kanamam var

inşallah sağlıklı bir gebelik dönemi geçiririz ve sağlıklı bebişlerimiz olur şimdi yaşıyor mu yaşamıyor mu kanama var mı yok mu tasamız ilerki dönemlerde kendimden biliri acaba şimdi kordon dolandı mı akşam dolanırda haberim olmazsa sanki sabah dolansa anlıcam ondan sonra düştüm bir şey oldu mu acaba ne dertler bekliyor daha durun daha doğrusu dert değil endişeler bekliyor ama insan hani derler ya baş edebiliyor her türlü korkuyla yeterki çevremizdeki insanlar anlayışlı olsun ilk gebeliğimde okulda benden önce yeni doğum yapmış hocalar vardı beni sakinleştirirlerdi insanın öyle arkadaşlara ihtiyacı var bu forum da iyi ki var. haydi moralimizi bozmayalım daha cinsiyetlerini öğrenecez.

evet haklısın canım.senin kaç haftalık oldu.iyimisin şimdi.bittimi.kanama.ben iyimi alalaha şükür.inşallah herkesinki bitmiştir.

burada çok gördük kanaması olupta sağlıklı gebelik geçirenler sağlıklı doğumlar yapanları.Allahın izniyle hepsi olur.Psikolojide çok önemli pozitif düşün.KEndini çok zorlama.Doktorum bana hamilelik bir hastalıktır.Vucüdün dengesinin tamamen değişmesi demektir demişti.Bizde hayat dengemizi ona göre yömnlendiricez dimi?.

çok doğru haklısın.insanın bütün dengesi bozuluoyr.ama iyi düşünmek lazım ve dua

Aynen böyle geçiyor hamilelik, kanama bitse bu sefer başka endişeleri ve sıkıntıları oluyor insanın, hatta daha kötüsü oluyor bazen. O yüzden fazla canınızı sıkmayın, Rabbim bebeklerinizi sağlıklı şekilde size nasip edecektir inş.
Benim de ilk zamanlar kanamam oldu, çok canım sıkıldı, sonra bir mide rahatsızlığı başladı kanama bitince, kanamalı günlerimi arar oldum, öleceğim sanıyordum, şükür şimdi daha iyiyim.
Allah hepimizin bebeğinizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Son düzenleme:

amin canım inşallah sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olur.kaç haftalık oldunuz.biz daha 3 aydayız daha çok var.inşallah çabucak geçer.hayırlısıyla.

amin canım inşallah sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olur.kaç haftalık oldunuz.biz daha 3 aydayız daha çok var.inşallah çabucak geçer.hayırlısıyla.

29. haftanın içindeyiz, hergün gün sayıyorum valla.
Arkadaşın dediği gibi bebeğe birşey olur mu, erken doğum olur mu vs vs insanın birsürü endişesi oluyor.
Bugünleri doğduktan sonra ararsın diyor herkes ama o gün bir gelsinde varsın arayayım.
Amin inş.

yok yok hamileliği de aramıyorsun benimki yani ilki çok rahattı. ama insan ilk aylarında değil son aylarında ağırlıktan mahvoluyo doğurduktan birkaç ay sonra ben hamilelere özenirdim ne güzel heyecanları diye bak bizimki bitti işte. şimdi yine hamile olunca gelecek günleri biliyorum yandım Allah diyorum.

kızlar aranıza yeni katıldım.uzun zamandır bebek istiyorduk olmuyordu.3gün önce hamile olduğumu öğrendim.bu benim ilk gebeliğim.ama aynı gün öyle bir kanamam basladıki aynı adet gibi.normal bişeyler olmadığını anlamıştım.doktora gittim.düşük riskin var dedi.hamile kaldığıma sevinemedim.3gündür kanamalarım devam ediyor.bugün biraz daha az ama yine ped koyuyorum.progestan diye bi ilaç kullanıyorum.3günde birde iğnesini kullanacağım.yatıyorum hep.çoook korkuyorum bebeğimi kaybetmek istemiyorum zor elde ettim zaten.buarada 4haftalık hamileyim.kızlar sizce hamileliğim devam edermi.kesin düşürürmüyüm.ne tavsiyeleriniz var.nolur bişey biliyorsanız deyin..

ya kızlar size bişey sorcam şuan 7+4 deyim,ara ara kasıklarım ağrıyo deyince doktor progestan yazdı,,günde kaç tane kulanacağımı söylemedi,eczacı 200 mg verdi,gün de 2 dedi,çok fazla değil mi,bu sabah aldım,tansiyonum dibe vurdu başım döndü yıkılıyodum nerdeyse,tuzlu bişeyler yedim de kendime geldim,kanaması olanlar bile 100 mg dan 2 tane alıyo,benim 2-3 gündür kasık ağrım var diye,bel ağrım bile yok,200 mg dan 2 tane almam abartı değil mi ya,ben diyom yatarken 1 tane alayım,siz ne dersiniz,bi de ağızdan mı vajinadan mı alacağım,doktor bişey demedi,eczacı da tok karnına gün de 2 dedi

benim kanamam var diye vermişti. günde 3 defa. hatta uyku getirir diye 2 tanesini yatarken alabileceğini söylemişti ama ben sabah ğle akşam tok karnına su ile aldım. progestan zararlı bir şey değil zaten sen bu hormonu hamileyken salgılıyorsun ama ilk 2 gün uyucam diye kafamı kaldıramıyordum sonra herşey normale döndü hatta ilaç bittiğinde yenisini bile almadım doktoruma sormadan. Allah'ın izniyle sağlıklı hamilelik geçirirsin inş. bu aralar kasık ağrın normal benim gibi13. haftanda da olcak bu da rahmi tutan kasların gerilmesinden olcak. doğal, rahmin büyüyo arkadaşım

hayırlı olsun canım.bende günde 3tane kulandım halada kullanıyorum ilk başlar baş dönmesi göz kararaması yapıyor.bazen yapmıyor ama bana arada hala yapıyor.sabah öğlen akşam içiyorum bende.sanırım ilk 3ay içiliyor.kayırlısı artık

yok canım illa düşecek die bişey yok bak bize bu sayfadaki hjerkesin kanaması oldu ama allahımıza şükür atlattık.inşallah seninde öle olur.fazla hareket etme yat.su iç bol bol.inşallah düzelir bizede haber et.bu arada hayırlı olsun bebiş

karakulan bak kanamam bitti şimdi yeni derdim başladı: kaşıntı. ilk gebeliğimde vajinal mantardı ilaç aldım geçti ama şimdi kaşıntı dış organda ne olduğunu öğrenmek için yarın doktora gitcem. internette araştırdım vulva kanseri teşhisi bile konuyormuş hadi o çok uç örnek ben ise bundan erken doğum riski var diye çok korkuyorum bu tür kaşıntıda normal vajinal mantardan hariç erken doğum ve düşük kilo 2,500gr altı bebeğe neden oluyormuş. al sana bi dert daha! aslında haftasonu gidecektim 2li test için şimdi bu da çıktı.

canım inşallah düzelir.ben zannetmiyorum öyle sorunlar yaratacağını.allahın izniyle normal bi kaşıntıdır o.bende salı gitcem doktora test için.kaç haftalık oldun bnim yarın 12 bitiyo.

ben 12+2. 13 haftalık oldum. ilkim sezaryen olunca ekim son haftasına bir sorun olmazsa doğum var. normali 5 kasım. artık bol suya başladım bugün gidecektim dedim cumayı bekliyim. ikili testini ne zaman yaptıracaksın? ben bu cuma kan testine gideceğim. gerçi sonucu 1 hafta sonra veriyorlar. hadi hayırlısı

kızlar inanın şu bir hafta içinde resmen hayatım 360 derece döndü.hamileliğime sevinemedim.doktorum hiçç ümit veren cümleler söylemedi.hiç moralde vermiyor.hep umutsuz vaka gibiyim.değerlerim 2ye katlamıyor.ilki 150çıktı sonra 211 sonra 295(2gün arayla).doktor 1hafta gelme dedi.cuma günü gideceğim tekrar.ogün tekrar kan testi yaptıracağım.alahım inşallah yüksek çıkar.kanama 2gündür çok şükür lekelenmeye döndü.buna seviniyorum.yatıyorum hep.dua edin nolur.daha kacıncı haftam bilmiyorum.yeni olduğu kesin.kızlar sizce bu değerler çokmu vasat düzelmezmi

canim korkma boyle seyler olur bazen benimde kanamam oldu hemde kac kere ama cok sukur hersey yolunda sikintiya sokma kendini

değerlerim keske bir anda artsa çok korkutuyor beni bu durum.neden böyle oluyor.varmı acaba arnızda değerleri ilkten böyle düşük olanlar.sonra artanlar.benimkisi bir ümit işte.bebeğimi karnımda hissediyorum.öyle güzel duyguki.ALLAHIM SAĞLIKLI BEBEK NASİP ETSİN.cuma belki((( biraz yükselir...

inşallah artar canım benimde ilk 100 ile başladı bidaha yaptırmadım sonra kanamlar derken allaha şükür şimdi iyiyim.allah herkesin bebeğini korusun inşallaha amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…