Kandırıldım aldatıldım

bilmem konu sahibine üzüldüm baya uzun bir süre geçirmişler biriyle bu kadar uzun süre geçirip vay efendim karımı istiyorum diye pişman olması çok alçakça
Canım benim konu sahibi niye bosanmayi beklememis bide karisiyla konusuyormus.ha bide ikisinide aarayip kontrol edecek kadar takıntılı vr kucuk dusurmus kendini.asla yapmam

Guzelim emin ol biz bırakıyoruz onlar yahu bir o.... icin mi yuvami bozacam diyip cabaliyor yapışan sizsiniz
Hiç de peşinde koşmadım. Bugun bayram bayram asıl hala yazan eden o ben karşılık vermiyorum. Siz övdüğünüz kocanızla ilgilenin lütfen. Ağzınız çok bozuk

Hiç de peşinde koşmadım. Bugun bayram bayram asıl hala yazan eden o ben karşılık vermiyorum. Siz övdüğünüz kocanızla ilgilenin lütfen. Ağzınız çok bozuk
Hala yazabiliyor yane hala bir isik yakili birakmissin ki kadincagiza hep ukte kalmak icin.emin ol kocami savunmam ovmem oda ayni ama kadin olarak bu denli olmanizi hazmedemiyorum sizi tanimam sevmem nefrette etmem ama kendinize gelmenizi cok isterim

Siz nikahsiz adamla birlikte olunca zorunuza gitmiyorda biz nikahli kocamizla birlikte oluncami karaktersiz oluyoruz
Kalp kafa nerdeyse muhim olan o imza kagıtta formalite sizi aldatmıs adam mutlaka bir gun yine aldatacaktır bu sozumu unutma cunku istisnasız hep boyle olur

Hala yazabiliyor yane hala bir isik yakili birakmissin ki kadincagiza hep ukte kalmak icin.emin ol kocami savunmam ovmem oda ayni ama kadin olarak bu denli olmanizi hazmedemiyorum sizi tanimam sevmem nefrette etmem ama kendinize gelmenizi cok isterim
Numarasını sildim. Profilim görünmüyor ama mesajlardan nosuna tıklayıp görünüyor durumuna bitmeyecek işte o kadar! yazmış. Artık lütfen farkedin ki evli olan taraf suçludur.

Kirmazsam kendilerine gelmeyecekler.sizce cok gereksiz bir konu degilmi evli asklardan bahsetmek.konu acma değeri bile vermemeliydiler
Sizin lafınızla mı kendimize gelicez ay ne haddinize lütfen ya. Üstelik küfür ediyosunuz bu nasıl üslup. Gelmiş birde aldatan kocanızı övüyosunuz oturup beraber kıza sövüyoruz dalga geçiyoruz diye

Numarasını sildim. Profilim görünmüyor ama mesajlardan nosuna tıklayıp görünüyor durumuna bitmeyecek işte o kadar! yazmış. Artık lütfen farkedin ki evli olan taraf suçludur.
Tamam birak yazsin kendini kopruden atsin sen niye bakip takip ediyorsun ki...ne halt yiyorsa yesin bak biraz guclu dur emin ol.sen kazanacaksin ne gerek var 3 cocugu birakip sana gelecem adami.kafaya takip konu acmaya..inanki degmez birak ne halleri varsa gorsunler

adam yüzsüzlük edip halen üzerinizde baskı kurmaya çalışıyor.İnşallah ileri boyuta götürüp tehdide vardırmaz.

Sizin lafınızla mı kendimize gelicez ay ne haddinize lütfen ya. Üstelik küfür ediyosunuz bu nasıl üslup. Gelmiş birde aldatan kocanızı övüyosunuz oturup beraber kıza sövüyoruz dalga geçiyoruz diye
lafimizin onemi yoksa neden koni acip yorum istiyorsunuz

sende iyi olsan daha bosanmamis adamla birlikte olmazsın. Karisiyla sorunlari vardır boşlukta olduğu zamanda seni bulmuştur. Bekar adammi kalmadi. O kadına yaşattığını yaşarsın inş o zaman o kadını anlarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…