Kanda gebelik testi en erken ne zaman belli olur ?

Cok tskler cnm saol rabbim hepimize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin

Doktora göre cnm adette daha fazla benim
Hmm kalp atsini falan dydun mu .bende gecen hafta gttim adete gre 6+2 di ama ultrasynda 5 +2 yaziodu ve sdece kese grndu kizlar aradaki o fark kapanr zambla diolar ben smdi hangsne gre hesaplayacam

Evet cnm duydum ben sen ulturasona göre hesapla çok farklı çıkıyo 7 haftaya kadar keseden 7 haftadan sonra bebegi ölçerek haftasına bakıyolar diye duymuştum bebek hızla büyüdüğü için aradaki farkı kapatıyomuş 7 haftadan sonra korkma bende ulturasona göre 6 haftalıkken kalp atışını duydum cnm

Hmm ins bnde gttgmde duyarim ya

Arkadaşlar konturole gittim bugun ulturasyonla baktılar bebek daha cok kucuk oldugundan görünmüyo dedi sonra kan verdim 1220 cıktı sonuç ama aç karnına verdim kanı ac gittim bilmeden 2000 cıkması gerekti dedi 2gun sonra geri gelin dış gebelikmi normalmi bakacağım dedi siz böyle birşeyle karşılaştınız mı? Yardımcı olun ağlamaktan kötü oldum: (

Canim kan tahlilin ac karninayla alakasi yok bence ac ve tok farketmez.sen canini skma benimde ole oldu bos kese gorduk dktr iki hafta snra tekrar gel dedi bos gbelik lafi falan gecmedi.kesen gayet saglikli dedi .senin suan kac haftalik olmasi lazmdi adet tarhn kac .canini skip kendini ypratma

Bide canim bu ilk kan vermenmiydi diger kan verdgn tarhleri ve degerlerini yazarmsn

Aydinlatici olsun diye yaziyorum evet belirtilerim hamilelik belirtisiymis 6 haftalik hamileyim

Aydinlatici olsun diye yaziyorum evet belirtilerim hamilelik belirtisiymis 6 haftalik hamileyim
Tebrikler allah saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin beta hcg kac cikti ve keseniz goruldu mu benimde 4 haftalikda ondan merak ettim kese icin sali gunu gidicem

Merhaba kızlar adetime dokuz gün var kan tahlilinde hamilelik belli olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…