- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.009
- 73
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Aferin siz de o zaman o küfürü ettiğiniz kişiyle birlikte olan eşinizle birlikte oluyosunuz ne büyük aşk beeehGuzelim emin ol biz bırakıyoruz onlar yahu bir o.... icin mi yuvami bozacam diyip cabaliyor yapışan sizsiniz
Canım benim konu sahibi niye bosanmayi beklememis bide karisiyla konusuyormus.ha bide ikisinide aarayip kontrol edecek kadar takıntılı vr kucuk dusurmus kendini.asla yapmambilmem konu sahibine üzüldüm baya uzun bir süre geçirmişler biriyle bu kadar uzun süre geçirip vay efendim karımı istiyorum diye pişman olması çok alçakça
Guzelim emin ol biz bırakıyoruz onlar yahu bir o.... icin mi yuvami bozacam diyip cabaliyor yapışan sizsiniz
Hiç de peşinde koşmadım. Bugun bayram bayram asıl hala yazan eden o ben karşılık vermiyorum. Siz övdüğünüz kocanızla ilgilenin lütfen. Ağzınız çok bozukEvet canim tabikide cok dil dokecek ayni senin adam gibi..tabikide her yolu deneyecek kadn olan helal sut emen boyle vaatlere inanmazz..yooo kiz kadar kocamda suclu zaten zorla olan biseyde degil ama kiz karakter sahibi olsaydi suan yerimde olurdu..bak mesela sen evli olduğunu bilip gidip aglasmissin bide cocuguna adimi verdi diyorsun...nasil bu kadar soysuz birine karsilik verebiliyorsun hemde netten tanismissin
Siz nikahsiz adamla birlikte olunca zorunuza gitmiyorda biz nikahli kocamizla birlikte oluncami karaktersiz oluyoruzAferin siz de o zaman o küfürü ettiğiniz kişiyle birlikte olan eşinizle birlikte oluyosunuz ne büyük aşk beeeh
Hala yazabiliyor yane hala bir isik yakili birakmissin ki kadincagiza hep ukte kalmak icin.emin ol kocami savunmam ovmem oda ayni ama kadin olarak bu denli olmanizi hazmedemiyorum sizi tanimam sevmem nefrette etmem ama kendinize gelmenizi cok isterimHiç de peşinde koşmadım. Bugun bayram bayram asıl hala yazan eden o ben karşılık vermiyorum. Siz övdüğünüz kocanızla ilgilenin lütfen. Ağzınız çok bozuk
Kalp kafa nerdeyse muhim olan o imza kagıtta formalite sizi aldatmıs adam mutlaka bir gun yine aldatacaktır bu sozumu unutma cunku istisnasız hep boyle olurSiz nikahsiz adamla birlikte olunca zorunuza gitmiyorda biz nikahli kocamizla birlikte oluncami karaktersiz oluyoruz
oturmus evli asklarini bahsediyorlar gelde cildirmaHerkes konunun farklı yerinde , Bayram günü tartışmayın lütfen ..
Numarasını sildim. Profilim görünmüyor ama mesajlardan nosuna tıklayıp görünüyor durumuna bitmeyecek işte o kadar! yazmış. Artık lütfen farkedin ki evli olan taraf suçludur.Hala yazabiliyor yane hala bir isik yakili birakmissin ki kadincagiza hep ukte kalmak icin.emin ol kocami savunmam ovmem oda ayni ama kadin olarak bu denli olmanizi hazmedemiyorum sizi tanimam sevmem nefrette etmem ama kendinize gelmenizi cok isterim
Kirmazsam kendilerine gelmeyecekler.sizce cok gereksiz bir konu degilmi evli asklardan bahsetmek.konu acma değeri bile vermemeliydiler
neden bu kırıcı uslup?
bu tarz bir yaklaşım yanlışın içindeki insanı iyice yanlışa iter
Sizin lafınızla mı kendimize gelicez ay ne haddinize lütfen ya. Üstelik küfür ediyosunuz bu nasıl üslup. Gelmiş birde aldatan kocanızı övüyosunuz oturup beraber kıza sövüyoruz dalga geçiyoruz diyeKirmazsam kendilerine gelmeyecekler.sizce cok gereksiz bir konu degilmi evli asklardan bahsetmek.konu acma değeri bile vermemeliydiler
Tamam birak yazsin kendini kopruden atsin sen niye bakip takip ediyorsun ki...ne halt yiyorsa yesin bak biraz guclu dur emin ol.sen kazanacaksin ne gerek var 3 cocugu birakip sana gelecem adami.kafaya takip konu acmaya..inanki degmez birak ne halleri varsa gorsunlerNumarasını sildim. Profilim görünmüyor ama mesajlardan nosuna tıklayıp görünüyor durumuna bitmeyecek işte o kadar! yazmış. Artık lütfen farkedin ki evli olan taraf suçludur.
adam yüzsüzlük edip halen üzerinizde baskı kurmaya çalışıyor.İnşallah ileri boyuta götürüp tehdide vardırmaz.Numarasını sildim. Profilim görünmüyor ama mesajlardan nosuna tıklayıp görünüyor durumuna bitmeyecek işte o kadar! yazmış. Artık lütfen farkedin ki evli olan taraf suçludur.
lafimizin onemi yoksa neden koni acip yorum istiyorsunuzSizin lafınızla mı kendimize gelicez ay ne haddinize lütfen ya. Üstelik küfür ediyosunuz bu nasıl üslup. Gelmiş birde aldatan kocanızı övüyosunuz oturup beraber kıza sövüyoruz dalga geçiyoruz diye
Benim konum başka. Benimde sevgilim evli çıktı bu konu benim değiladam yüzsüzlük edip halen üzerinizde baskı kurmaya çalışıyor.İnşallah ileri boyuta götürüp tehdide vardırmaz.
Saygılı yazan herkese teşekkür edip beğendim ama sizin üslup fenalafimizin onemi yoksa neden koni acip yorum istiyorsunuz
Tabikide tehdit edecek.3 cocuk birakacam diyen adamdan ne bekleniradam yüzsüzlük edip halen üzerinizde baskı kurmaya çalışıyor.İnşallah ileri boyuta götürüp tehdide vardırmaz.
sende iyi olsan daha bosanmamis adamla birlikte olmazsın. Karisiyla sorunlari vardır boşlukta olduğu zamanda seni bulmuştur. Bekar adammi kalmadi. O kadına yaşattığını yaşarsın inş o zaman o kadını anlarsin.Karısı inanamadı yattınızmı dedi basta soylemek istemedim beni aradı sorular sordu bende bilsin herseyi kabullenemesin diye herseyi en ince detayına kadar ona anlattım tum yasananları
Ama o beni sıkıstırmaya basladı dedi karıma herseyi anlatmısın ama yalanlıcaksın yapmadık bisey siz ayrılın diye oyle soyledim diceksin dedi beni tehdit etti defalarca gelir evini basarım ailene herseyi anlatırım benle yattıgını soylerim seni herkese rezil ederim dedi
Olsun yazabilirsin sorun yokBenim konum başka. Benimde sevgilim evli çıktı bu konu benim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?