kanamam olduu

ama zaten transferden saydktan sonra 10 gün katılıyor diyorr...zaten bizim adet tarihimizle transfer arasında 10 gün felan varr....
7 veya 8.haftada kalp atışı duyuluyor deniliyor...bende bu perşmebe gidicem kalp atışı için....ama zaten bana keseyi baktığında kalp atışı gözüküyor demişti..
sahra sen keseyi değilde keseyle birlikte kalp atışlarını duymak içinmi çağırdı seni dr.un..beni ilk kese için ondan 15 gün sonrada kalp atımı için çağırdı....

hilal benıde once keseye sonra kalp atıslarına cagırmışlardı
sahra ne sordunkı

sahra senın transfer tarıhın ne

sahracım yatıp dinlensenee bi sorun olmasın kanaman başlamasın sonra...ben hala pek bişey yapmıyorum evdee aslında dr herşeyi yapabilirsin dedi ama millet yapma deyip duruyor bişey olur diyolar benide korkuttular..kayın validemde şimdi yanımdaa sağolsun herşeyi o yapıyor bana bişey yaptırmıyor...ama sen dinlenn yat bence.

kızlar sahranın kanamasını unututk.haftalara döndük ...ben bir laf attım herkez onda ilerledi.... sahracım sende iyi dinlende kanaman olmasın.........

benim içinde aynı şey geçerli canım..burasıda olmasa ptlarım evde..evdende dışarı çıkmıyorum daha doğrusu çıkarmıyolar bide bi ara internetede girme diyordu eşimm heralde o zaman hepten patlardım:)))evim biraz yokuşlu yerdede yokuşu inip çıkmamı pek istemiyorlar...
dr.uma beni dışarı çıkartmıyolar dedim de oda bana e buraya nasıl geldin dışarı çıkmadanmı geldin demiştii...bi hastaneye gidiyorum onun haricinde hep evdeyim...

aynısı sonucu aldım eve girdim bugün cıktım böyle evde olmak daha çok stres yapıyor kayın validen de iyise otur sohbet ne güzel ben yapayanlızım

demek herkes aynı korkudan hiç bi yere gidilmiyorr..neyse ben çıkıyorum görümcem geldii..kendinize iyi bakın sonra görüşürüzz

bak bende yatıyorum canımm
ilk 3 ayda yattım bı meyvemı bıle buzdolabından kendım almadım koruyun kendızı bol su ıcın oc onemlı bebegı tutsunn

nere agrıyo sahra

Kızlar ben ÇalıŞtıĞım ıÇın ara ara gırebılıyorum....yoksa aklım hep burda.......yenı haberle ıyı oluyor. Ya ben bu arada panık atak hastasıyım. Yanı stres yaptıĞım zaman nefes alamda zorluk Çekıyorum.bu yÜzden allahım nasıl geÇecek dıye ıyıce strese gırıyom. Panık atak hastası var mı aramızda. Derın nefes almakta zorlanan. Tedavıden Önce ılaÇ alıyordum ıyıyıdı. Ama Şımdı ılaÇ alamadıĞım ıÇın korkuyorum ya geÇmezse.ya ılaÇ kullanırsam dıye......

Sahracım bende 5+3 gunluk hamısım ıkız hamısıyım senın lekelerın ne alemde nasıl gıdıyor devam edıyormu bılgı verırsmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…