Kanda gebelik testi en erken ne zaman belli olur ?

Tebrikler allah saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin beta hcg kac cikti ve keseniz goruldu mu benimde 4 haftalikda ondan merak ettim kese icin sali gunu gidicem
Sagol canim benim senin bebiste hayirli olsun.bhcg muhtemelen 40000 suan ve 7+3 haftalik hamileyim gecen hafta keseyi goremedik bu hafta anca transvajinalle bugun gorebildik allaha sukur kalp atisinida gorduk cok korkmustum goremiycez diye ama hamdolsun

Bide canim bu ilk kan vermenmiydi diger kan verdgn tarhleri ve degerlerini yazarmsn
Şimdi 7hafta 3gün oldu canım kalbinide dinledik miniğimin saglıklı ama ben cok kötüyüm cok midem bulanıyor lokma birsey yiyemiyorum kokuları bile alınca direk cıkartıyom suyu bile cok uyuyorum üşüyorum

Hadi gozun aydin canimm cok sevndm adina bebegmiz saglikli olsunda o skntilarida mecbur cekiorz benimde bu aralar migde agrilarim basladi Rabbim yardimcimiz olsun saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Amin canısı herkes ama birsey ye diyo yiyemiyorum kokuya gelemiyom diyom ossun kussanda ye diyolar lokma azımda büyüyo bildigin

Hamileymisim cnm 255.60 cikti 2haftadan kucukmus ama cok hareketli sonuc yuksek bir kac gun sonra kntrole gel dedi

Canım aadetinden once yaptırdın galiba testi. Yumurtlamanin kacinci gunu yaptirdin acaba. Bu arada tebrik ederim kucagina alirsin inşallah sağ-salim

adetime 9 gün kala yani yumurtlamamın 6.günü kan testim negatif çıkmııştı... böbrek taşı düşürüyorum röntgene girmem lazımdı doktor gebelik olasılığını karşı kan istemişti...
burda okudum ki çoğu kişinin adetten 1 hafta öncesi neggatifmiş sonrada pozitife dönmüş... bu ay çok umutluydum sizce hala umudum var mı

Suan adetine ne kadar kaldi

Evet canim umut var ama yinede kendini fazla umitlendrme snradan uzulmek kotu oluo herseye hazrlikli ol ben hamilelikten umudumu yitrdigmde hamile kaldim bekledgm kesin hamileyim dedgm aydada hasta oldm :)

Canım çok sağol yazdigin için... aynen çok umudum vardı bu ay ama hasta olacağım belli ateşim düşüşe geçti hakkımızda hayırlısı olsun rabbim büyük

kızlar selam adete 8 gün kala kan testi yaptırdım sonuç 1,9 çıktı negatif yani. Bugün adet olmam gerekiyordu ama bu ay ne kasık ağrım oldu ne adet belirtim sadece 1 2 gündür belim ağrıyor ince ince ve 3 4 gündür göğüslerim patlıcak gibi sanki. adetim normalde beklediğim gün gelir bugün gelmesi gerekiyordu idrar testi yaptım sabah negatif çıktı gidip kan testi yaptırsam çıkar mı ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…