- 24 Şubat 2018
- 397
- 190
- 33
- 32
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Cunku canim yaniyor siz boyle yaptıkça canimi daha fazla yakiyorsunuz.kendinize gelin kendinizeee birakin su soysuz ne halt yiyorsa yesinSaygılı yazan herkese teşekkür edip beğendim ama sizin üslup fena
Beni eşim aldattı defalarca yasadım yanisende iyi olsan daha bosanmamis adamla birlikte olmazsın. Karisiyla sorunlari vardır boşlukta olduğu zamanda seni bulmuştur. Bekar adammi kalmadi. O kadına yaşattığını yaşarsın inş o zaman o kadını anlarsin.
Size özel mesaj attım kusura bakmayın daldım konuya diye üstte bildirimlerin yanındaOlsun yazabilirsin sorun yok
Agzina saglik insallah aynisini yasar.bide fantazi anlatmış bosansinlar diyesende iyi olsan daha bosanmamis adamla birlikte olmazsın. Karisiyla sorunlari vardır boşlukta olduğu zamanda seni bulmuştur. Bekar adammi kalmadi. O kadına yaşattığını yaşarsın inş o zaman o kadını anlarsin.
Adamlar altın adamlar haklo tek suclu kadın kadın kadını yerden yere vuran en bastasende iyi olsan daha bosanmamis adamla birlikte olmazsın. Karisiyla sorunlari vardır boşlukta olduğu zamanda seni bulmuştur. Bekar adammi kalmadi. O kadına yaşattığını yaşarsın inş o zaman o kadını anlarsin.
Ben çok mu mutluyum sanıyosun sevgilim evli çıkıyor nasıl bi travma insanız pat diye unutulup geçecek bi acı değil her şey zamanlaCunku canim yaniyor siz boyle yaptıkça canimi daha fazla yakiyorsunuz.kendinize gelin kendinizeee birakin su soysuz ne halt yiyorsa yesin
Bak ben burda aldatildigim icin cildiriyorum siz nasil olurda aynisini yaparsiniz baska kadina.Beni eşim aldattı defalarca yasadım yani
Neden bana bunları yaptı yasattı daha fenası karısı ogrenince msjlarda sunu dedi ben sdece yatmak icin senle oldum seni sevmedim ayrı olsakta hep karımı seviyodum sen kimsinki senin icin eşimi bırakıyım seni onu ozlemek icin bir cinsel obje olarak gordum dedi
Hanım hanım fantazi dğl gercek birebir yaşadıklarımızı anlattım koynundaykenAgzina saglik insallah aynisini yasar.bide fantazi anlatmış bosansinlar diye
Bunu yaşadığın halde aynısını yasattin ha yazik sana.Beni eşim aldattı defalarca yasadım yani
bu kızların amacı nispet yapmak değil,çıkış yolu bulmak bence.sadece akılları çok karışık.Kirmazsam kendilerine gelmeyecekler.sizce cok gereksiz bir konu degilmi evli asklardan bahsetmek.konu acma değeri bile vermemeliydiler
Iste bende bunu diyorum baskasinin olanin arkasindan yas tutacak biri olma.o baskasinin kocasi..mutlu olsada mutsuz olsada başkasınınBen çok mu mutluyum sanıyosun sevgilim evli çıkıyor nasıl bi travma insanız pat diye unutulup geçecek bi acı değil her şey zamanla
Belki psikolojiktir bana yapıldı bnm de yapmamı cok gormeBak ben burda aldatildigim icin cildiriyorum siz nasil olurda aynisini yaparsiniz baska kadina.
Teşekkür ederim harika bi insansınız hayran kaldım bu durumdayken böyle yorumlar yol gösterici oluyor ❤bu kızların amacı nispet yapmak değil,çıkış yolu bulmak bence.sadece akılları çok karışık.
ben şöyle düşünürum;büyük konuşmamalıyım yarın benim ne yaşayacağımı bilemem o yüzden kınamaktan sert üsluptan korkarım
Sorun dğl cnm ddm ya yazabilirsinSize özel mesaj attım kusura bakmayın daldım konuya diye üstte bildirimlerin yanında
Kendilerine ait olan insanlarin uzuntulerini yasayarak daha karakterli olurlar en azindan degiyor diyebilsinler.bu kızların amacı nispet yapmak değil,çıkış yolu bulmak bence.sadece akılları çok karışık.
ben şöyle düşünürum;büyük konuşmamalıyım yarın benim ne yaşayacağımı bilemem o yüzden kınamaktan sert üsluptan korkarım
Kimseye küfür edemezsiniz.Kendilerine ait olan insanlarin uzuntulerini yasayarak daha karakterli olurlar en azindan degiyor diyebilsinler.
Ben sana yolu en basindan gosterdim bu yol senin yolun degil baskasinin yoluTeşekkür ederim harika bi insansınız hayran kaldım bu durumdayken böyle yorumlar yol gösterici oluyor ❤
Evt ama bosanırsa kimsenin kocası dğl onla evlenirse onun kocası hersey 2 imzaya bakar yani biri bosanma oteki yeni nikah imzasıIste bende bunu diyorum baskasinin olanin arkasindan yas tutacak biri olma.o baskasinin kocasi..mutlu olsada mutsuz olsada başkasının
Kufur mu ettim siz dua edin parcalamadigimaKimseye küfür edemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?