Kanda gebelik testi en erken ne zaman belli olur ?

arkadslar bende erkek arkadasımla bırlıkte oluyorum fakat hep korunuyoruz gecen ayın 17 sınde hastalanmıstım fakat bu ayın 14 unde hastalandım ama ben genelde ayda bı oluyordum ve normalde 4 gun falan suren bu hastalıgım 2 gun surdu .aslında sehır degişikliği faalan yaptım hava değisimide olabılır dedım ama sonra bende okudgum seylerden dolayı korunmamıza ragmen suphelendım ve 3 gun once falan test yaptrdım testımın sonucunu almaya gıdemedım fakat ınternetten baktım hcg degerı 0,6 yazıyor.sonuc negatif oluyor demı bu durumda ? :78::26:

çok üzüldm allah rahmet eylesn aynı agrıları yaşıyorz seninle bata kaç gün var tatlım

hazıran 9da oldum sanırım temmuz 9 gıbı olurum heralde ama cok ıstıyorum bır bebegımın olmasını dayanamıyorum acısına cok zor rabbım kımseye evlat acısı vermesın

çok üzüldm allah rahmet eylesn aynı agrıları yaşıyorz seninle bata kaç gün var tatlım

9 da oldum hazıran 9 da sanırım temmuzun 9da bıdaha olurum:S adet bılmıyorum ama inş olmam allahım hayırlı bır evlat nasıp eder inş ama agrılarım ara sıra oluyoo neden bılmıyorum bıde gosumden affedersınız acıkta olsa bır sıvı geldi :S anlamış degılım cvp verın lutfen neden o sıvı geldı gebelik belirtileri yok goguslerımde bır agrı yok sızlama yok ama bıtek agrım var mıdede kasıklarımda

selam kizlar benim adetim 23 ünde olmasi gerekiyor hic bir sey hissetmiyorum bu normalmi

testin negatif çıkmış evet, ama iyi korunun, bu dönemlerde olacağın gereksiz kürtajlar sağlığını mahfedebilir, ilerde çocuk istersin üzülürsün.

ya arkadaşlar çocuk tedavisi görüyorum iğne falan yapıldı progestan içiyordum doktor ilaç bitince test yapalım dedi cuma günü yaptırdım değerim 0,688 çıktı yok dedi bebek ama benim belrtlerim var bence yaa çok üzgünümm((( yanılma payı olurmuuu acaba testte. adetime 4-5 gün var adetim gecikirse acaba hamile olablirmiyim bidaha yaptırsam değişirmi sonuç...

Son düzenleme:
Sanmıyorum değişceğini canım yaa adetine seninde az kalmış olsa belli olurdu adet gecikirse ozaman bidaha yaptır benimde adetime şuan 6 gün var ben yarın veya salı günü yaptırmayı düşünüyorum yani 4-5 gün kala yaptırcam çıkması lazım artık kanda bekleyemedim adetimi yaa belirtilerim var ve çatlıyorum meraktaan :)) Bende yeni evliyim ama çocuk delisiyim bizde bi bebiş istiyoruz inşallah hamileyimdir canım sende inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah bi öğretmen arkadaşımında bebişi olmuyodu konyadamı ne çok iyi bi doktora gittiler hamile şimdi eğer isteyen bebişi olamayan varsa doktorunu yerini falan öğrenip söyleyebilirim size arkadaşlar... Ha bide ramazan geldi bu gece sahura kalkıyoruz eğer hamileysem daha çok yenide olsa oruç tutmamın bebeğe zararı olurmu? Düşük riski falan olur diye çok korkuyorum allah korusun bebeğe bişey olursa kürtajdan çok korkuyorum Allah kimsenin bebişini kaybettirmesin sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip etsin.. :) Oruç tutmak zararlı olursa diye oyüzdende hamile olup olmadığımı öğrenmek için acele ediyorum aslında :2:

selam herkese,

benim de son 3 aydir adet tarihlerim cok degiskenlik gosterdi, 24. gun, 30. gun ve gecen ay 25. gun adet oldum, SAT 1 AGUSTOS, 9 agustos ta yumurtam daha 12mm idi ve dr um cuma& cmt yumurtlarsin calisin dedi, biz de pazar dahil olmak uzere calistik, fakat bu sefer daha evvel his yasamadigim bazi degisiklikler oldu, karnimda gaz ve siskinlik, kasiklarda agri, akinti, ilk defa bu haftasonu 7&24 uyudum ki hic oyle biri degilimdir, ve de normalde adet oncesi cok gergin ve sinirli olurum ama eser yok bir de mide bulantisi ama aksamlari nedense sadece, bugun dayanamadim ve kan verdim maalesef 0,1 cikti, ama hala inanamiyorum cunki belirtiler siddetle artio, demin nette kagan kocatepe nin roportajini izledim, diyo ki: dollenmeden en az 1 hafta-10 gun sonra kanda beta hcg salgilanip cikar ama benim adetim son 3 aydir cok farkli gittigi icin prs mi cuma mi yoksa haftasonu mu adet olucagim bilemiyorum hesapladim yumurtlama gecen haftasonu cmt olduysa bugun 10. gunum ve kanda cikmasi gerekirdi ama ya gec dollenme olduysa diye de dusunmeden edemiyorum cunki devamli uyukluyorum coook sakinim hatta bende panik atak var ilac kullaniorum maalesef ve dunden beri atak yasamadim ve ilac kullanmama gerek kalmadi ki bu imkansiz....

merhaba bende adetime 2 gün varken idrar testi yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı.adet günümde kan testi yaptırdım bhcg 119.7 çıktı

slm arkadaşlar..!!!! ara kanama yaşadım adetimden sonra ilk defa ve adetim tam 10 gün gecikti...kan testi negatif çıktı...kanımda hormonun yavaş yükselmesinin olma ihtimali var mıdır ???

arkadaşlar.
pazar günü adet olmam gerekiyordu olmadım. o günden beri acayip baş dönmesi ve kusmalarım var.dün devlet hastanesine gittim kanda gebeliğe baktılar ama çıkmadı. doktor daha erken görünmeyebilir 1 hafta sonra gel dedi. acaba özel kadın doğum merkezlerine mi gitsemmm??? var mı bi fikri olan

saglık ocaklarının çogu idrarda hamilelik testi yapıyor ama kanda bakıyorlarmıbilmiyorum

ben adetime 7 gun kala baktırdıgımda 10,81 cıktı

Saglik ocaklarinda da kan testi yapilir ertesi gun sonuc cikar. Benim aile hekimim esim)) pazartesi test yapacak bakalim ins cikar)))))

merhaba bende adetime 2 gün varken idrar testi yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı.adet günümde kan testi yaptırdım bhcg 119.7 çıktı

bende adetime iki gün kala idrar testi yaptım pozitif çıktı adet günğmde kan testi yaptırdım 228 çıktı şuanda ne kadarlık hamilesiniz

sağlık ocaklarında kan testi yapılıyo idrar testi yapılmıyo ben yeni kan testi yaptırdım idrar yapmıyoruz dediler

Bana da tam tersini söyledi aile hekimi idrar testi yapılıyor kan testi yapılmıyor dediler ben hastaneye yaptırmıştım demek ki şehire göre değişiyor bu

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum... 4 aylik evliyim.şuan reglime 10 gün var. adet olucakmisim gibi belim ağriyo acaip iştahlıyim ara ara kasıklarima ağri giriyo vajinama ince ince sızı giriyor çok hafif bulantılarim oluyor ve adetime 15 gün varken temizlik yaptim evde akşam çok fena belim den ayaklarima kadar ağri oldu ve kahverengi akinti oldu ilk defa. ve akşamlarida bunaliyorum ...akıntılqrim.var sizce hamile olabilir miyim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…