hemen 1-2 cm içeride değil mi? Yani bu etkilemez gibi. Neden böyle olduğu hakkında bilginiz var mı? İnanılmaz bir suçluluk duygusu içindeyim, kendimden nefret eder hale geldim. Ona karşı da bitik gibiyim konuşmak bile istemiyorum içimden atamadım. Beklediğim gibi de olmadı, bu muymuş ya dedim ilk o an. Psikolojik olarak çöktüm. Keşke o an kendimi tutsaydım büyük bir hata yaptım :KK43: içimi dökmek istedim düşüncelerinizi merak ediyorum
İçimi dökmek rahatlamak istedim diyor kız. Ama yazılanlara bakar mısınız? Ne kadar eleştirel ve moral bozucu yaklasmissiniz... Tanimadigin bir doktora git içini rahatlat. Bundan sonra da dikkat et düğüne kadar. Senin aklına takıldıysa müstakbel nişanlinin da takılmıştir. Senin de onun da içi rahat eder. Kendine guvensizlik degil bu sadece neden kan gelmedigin merak ediyorsun gayet normal. Yazıldığı gibi yapısal nedenlerden gayet normal bir durum olabilir sen de rahatlarsin. Bu kadar beklemissin biraz daha sabretseydin iyi olurdu ama aranizda konuşa konuşa o yöne kaymissiniz demekki her ne kadar yapmayacagiz karari aldiysaniz da. Evliligi ertelemeyin elde etme duygusu ile uzaklasma olmasin karşı taraf. Sen de suçluluk hissetme nişanlına da bunu yansıtma sadece merak ettim kontrole gittim de. Şundan dolayıymis de. Keyif almama konusuna gelince zaten suçluluk duygusu ile hareket etmişsin. Zamanla değişecek çok normal.

Bekaret anca sizin gibiler için önemli. Çevrem de sizin gibiler yok çok şükür.

Back
X