kanamam var

hepinize yürekten teşekkür ederim.doktorlar resmen aklımı aldı.bir tane doğru düzgün bişey söyledikleri yok.ya insan derki ümidinizi kesin bu bebek düşer;yada ümit var yasayadabilir der.offf offf.sizin yazılarınızı dört gözle bekliyorum.okuyunca ümitleniyorum.en azından moralim düzeliyor.iyiki varsınız.kanama bitti 4 gün önce suan lekelenmem var okadar.kahverengi şeklinde.az önce tekrar bcg testi yaptırdım.kollarım delik deşik oldu.inşallah sonuç biraz iç açıcı olur.dua edin.değerler bukadar önemlimiymiş yaa.

naptınız canım sonuç kaç.inşallah yükselmiştir.kanaman geçtiyse korkma.içini rahatlat biraz.ama bol su iç ve dinlen bak.ayaklarının altına yastık koy yüksek olsun bide hep dua et.bu arada eşin de elini senin karnına koyup şu duayı etsin 99 kere ya mübdi diye.internette vardı biz uyguladık.dua herşeyin başı.

KIZLAR DEĞERİM YÜKSELECEĞİNE DÜŞTÜ.BEBEĞM GİTTİ.BEBEĞİMİ KAYBETTİM.KAÇ SENEDİR İSTİYORDUK.OLMADI.DOKTOR HAFTA HAFTA KAN TESTİ İSTEDİ.DEĞERLERİMİN SIFIRLANMASINI BEKLİYOR.nekadarda alışmıştım bebeğime.kesesi bile yoktu daha ama ben alışmıştım.hep konuşuyordum annem beni bırakma diye.ALLAHIM VERDİ ALLAHIM ALDI .BOYNUM KILDAN İNCE.
lekelenmelerim devam ediyor.acaba tekrar kalabilirmiyim hamile.nekadar korunmamız gerekiyor canım bilginiz varmı.adet nezaman olurum düzensizlik oluyormu.

karakulan sende benim gbi düşük yasadın demi.neler oldu anlatsana.değerlerin sıfırlandımı hemen.nekadar korundunuz peki.biraz anlatsana canım.nekadar zamanda gebe kaldın

Esracım geçmiş olsun canım, yazdıklarını okudum, üzücü şeyler, insan başa gelince anlıyor, benzerini yaşadım tatlım. ama kendini şöyle teselli et sağlıksız bebekler bu kadar erken dönemde düşüyor. dr.um bana 2 ay bekle demişti. kan değerleri zaten 1 ay içinde sıfıra dönüyor.1 ay geçincede adet olursun. 2 aydan sonra, eminim daha çabuk hamile kalacaksın. umutsuzluğa düşme canım. biliyorsun psikoloji çok etkiliyor bu olayı. en yakın zamanda kendini toparlarsın inşallah, senin gibi bu olayı milyonlarca yaşayan kadın var, bunuda unutma.

arkadaslar 11 haftalık gebeym ama kanamam oldu demin cok korkuyorm yalnızım bide aksi gibi.. Bi iki damla pembe kan geldi nolur biri bisey olmaz desin temzlik yapıp yordm kendimi bugun cok korkuyorum

arkadaslar 11 haftalık gebeym ama kanamam oldu demin cok korkuyorm yalnızım bide aksi gibi.. Bi iki damla pembe kan geldi nolur biri bisey olmaz desin temzlik yapıp yordm kendimi bugun cok korkuyorum

Ben hiç anlamıyorum malesef, okuyup çıkmak istemedim..

İnşaallah birşey olmaz..

allahım yardm etsin cok korkuyorum. Sjgol arkadasm.

Eğer bu durumlarda yapılacak birşey yoksa, tedbir alınamıyorsa; uzanın bir güzel, duanızı edin ve Allah'a emanet edin bebeğinizi ve kendinizi..

Sancınız var mı ? Kanamanız devam ediyor mu ?

canim benimde 13. haftamda kanamam olmustu hemde baya bir avuc ici büyüklügünde kan pihtisi gelmisti ic camasirima hic agrisiz sizisiz bir anda oldu.hemen hastaneye gittik bebek iyiydi,bebegin e$i cok asagidaymis ondan olmus yatmam gerekti bir süresonr kendiliginden bebegin e$i yukari cikti..insallh seninde kötü birsey degildir.bu gece doktora gidemiyosan yat dinlen hic kalkma yarinda hemen doktora görün..gecmis olsun.

esracım çok geçmiş olsun ben seni anlıyorum ocakta bebeğimi 5 haffalıkken aldırmak zorunda kaldık bebek aşağıya tutunduğu ve ilerki aylarda baskıdan erken doğar diye. plansızdı önce sevinemedik sonra aldırırken bir şey anlayamadık sonraki haftalarda üzülmeye başladım kafam anca dank etmişti 40ım çıkar çıkmaz hamile kalcam dedim bunu istiyorum dedim. doktorum da bekle falan dememişti 40ın çıksın görüşürüz dedi. hamile kaldım ama inanamadım çünkü testler yanlış çıkıyordu bir de şimdi göreceksin 4 güne kanaman başlıcak o kanamalar 10-15e güne biter tekrar başlaması için 40-60 gün geçmesi normal. ben de 60gün bekledim yine de belki hamile değilimdir diye. şimdi 14 haftalık hamileyim. bünyeeye bağlı. ilk bebeğimde sıkıntı yaşamadım. ikincim düştü 40ından sonra hamile kaldım. doktorum da hamile kalamayanları sana göndercem dedi bebeiş sağlıklı şimdi. sen de moralini yüksek tut olur Allah'ın izniyle. benim yazdıklarımı bi oku yukarılarda göreceksin bu hamileliğimde kanamalarım mı olmadı kaşıntılar mı ne korkular yaşıyoruz yaşayacaksa bebeiş direniyor. doktorun şimdi bi şey diyemeyebilir ama biz kanamam oldu diye ikincimde gittiğimizde alacaz dediğinde şok oldum herşeyi kabullendim ertesi gün alındı ve gerisi derin bir üzüntü. böyle zamanlarda ailenin eşinin desteği önemli. hiç kalkma yat vücudun bu dönemde bir hazırlansın. ağır kaldırma sen şu anda lohusa gibisin.bi laf vardır içini dışına çıkarttılar. üzülmen için söylemiyorum bende de böyle oldu doktouruma egzersiz ne zaman yapıyım demiştim düşün o kadar farkında değildim adam resmen yerinden fırladı sakın bi şeye başlama diye. bir de 15-20güne yumurtlaman başlıyor yanılmıyorsam. bizim ailede genetik galiba çok düşüğün ardına hamile kalan düşük ya da aldırma annen ve ananende de varsa böyle hemen hamile kalma sende de hemen olma İHTİMALİ vardır. umarım yardımcı olabilmişimdir.

canııım çok tesekkür ederim nekadar yardımcı destek olmussun bana.dediklerinin hepsiznii itinayla okudum.çok haklısın her kelimende.canımm suan lekelenmem var yaklasıb 10gündür felen .senin söylemene göre kanama baslar 1haftaya öylemi.heralde gebeliğin tamamen bitmesini sağlıyor.benim annemde düşük yok ama anneannemde var galiba.acaba ondan da olurmu genetik yani.inşallah ikincisinde yasamam.ALLAH tabi hayırlısını nasip etsin.alışmak zor oldu canım tamda alıştım sanmam.2haftada olsa o duyguyu yasadım çook güzeldi sükürler olsun.eşim ailem hep destek.en azından çocuğun olduğunu biliyorsun diyorlar.demekki hayırlısı böyleymiş diyorlar.
peki kırkım çıktıktan sonramı normal adet olurum öncemi.cevapladığın hersey için sağol.bebişine meleğine ALLAH uzun ömür versin.

ilk yazdığımı okudumda biraz karışık yazmışım kusura bakma. bebek düştükten sonra 4-5güne kanaman başlar bu adet kanaması gibi değildir. lekelenmedir biraz fazla olsa da bi şey olmaz. 10-15 gün sonra kanaman biter 20gün de sürse bi şey olmaz korkma. kanamanın 40ından sonra devam etmemesi gerekir. yumurtlaman ise bu kanamalı dönemde başlar. nasıl anlatayım son adet tarihin artık düşüğün olduğu tarihtir. ben ailede düşük varsa derken şunu demek istemiştim: yani düşük ya da kürtajın ardına ananen ya da annende hemen hamile kalma varsa sende de olabilir hatta babannen bile etkiler. ya da hemen hamile kalıyorsa bu da etkiler. inşallah hemen hamile kalırsın da bu günleri unutursun. bizimkiler söyler kürtaj ya da düşükten sonra hemen hamile kalmak kolaydır diye. gerçi doktorlar 3 ay bekleyin diyor ama bak ben hamileyim ve şimdilik gebeliğim sağlıklı olarak devam ediyor. kimisi 3 ay bekleyip sonra deniyorlar 1 yılda olmuyor kimisi 2 ay sonra hamile kalıyor. yani belli olmaz ama doktorun bi şey demediyse bana düşmez ama erken denemek iyi olabilir ki erken düşüklerde rahim kendini erken toparlıyor.

40ın çıkmadan önce kanaman biter sonra normal adet kanaman başlar. ben adet görmedim ondan önce hamile kalmıştım. kendini hazır hissettiğin an bence hamile kalabilirsin çünkü ben çok istedim ve hazır hissediyordum ki düşün 6 ay önce sezaryenle doğum yapmıştım doktorum bi şey olmaz doğurursun dedi. ben uç noktayım biraz

canım insallah ya su kan değerlerimbir an önce sıfırlanır inşallah.Ondan sonrada beklemekistemiyorum.zaten gebeşiğim daha çok erkendi.sende aynı benim yasadıklarımı yasamıssın.inşallah bende senin gibi hemen hamile kalırım.ALLAHIM sağlıklı bebek nasip etsin bize.galiba sen adet görmeden hamile kaldın.bende senin gibi düşünüyorum.

bu topic herhalde gebelik haftaları ilerledikçe geriliyor burdan şu sonucu çıkartabiliriz bebişler büyümeye devam ediyo yine de ben de yaziyim benim kanamalar biteli çok oluyo 1 gün sonra 17 haftalığız ve bi oğluşum oluyo umarım burda daha önce yazan arkadaşlar son durumlarını buraya yazarlar ve diğer arkadaşların yüreklerine biraz da olsa su serperler. herkese iyi geceler:80:

mrb evet haklısın aman inşallah bu başlığı kimse yaşamaz çok çektik çünkü.benimde 2 gün sonra 16 bitiyo.hayırlısı artık herşey iyi diyo dokyotum çok şükür.kızımız olacak:) bu arada

oh maşallah Allah'ım geri kalan günlerimizde rahat bir hamilelik geçirtir inşallah. iyiki de bu toici açmışsın karakulan teşekkürler :81:

benim de adet sancısı gibi bir ağrıyla kanamam oldu ve nerdeyse 6 gün sürdü.Günde 3 progestan ve1 hafta istirahat verdi doktor.Şimdi geçti dünden beri kanama yok ama tedirginim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…