- 24 Nisan 2010
- 4.193
- 5.765
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zaten nişanlıyken eşimin yanında kayınvalideme ev almak zorunda değilsiniz dedim! oda hiç cevap vermedi..beni istemeye geldiklerinde oğluna ev alacağını defalarca tekrarladı.annemler soruyor şimdi hani ev ?:)))Eğer ev başkasının olsaydı emin olun ki kira verirdiniz :) Ayrıca hiçbir anne baba çocuğuna ev almak zorunda değil. O kadar emek verip kendi paralarıyla sizin geleceğinizi güvenceye almak için ev almışlar, bu da size dert olmuş. Almayadabilirlerdi.
eşimin işi yok dedim mi? ikimizde çalışıyorz ama gelirimiz az..çocukta olunca..bu arada babamın arsası satıldı onlar bize 43 bin verdi.altınlarla birikimle anca bu kadar çıkıyor..7 senede yüzbin çok iyi para ..ve esınızın ısı yok ilginç dusundurücü
Ailemle esimin ailesi konusurken ev aliriz beraber vs dediler.sana evlenirken ev sizin densin..evlen sonra kusura bakma..ev bizim..ne güzel dünya ya .KANDIRMAK DEĞİLDE NE BU?? BU KADAR İYİMSER OLMAYIN ALLAH AŞKINA..MADALYONUN ÖBÜR YÜZÜNEDE BAKIN LÜTFEN!
O zaman simdi hemen kiraya cikin. Bir taraftan evi begenmeyip kira ödemeden birikim yapiyorsunuz, diger taraftan esinizin ailesinin arkasindan hakkimi helal etmiyorum diyorsunuz. Simdi durumu biliyorsunuz. Gönlünüze göre bir güzel ev tutarsiniz baribilseydim böyle olacağını hiç minnet duymaz kiraya göçerdim.!
beklenti kişiden kişiye değişir...benim beklentim sana göre yanlış seninki de bana göre yanlıştır..ben bana verilen bir söz tutulmadığı zaman tavrımı koyuyorum..yadeyse şu zamana kadar hiçte kötü davranmadım.. resmen kandırdı başka bir açıklaması yok .Ailemle esimin ailesi konusurken ev aliriz beraber vs dediler.
Hatta esimin ailesinin evleri var kirada hic aklimiza bize niye vermiyosunuz vs demek gelmedi..Biz ne aliyosak kendi cabamizla aliyoruz.
Ben kandirildim mi? Verir vermez kimse kimseye yardim etmek zorunda degil.
Cok zor durumda olursun tabi ki aileler yardim eder
Ama ben bu tarz ev almadan kizimi vermem olaylarini cok sacma buluyorum. Bizim boyle beklentilerimiz olmadi.
Yahu oturuyorsunuz isteBen zaten nişanlıyken eşimin yanında kayınvalideme ev almak zorunda değilsiniz dedim! oda hiç cevap vermedi..beni istemeye geldiklerinde oğluna ev alacağını defalarca tekrarladı.annemler soruyor şimdi hani ev ?:)))
Ozaman kiraya cikin kendi dilediginiz evde oturun sende mutlu olursun.beklenti kişiden kişiye değişir...benim beklentim sana göre yanlış seninki de bana göre yanlıştır..ben bana verilen bir söz tutulmadığı zaman tavrımı koyuyorum..yadeyse şu zamana kadar hiçte kötü davranmadım.. resmen kandırdı başka bir açıklaması yok .
eşime çok söylüyorum..defalarca kez ev buldum..beğendim..üstelik bütçemize uygun..kimseye gebe değiliz ALLAH a çok şükür..ama yanaşmıyor..kiraya çıkmak istemiyor.ona göre bu ev yeterli ama erkek işte..bayan gözüyle bakmıyor ki..Bazen gercekten bu mal sahibi olan yaslilara aciyorum ha.
O zaman simdi hemen kiraya cikin. Bir taraftan evi begenmeyip kira ödemeden birikim yapiyorsunuz, diger taraftan esinizin ailesinin arkasindan hakkimi helal etmiyorum diyorsunuz. Simdi durumu biliyorsunuz. Gönlünüze göre bir güzel ev tutarsiniz bari
var bir erkek daha .onada ev alacaklarını söylüyorlar evlenince .ama bence bizi çıkartır onu oturturlar...yeter oturduğunuz derler..bana öyle geliyor..Ozaman kiraya cikin kendi dilediginiz evde oturun sende mutlu olursun.
Ben sorularima cevap alamadim baska kardesi var mi?
ee satalım daha yeni alalım diyorum vermiyor..kaç sene oturcam ben bu eski evde ..daha genciz özeniyoruz.. ve çocuk büyüyor ev küçük...Yahu oturuyorsunuz iste![]()
Kac yasindalar? bir ev daha almak okadar kolay mi? Diger kardese haksizlik olmasin diye vermediklerini dusunuyorum.var bir erkek daha .onada ev alacaklarını söylüyorlar evlenince .ama bence bizi çıkartır onu oturturlar...yeter oturduğunuz derler..bana öyle geliyor..
Mecbur mu ya senin için evini satmaya çalılın kendiniz alın biraz da.ee satalım daha yeni alalım diyorum vermiyor..kaç sene oturcam ben bu eski evde ..daha genciz özeniyoruz.. ve çocuk büyüyor ev küçük...
üniversite 1 de .arsaları var onu satacaklarmış.öyle diyorlar..zaten kendileri de kirada değiller..sanki aldıkları ev 500 bin de vermemezlik yapıyorlar.en güzel yıkkarımız bu kokan evde geçti zaten..tam çıkıcaz dedik.kusura bakmayın oldu.. yazıklar olsun be ..ama tabii sizde hep beni kötü bildiniz şimdi.kira vermedin 7 sene ne konuşuyon diye ...çektiklerimi değilKac yasindalar? bir ev daha almak okadar kolay mi? Diger kardese haksizlik olmasin diye vermediklerini dusunuyorum.
mecbur canım.mecbur!verdiği sözü tutacak.!! o kadar....insanları salak yerine koyamaz..vermezsede memlekete döner orada kirada otururum.bakalım eşim benim gibi özverili olacak mı yerini yurdunu bırakıp!Mecbur mu ya senin için evini satmaya çalılın kendiniz alın biraz da.
Sen kandırılıyorsun da eşin adına ev olmadığını bilip nasıl kaldırılıyor ben de bunu anlamıyorum, bi ev vardı diyorsun bir ev alacaktı diyorsunmecbur canım.mecbur!verdiği sözü tutacak.!! o kadar....insanları salak yerine koyamaz..vermezsede memlekete döner orada kirada otururum.bakalım eşim benim gibi özverili olacak mı yerini yurdunu bırakıp!
üniversite 1 de .arsaları var onu satacaklarmış.öyle diyorlar..zaten kendileri de kirada değiller..sanki aldıkları ev 500 bin de vermemezlik yapıyorlar.en güzel yıkkarımız bu kokan evde geçti zaten..tam çıkıcaz dedik.kusura bakmayın oldu.. yazıklar olsun be ..ama tabii sizde hep beni kötü bildiniz şimdi.kira vermedin 7 sene ne konuşuyon diye ...çektiklerimi değil((((
ben biraz net konuşurum..o yüzden nankör geliyorum size..nankörlük değil bu kandırılmak..anlatabildim mi..bugün bana vermesede ben oturduğuma sayar şükrederim ama işim kandırma boyutunu unutmam..siz hep şükredecek taraftan bakıyorsunuz olaya... hayat realite istiyor biraz ...................Canimcim kendimi tutamayacagim senin kadr sukursuz bir insan görmedim.
Burada insanlara cemkiriyorsun cnku herkes ayni seyi söylüyor.
Bir kerede bak ben yazacağım.
Size eve alacağım demişler hadi tamam. Ama 7 yildir oturdugunuz eve kira odemeden oturuyorsunuz. Isiniz az maasli bu yuzden kredi cekemiyorsunuz.
Bu kadr ev meraklisaniz ona göre bir ise girip gelirinizi yapsaydiniz da 7 yil sonunda 100 bin değil 300 bininiz olsaydı.
Tamam sana ev sözü vermisler ama kadın kira almadan evde otutturmus iste.
7 yilda 43 binide anne tarafı 30 binde altin desek 100 binden size 27 hadi duz hesap 30 bin biriktirmek kalmis.
Yani gördün mu para ne zor kazaniliyor.
canım ya ne kaldıraması ergen miyiz:)) fikir alıyorum..acaba yanlış mı düşünüyorum diye ..hepimiz olgunuzdur inş.Yorumlari kaldiramiyorsan neden konu actin?