Kandırıldım aldatıldım

Beni eşim aldattı defalarca yasadım yani

Agzina saglik insallah aynisini yasar.bide fantazi anlatmış bosansinlar diye

Adamlar altın adamlar haklo tek suclu kadın kadın kadını yerden yere vuran en basta

Cunku canim yaniyor siz boyle yaptıkça canimi daha fazla yakiyorsunuz.kendinize gelin kendinizeee birakin su soysuz ne halt yiyorsa yesin
Ben çok mu mutluyum sanıyosun sevgilim evli çıkıyor nasıl bi travma insanız pat diye unutulup geçecek bi acı değil her şey zamanla

Mesajlarda söylediği şey yüzünden yaptı işte. Henüz boşanmamış bir insan EVLİDİR. Dava sürüyorsa iki taraftan biri boşanmak istemiyordur ve bu barışma ihtimalleri olduğunu gösterir. Dava devam ediyor dediğine göre seni kandırmış sayılmaz.
Ben bu kızların saflığını hiç anlamıyorum ya. Biri de konu açmıştı burada; evli ama bana aşık, çocuğuna benim adımı vermiş falan diye. Hala inanan var mı bunlara ya?

Kirmazsam kendilerine gelmeyecekler.sizce cok gereksiz bir konu degilmi evli asklardan bahsetmek.konu acma değeri bile vermemeliydiler
bu kızların amacı nispet yapmak değil,çıkış yolu bulmak bence.sadece akılları çok karışık.
ben şöyle düşünürum;büyük konuşmamalıyım yarın benim ne yaşayacağımı bilemem o yüzden kınamaktan sert üsluptan korkarım

Ben çok mu mutluyum sanıyosun sevgilim evli çıkıyor nasıl bi travma insanız pat diye unutulup geçecek bi acı değil her şey zamanla
Iste bende bunu diyorum baskasinin olanin arkasindan yas tutacak biri olma.o baskasinin kocasi..mutlu olsada mutsuz olsada başkasının

Teşekkür ederim harika bi insansınız hayran kaldım bu durumdayken böyle yorumlar yol gösterici oluyor ❤

Kendilerine ait olan insanlarin uzuntulerini yasayarak daha karakterli olurlar en azindan degiyor diyebilsinler.

Iste bende bunu diyorum baskasinin olanin arkasindan yas tutacak biri olma.o baskasinin kocasi..mutlu olsada mutsuz olsada başkasının
Evt ama bosanırsa kimsenin kocası dğl onla evlenirse onun kocası hersey 2 imzaya bakar yani biri bosanma oteki yeni nikah imzası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…