- 16 Şubat 2017
- 726
- 3.064
- 63
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Neden bana bunları yaptı yasattı daha fenası karısı ogrenince msjlarda sunu dedi ben sdece yatmak icin senle oldum seni sevmedim ayrı olsakta hep karımı seviyodum sen kimsinki senin icin eşimi bırakıyım seni onu ozlemek icin bir cinsel obje olarak gordum dedi
üzgünüm ama o adam sizi sevmemiş. keşke boşanmasını bekleseydiniz. çünkü uzun yıllar evli olan çiftler bazen ayrılık kararı aldıklarını sanıyorlar ama sadece sanıyorlar. sudan bir bahane bile onların barışmasına kafi. eğer zaten sizi sevmiş olsaydı karısına geri dönmez boşanmaktan vazgeçmez sizin yanınızda dururdu. durumu kabul edin eğer sürekli bunları düşünürseniz daha çok canınız yanar önünüze bakın derim ben. hem her şeyi gönüllüce yaşamışsınız birlikteyken yaşanan her şey güzelde ayrılınca neden çok kötü gibi gelir ki insanaYo onu demedim yani bu adam bana bisey hissetmeden sevmeden benim pesimde kosmus olabilirmi sdce yatmak icin yoksa karısı iliskimizi ogrenince ona kendini aklamak icin sevmedim seni mi dedi bana
Kim süzmeymişOha
Tam bir süzmeymiş
Ay siz masumiyet timsali mi sanıyorsunuz kendiniziBeni sevmeden benle yattıgına inanamıyorum kabullenemiyorum nasıl bu kdr çirkef olabilir insan onunda kızları var hicmi acımadı bana
Neden bana bunları yaptı yasattı daha fenası karısı ogrenince msjlarda sunu dedi ben sdece yatmak icin senle oldum seni sevmedim ayrı olsakta hep karımı seviyodum sen kimsinki senin icin eşimi bırakıyım seni onu ozlemek icin bir cinsel obje olarak gordum dedi
Yo onu demedim yani bu adam bana bisey hissetmeden sevmeden benim pesimde kosmus olabilirmi sdce yatmak icin yoksa karısı iliskimizi ogrenince ona kendini aklamak icin sevmedim seni mi dedi bana
Cok acı cekiyorum nasıl unutcam ben bunu
Gel dese suraya gidecem hala o kıvamdayım
VaaayEvt esrar hap icen biriymis
Kim süzmeymiş
Kara kuru göz altları dudakları da mosmor mu?Evt esrar hap icen biriymis
Çünkü evliler ve kocişlerine birinin aşık olma ihtimalini göze sokuyorsun.hayır kociş de kociş olsa ne buluyosunuz bu adamcıklada onu da anlamıyorum deli dibane olacak ne var.en güzel intikam başarıdır.çalış çabala ondan daha şyi bir yaşantıya sahip ol.hem bu sana hayat enerjisi olurAdamı suclamıyoda beni sucluyo kadınlar pes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?