çok üzüldm allah rahmet eylesn aynı agrıları yaşıyorz seninle bata kaç gün var tatlım
9 da oldum hazıran 9 da sanırım temmuzun 9da bıdaha olurum:S adet bılmıyorum ama inş olmam allahım hayırlı bır evlat nasıp eder inş ama agrılarım ara sıra oluyoo neden bılmıyorum bıde gosumden affedersınız acıkta olsa bır sıvı geldi :S anlamış degılım cvp verın lutfen neden o sıvı geldı gebelik belirtileri yok goguslerımde bır agrı yok sızlama yok ama bıtek agrım var mıdede kasıklarımda
arkadslar bende erkek arkadasımla bırlıkte oluyorum fakat hep korunuyoruz gecen ayın 17 sınde hastalanmıstım fakat bu ayın 14 unde hastalandım ama ben genelde ayda bı oluyordum ve normalde 4 gun falan suren bu hastalıgım 2 gun surdu .aslında sehır degişikliği faalan yaptım hava değisimide olabılır dedım ama sonra bende okudgum seylerden dolayı korunmamıza ragmen suphelendım ve 3 gun once falan test yaptrdım testımın sonucunu almaya gıdemedım fakat ınternetten baktım hcg degerı 0,6 yazıyor.sonuc negatif oluyor demı bu durumda ? :78::26:
saglık ocaklarının çogu idrarda hamilelik testi yapıyor ama kanda bakıyorlarmıbilmiyorum
ben adetime 7 gun kala baktırdıgımda 10,81 cıktı
merhaba bende adetime 2 gün varken idrar testi yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı.adet günümde kan testi yaptırdım bhcg 119.7 çıktı
sağlık ocaklarında kan testi yapılmaz idrar testi yapılır
sağlık ocaklarında kan testi yapılıyo idrar testi yapılmıyo ben yeni kan testi yaptırdım idrar yapmıyoruz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?