kanda beta hcg degerleri hakkinda bilgisi olan

duyguardaefe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
60
29
3
35
Iyi aksamlar hanimlar tamda baslikta oldugu gibi kanda beta hcg degerim 10.48 cikti bu ne anlama geliyor doktor birkac sey soyledi ama dogru mu sizce? Kizlar ordaysaniz sizden cevap bekliyorum az once lavaboya gittigimde kananam oldugunu gordum hemen bi acil servise basvurmali miyim

Son düzenleme:
Iyi aksamlar hanimlar tamda baslikta oldugu gibi kanda beta hcg degerim 10.48 cikti bu ne anlama geliyor doktor birkac sey soyledi ama dogru mu sizce?
Henüz yeni yeni rahme tutunan bebis demek :) Ama değer çok küçük o nedenle dr kesin konusmamistir. Bende 12.7 ile öğrendim hamileligimi ama Dr bana sana hamile diyemem değer çok küçük demişti. Adet tarihiniz geçti mi

Henüz yeni yeni rahme tutunan bebis demek :) Ama değer çok küçük o nedenle dr kesin konusmamistir. Bende 12.7 ile öğrendim hamileligimi ama Dr bana sana hamile diyemem değer çok küçük demişti. Adet tarihiniz geçti mi
öğrendiğinde ne kadar vardı adetine canım?

Yaptiginiz yorumlar icin cok tesekkur ederim gec cevap yaziyorum telefondan ve wifiden giriyorum bu ay ilk korunmasiz ayimiz oldugu icin hamile olabilecegimi tahmin etmiyordum.Adetimin uzerinden 3 gun gecti doktor henuz birsey soylemek icin cok erken ama sonucu ogrenene kadar hap kullanma dedi testi pazartesi tekrarlayacak.Ilk gebeligimi 20 haftalikken ogrendim ve 30 haftalikken dogum yaptigim icin kan degerleri hakkinda pek bilgim yok bu yuzden size danismak istedim.hepinize cok tesekkur ederim Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah.

Adete 10 gün kala değer 10 ise bence kesin hamilesiniz. İnşallah sımsıkı tutunur ve sağlıkla gelir. Bahsettiğiniz belirtiler hamilelik belirtileri olabiliyor zaten
kan testi yaptırmadım çıkmaz diye
inşallah dediğin gibi hamileyimdir de sıkı sıkı tutunur canım...
ilk defa ovulasyondan sonra bu derece ağrı çekiyorum ve akıntım oluyor

="ROSE ROSEkan testi yaptırmadım çıkmaz diye
inşallah dediğin gibi hamileyimdir de sıkı sıkı tutunur canım...
ilk defa ovulasyondan sonra bu derece ağrı çekiyorum ve akıntım oluyor
Benimde bel ve kasik agrim cok fazlaydi 3 gun gecince yaptirmaya karar verdim bugun 4cu gunumdeyim ilk gebeligimi de gec ogrendigim icin dayanamayip aldrdim kani insallah senden de guzel haberler duyariz.

Ins hamilesindir cnm ama erken test yaptırmak hiç iyi bişey değil ben adetime 3 gun kala yaptırdım 35.63 çıktı doktor kesin degil dedi ve 10 gün sonra kimyasal gebelik yaşadım ve uzuldum cok

merhaba kizlar canm cok skkn . Adetim 2 gun gecikti idrar testi yaptim evde 2 cizgi cikti ama 2.si silikti . 3 gun hemen gidip kan verdim . Degerim 39.16 cikti . Doktor 100 un uzerinde olsa kesin var derdim ama cok dusuk varla yok arasi bsey diyemem dedi yarin gel kan ver tekrar bakalm yukselmis mi dedi cok buyuk umitla gtmistm hc adetm gecikmedi cunku bu zamana kadar hic byle bsey olmamisti kesin dedim bu sefer . Adetim 3 gun gecmesine ragmen 39.16 gercekten cok dusuk

Back
X