- 25 Şubat 2016
- 7.696
- 12.755
- 248
- 31
Naptin canm sonuc ney guzel bi haber almssindr insssHastanedeyim bekliyorum 2senedir o kadar seyler yasadimki cnm anlatamam
Ayyy gozun aydin canimmm cok mutlu oldum tebrik ederim.2 haftadan kucukms derken canmHamileymisim cnm 255.60 cikti 2haftadan kucukmus ama cok hareketli sonuc yuksek bir kac gun sonra kntrole gel dedi
Canım bende ilk öğrendiğim de 231.00 çıkmıştı fakat 3 haftalık falandı senin değerin benden yüksek nasıl 2 haftalık oluyı anlamadımDaha cok kucukmus iste ya tam 2haftalik dedi yada daha 2haftadanda kucuk dedi
Bende öle son adete göre hesaplayınca 10 haftalık çıkıyorum cnm garip ya bende anlamadım :)Bende netten hesapliyorum 5hafta 3gunluk cikiyor
İnşallah cnm hayırlı olsunHayitlisi pazartesi bakacagiz
Son adet tarihine gre hesaplanio canim seninki ya 4 ya 5 haftalik olmaliDaha cok kucukmus iste ya tam 2haftalik dedi yada daha 2haftadanda kucuk dedi
Son adet tarihinz kac kiBende öle son adete göre hesaplayınca 10 haftalık çıkıyorum cnm garip ya bende anlamadım :)
Guzel haverlerle gelrsin ins canim endiselenmeSaol cnm korkuyomda ins iyi haber alirim dualariniz benimle olsun benimde sizinle
22 ocak cnm senin kaçSon adet tarihinz kac ki
Korkma cnm benim ya bende dün acile gittim kanamam oldu iğne ve hap verdi sabah geçmeyince tekrar gittim bi sorun yok şükür kalp atışı iyi bebekte iyiyiimiş 3 tane daha iğne verdi bol bol dinlen dedi kendine çok dikkat et yormaSaol cnm korkuyomda ins iyi haber alirim dualariniz benimle olsun benimde sizinle
Hmm 6 subat canim .senin 8. Haftan adete gre mi yoksa dktrun dedgne gremi22 ocak cnm senin kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?