- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
insallah canim bugun saglim ocagina gittim kan testi icin carsambaya gun verdi gelismeleri haberdar ederim. bu arada sag koltuk altimda hafif bir agri var belimde ve kasiklarimda da..
insallah canim bugun saglim ocagina gittim kan testi icin carsambaya gun verdi gelismeleri haberdar ederim. bu arada sag koltuk altimda hafif bir agri var belimde ve kasiklarimda da..
canım ben dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik çıktı
inallah bebişim vardır. akşam acile gidip kan vermeyi düşünüyorum.
Sen ne haldesin?
Merhaba arkadaşlar. Benim adetime on gün var. Dün ki kan testimde hcg 0.807 çıktı. Değerim yükselirmi sizce. Kasıklarımda ağrı var. Göğsümde ağrı var. Çarpıntım oluyor. Ayrıca sabahları midemde cok fazla yanma oluyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. 🙏
Tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin umarımmmm :)
Adetin geçtikten sonra mı yaptırdın kan testini, yoksa birkaç gün kala mı? Ve de kaç gün kala?
Ben de şüpheleniyorum, bugün yarın adet olmam lazım, geçmedi henüz tarih ama karar veremedim kan versem mi şimdiden vermesem mi?
Kanda en erken ne zaman bakılır bu yaa bilen varsa yazsın lütfen. Ölücem meraktan...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canım teşekkür ederim :) adet günü geçtikten bir gün sonra yaptırdım.
inşallah sendede bebiş vardır
:))) Hayırlı olsun tekrar, yok canım ben adet oldum bugün. Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık))
teşekkür ederim :) En kısa zamanda senden de güzel haberler alırız inşallah
Bir hafta varken kanda negatif çıkıp sonra ki günlerde pozitif olan bir çok kişi var.Bence adet gününü bekle derim canımBaşka bi doktorda test tekrarı gerekebilir basta kandada çıkmayabilir demişti inş öyledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?