Kandırıldım aldatıldım

Erkeklere guvenmeyin evlenip ayrıldıysanız potansiyel ........ gibi goruyolar annem dedi aman kızım kimseyle olma kullanıp atarlar diye aman anne ozmn nasıl biriyle tanısırki insan kimseye guvenmez herkesden suphelenrsek derdim dogru cıktı

Iyi olmus Bosanmadan yatmasaydın elin kocasıyla. Bak karisini secti sende kaldin iste ortada ne sanmistin?
Karısına asla donmiceni soyluyodu ailesiyle yasıyodu ayrılardı onu gormemek icin cocukları almaya bile gitmiyodu seni seviyorum gel beraber yasayalım bosanınca hemen evlenelim kadınım karımsın diyodu daha yazıyımmı

Eeee sonra

Yok konusma oyle gelismedi en son oyle dedi cunku o ara biz tanısmıstık ben bınu reddetmiştim karısına ddm arkadasca onla konusayım istersen cocuklarınız var bnm yuvam yıkıldı cok zor sizinki yıkılmasın ddm karısı biz birlesemeyiz bitti 1 senedir ayrıyız engel olcak dğlm istediğiyle gorusur yapcak bisi yok demisti ama bikac ay snra kadın da adamda birleşti hayret bisey bizim yatmamızmı gerekiyomus bunların birlesmesi icin

Evet sizin yatmaniz gerekiyordu. Adam Hevesini aldi daha bosanmadan. Gerek kalmadi tabi. Hazir kita olay yerinde mevcutmussun

İki kadın içinde üzüldüm
Kocamla yattın mı nasıl bir soru ya
Gerçekten çok seviyesiz bir konuşma aranızda geçmiş .ben olsam uzun uzun bilgi vereceğime kocana sor derdim heralde
Bence sen çekil aradan
Bunlar barışır
Sen üzülürsün

5 gun hic gorusmedik derken 1 gece onu aradım baktım teli mesgul hemen karısını aradım o da mesgul anladımki birbirleriyle konusuyolar

Ben en çok şu kısma takıldım. Hadi adamın telefonu meşgul, kadını aradınız. Onunki de meşgul olmayıp açsaydı ne diyecektiniz? "Kocana ulaşamadım da merak ettim" mi diyecektiniz?
Adamın sizi kandırdığı bir durum da göremedim. Evliymiş, evli olduğunu gizlememiş zaten.
Kadına üzüldüm sadece.

Cok gecmis olsun. Öncelikle evli olan adamin kendisi turlu türlü bahanelerle sizi kandirmis.kandirmis diyorum kadin olarak en kolay duygularimizdan vuruluyoruz.hisler devreye girince mantik devre disi kaliyor.konu sahibine yuklenmek yerine yasadiklarindan ders cikarmayi tercih ederim.karsimdaki benim hemcinsim.ve hikaye ne olursa olsun suclu olan taraf herdaim evli olan taraftir bana gore.su anda duzgun bir aile yasantim var ama kimin tepetaklak olacagi belli olmaz.o yuzden elestirmeyi sevmiyorum.ve evet bana gore madursunuz hatta karisindan daha madursunuz.sonunda cirkince muameleyi siz gormussunuz.bu arada sizi arayipta ben kocama karisamam diyen bir kadinada ne aciyabiliyorum nede kizabiliyorum.umarim saplanip kalmazsiniz.kalbinizi ve ruhunuzu bu pislikten arindirmaniz duasiyla...

Cok guZel yazmısınız Allah razı olsun

Acsaydı bisi demezdim gizliden aradım ztn kapardım
Ben evliyim aksam karıma gidiyorum demedi 1 senedir ayrıyız bosanıyoruz dedi adam ailesiyleydi aynı sey değil dava acılmasa yine inanmazdım da dava acıldıgına gore ikiside kararlı olduklarına gore bosanırlar gozuyle baktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…