kandil kutlaması..

selam.nişanlıyım.bugün kvyi aradım saat 5 gibi kandiliniz mübarek olsun dedim e biraz geç kaldın dedi, kbakmayın bidahakine daha erken ararım dedim inşallah dedi.kpi de aradım kandiliniz mübarek olsun dedim sağol dedi kapattı.bunlar ne biçim insanlar ya kaç aydır nişanlıyız herkes buz kalıbı gibi soğuk ne bi muhabbet ne bi sıcaklık devamlı alttan alta laf yiyorum yani zaten ayda yılda bi görüşüyoruz onda bile laf yiyorum laf sokacakları bi samimiyetimiz bile yok halbuki.

ay bi de kız kardeşi var gelmiş 35 yaşına ben 23 yasımdayım benle asık atıyo arkadaş.15 yaş kız tripleri istiyo ki herkes etrafında pervane olsun bi kocası var maymun etmiş adamı hizmetçi gibi çalıştırıyo zaten.anasına da dayamış sırtını ekmek elden su gölden ne eve alışveriş yapar ne bişey çalışmasına rağmen kıyafetlerini bile ya nişanlım alır ya babası.

kardeşiyle hiç anlaşamıyoruz bugüne kadar toplasan 5 kere yüz yüze geldik onda da otuz kere laf soktu bi allahın günü aramadı bi ihtiyacınız varmı nası gidiyo diye..
neyse olay şu ki nişanlım bu durumu biliyo, yani bana laf soktuğunu falan.daha önce madem böyle seni ille de görüş diye zorlamicam demişyi ama bugün de tutturdu kardeşimi de ara diye.ben de aramıycam dedim çünkü üç kere hediye aldım yolladım doğum gününü kutladım kaç kere halini hatrını sordum, geçenlerde küçük bi ameliyat geçirdi tüm ailem aradı geçmiş olsun dedi ben elimi kırdım bi kere arayıp geçmiş olsun demedi.

o yüzden ben de aramıycam dedim.sonuçta benim de bi kişiliğim var nişanlıma durumu anlattığımda bi iki kere ayrıldığımızı biliyolar o yüzden sana karşı böyleler dedi ama çok saçma değil mi nişanlılık sürecinde insanlar kaç kere ayrılıp barışıyo..

bana neler söyledi ben ne saygısızmışım onu adam yerine koymuyomuşum bilmem ne o benim bütün ailemi aramış falan filan..tamam aradı da benim bütün ailem onu çok seviyo babannem bile onla telefonda on dakka sohbet ediyo.ben insanları aradığımda laf yemekten yoruldum..

herkeste ayrı bi afra tafra sanki ben damadım o gelin arkadaş..bu nedir ya bu insanların derdi ne benle kimseye bişey yaptığım da yok o kadar laf yiyorum gene de kimseye ağzımı açıp tek laf etmiyorum en ufak bişeyde de tavır koysam benden kötüsü olmuyo ölür müsün öldürür müsün.

düşünün ki eşinizin annesinin evine gittiniz.bütün muhabbet şu: meraba hoşgeldin.hoşbulduk.nasılsın.iyiyim sağolun siz nasılsınız.iyiyim.sonra bana bütün ziyaret boyunca aval aval bakan tek kelime etmeyen bi aile.bu nedir ya ben bunları çözemedim napcamı da anlamadım nerde cins var beni bulmazsa olmaz
:50:

Kandil sadece yarim gün mü?! Hayret ya! Bütün gün kandil erken veya gec. Sinir oluyorum böyle şeye!!

Arkadaşım iyi düşün taşın, bunlar şimdiden böyleyse sonrasını düşünmek bile istemiyorum.. Hayırlısı olsun!!

Back