- 24 Şubat 2018
- 397
- 190
- 33
- 32
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Hangi curretle evli bir kadinin bosanmasini boyle kolay karsiliyorsunuzEvt ama bosanırsa kimsenin kocası dğl onla evlenirse onun kocası hersey 2 imzaya bakar yani biri bosanma oteki yeni nikah imzası
Aaaa gidin kocanızı parçalayın asıl parçalanacak varsa o uzattınız ama bu ne saygısızlıkKufur mu ettim siz dua edin parcalamadigima
Ben adam hakli demiyorum. O zaten s...siz ama sen evli olduğunu bildiğin halde yattım diyorsun. Senin gibi kadinlar kabul etmese o adamlarda cesaret edemez.. Kadinlar hayir derse,hangi evli erkek yaklaşır.Ne çok evli erkekle yatip kalkmayi sevenler var ya.Adamlar altın adamlar haklo tek suclu kadın kadın kadını yerden yere vuran en basta
Kocamada sizin gibi yuva yikanada yaziklar olsun...cok kolaymis 2 imza atmak...rabbim sana yaşatsınAaaa gidin kocanızı parçalayın asıl parçalanacak varsa o uzattınız ama bu ne saygısızlık
Boyle konuşmayı kufur algiliyorlar.askinizin pesinden kosun nedir bosanma dedigin 2 imza dememizi bekliyorlarBen adam hakli demiyorum. O zaten s...siz ama sen evli olduğunu bildiğin halde yattım diyorsun. Senin gibi kadinlar kabul etmese o adamlarda cesaret edemez.. Kadinlar hayir derse,hangi evli erkek yaklaşır.Ne çok evli erkekle yatip kalkmayi sevenler var ya.
Rica ederim bu ara boş vaktim çok,adana sıcak ben de kadınlar klubünde takılayım dedim.Gerçek hayattaki gördüğüm sorunların çok benzerleri o nedenle ilgimi çektiTeşekkür ederim harika bi insansınız hayran kaldım bu durumdayken böyle yorumlar yol gösterici oluyor ❤
He he 2 imza. Görmüş iki imzayi iyi atmis adam.Boyle konuşmayı kufur algiliyorlar.askinizin pesinden kosun nedir bosanma dedigin 2 imza dememizi bekliyorlar
Zamanında evli ama defalarca aldatıldığı için ayrılmış kocasını bırakmış onsuzda yaşayabilen gururlu bir kadın olarak // senden farklı olarakHangi curretle evli bir kadinin bosanmasini boyle kolay karsiliyorsunuz
Tabikide oyle soyleyecek tabikide sana buyuk vaatler verecekti biraz kendini tasiyabilseydin beklerdin bosanma kagidini...onun gozunde emin olun oyle basitsiniz ki bos yere hakliyken haksiz oldunuz.boyle bir olayin icinde olmaya mahal vermeseydiniz nasil ki boyle meseleyi duydunuz hicbisey demeden engelleseydiniz emin olun daha agir ve karakterli olurdunuz.esimde boyle bir olay yasadi simdide bazen dalga geciyoruz kizla ortamlarda.oturup ayy yazik bide boyle yazmisti böyle umutlanmisti diyoruz hatta senin ki iyimis..kiz beni aradiginda esim ona hangi cesaretle karimi ararsin sen kendini karimla birmi tutuyorsun demisti...
çarpık ilişkiler aile kavramını bozar.Bozulmuş aile=güvensiz çocuklar.Bu nedenle insanlar hele ki aile gibi hassas bir konuda birbirinin kötülüğünü istememeli,aksine güzellikle doğruları anlatmalıdır diye düşünüyorum.Kendilerine ait olan insanlarin uzuntulerini yasayarak daha karakterli olurlar en azindan degiyor diyebilsinler.
Hberim var bunu bana sen ogretemezsin ama soyle bisey var bir erkek kadini elde etmek.icin tabiki vaatler vereck pesinden kosacak harcamalar yapacak sen niye kaniyorsun kiBiZim yıkılan hayallerimiz nolcak adamlar masum diğer kadınlar şeytan hep ama aslında asıl sorun kocaların karaktersizliğinde
Bir kadınla beraber olabilmek icin ne diller dokuyor o kocalar haberin varmı sekilden sekle giriyo evde sana yapmadıgı soylemediği harcamadıgı seyi diğer kadına feda ediyor seviyorum seni diyor deger veriyor sozler veriyor anlayacagın burda kandırılan diğer kadınlar yani bizler oluyoruz asıl şeytanlar aldatan kocalarınız tmm mı benim gibi gururlu olsan aldatan kocanı sende boşardın kırmızıkafa
Tabikide farkimiz cok aldatildin yuvan yikildi simdide sen yuva yikilmasini beklemissinZamanında evli ama defalarca aldatıldığı için ayrılmış kocasını bırakmış onsuzda yaşayabilen gururlu bir kadın olarak // senden farklı olarak
Asil size cok üzülüyorum bak biz evimizdeyiz soyadlarını tasiyoruz cocuklarina anneyiz ya sizz ...dusune durun
İnsalah seninde yuvan yıkılır da sende bn gibi evli bi adama kapılırsınTabikide farkimiz cok aldatildin yuvan yikildi simdide sen yuva yikilmasini beklemissin
Hayirdir size ne oluyor
Senin laflarına kusuyorHayirdir size ne oluyor
Sizin gibiler oldugu sürece yuvamin yikilmamasi saglam kalmasi imkansizİnsalah seninde yuvan yıkılır da sende bn gibi evli bi adama kapılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?