- 16 Ağustos 2015
- 60
- 29
- 3
- 35
- Konu Sahibi duyguardaefe
-
Henüz yeni yeni rahme tutunan bebis demek :) Ama değer çok küçük o nedenle dr kesin konusmamistir. Bende 12.7 ile öğrendim hamileligimi ama Dr bana sana hamile diyemem değer çok küçük demişti. Adet tarihiniz geçti miIyi aksamlar hanimlar tamda baslikta oldugu gibi kanda beta hcg degerim 10.48 cikti bu ne anlama geliyor doktor birkac sey soyledi ama dogru mu sizce?
öğrendiğinde ne kadar vardı adetine canım?Henüz yeni yeni rahme tutunan bebis demek :) Ama değer çok küçük o nedenle dr kesin konusmamistir. Bende 12.7 ile öğrendim hamileligimi ama Dr bana sana hamile diyemem değer çok küçük demişti. Adet tarihiniz geçti mi
6 gün vardı. Ben çok erken test yaptırd8möğrendiğinde ne kadar vardı adetine canım?
benim daha 10 gün var ama adet olucakmışım gibi karın ve bel ağrım bir de çok akıntım var6 gün vardı. Ben çok erken test yaptırd8m
Adete 10 gün kala değer 10 ise bence kesin hamilesiniz. İnşallah sımsıkı tutunur ve sağlıkla gelir. Bahsettiğiniz belirtiler hamilelik belirtileri olabiliyor zatenbenim daha 10 gün var ama adet olucakmışım gibi karın ve bel ağrım bir de çok akıntım var
kan testi yaptırmadım çıkmaz diyeAdete 10 gün kala değer 10 ise bence kesin hamilesiniz. İnşallah sımsıkı tutunur ve sağlıkla gelir. Bahsettiğiniz belirtiler hamilelik belirtileri olabiliyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?