- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
Kayınvalidenizin, sizin fotoğrafınızı paylaşmamasına mı ağladınız gerçekten? Bu kadar mı sevgiye ve ilgiye açsınız? Benim evliliğimin ilk 2 senesinde kayınvalidemin buzdolabında eşim ve kuzeninin bir düğünde dans ederken çekindikleri bir fotoğrafları vardı. 2 sene sonra nerden aklına geldiyse kayınvalidem onu kaldırmış, benim ve eşimin fotoğrafını koymuş. Görünce "aman anne ne gerek vardı, benim bile gözüm alışmış diğer fotoğrafa bak bunu yadırgadım şimdi" deyip gülmüştüm. Demem o ki önemsiz meseleleri bu kadar büyütmeyin, daha önemli bi sorun yaşayınca ne yapacağınızı şaşırırsınız.
Ben her kandil ararım kayınvalidemi. İlk başlarda eşim benim onun ailesini aramamı bekleyip öyle dönüş yapardı benim aileme. Sonra baktım sidik yarışına çeviriyor meseleyi, eşime "Allah aşkına sen benim ailemi arama, gerek yok, zorunda değilsin. Ben, sen benim anne babamı ara diye aramıyorum aileni. Sen arasan da aramasan da devam etcem aramaya. Ama lütfen sen benim ailemi arama" dedim. O günden sonra eşim o sidik yarışını da kaldırdı ortadan. En azından beni sorgulamadan telefon açıyor. Ki ben hala söylüyorum arama benim ailemi gerek yok diye. Eşinizin bu kadar üstüne düşerseniz ailemi ara, ilgilen diye cozutuyorlar adamlar. Ben hep diyorum eşime benim ailemi sevmek zorunda değilsin saygı duy yeter, benim zaten ailemi seviyorum, önemli olan da bu diye.
Siz ailenizi seviyorsanız, eşinizin de bariz bir saygısızlığı yoksa aramış aramamış dert etmeyin. Hatta aramasın hiç gerek yok.
sahalarda görmek istediğimiz hareketler