kandırıldım..

biz nişanlıyken çıktı zaten bu ev konusu:)) yani evi yokken ben onunla evlenmek istedim ki.. anlatabiliyor muyum..eşimi çokkk seviyorum gerçekten.evi olmasın yine onunlayım.ama benni kandırılmış olmak üzüyor..anladınız mııı????

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ya ne kaldıraması ergen miyiz:)) fikir alıyorum..acaba yanlış mı düşünüyorum diye ..hepimiz olgunuzdur inş.:KK70:
Canim?
Kaldiramamak ve ergenligin baglantisi ilginc.
Kimm ne yorum yaparsa yapsin Kandirildimmmmmmm kandirildimmmmm diye yakiniyosun:KK51: ozaman bu durumda sen ne oluyosun?

ben biraz net konuşurum..o yüzden nankör geliyorum size..nankörlük değil bu kandırılmak..anlatabildim mi..bugün bana vermesede ben oturduğuma sayar şükrederim ama işim kandırma boyutunu unutmam..siz hep şükredecek taraftan bakıyorsunuz olaya... hayat realite istiyor biraz ...................

Bak realitik olarak bakacaksan diger erkek kardes ne olacak?
Kadin 7 yil önce bir soz vermis ancak suan evi vermeye gönlü yok demekki
Belki sizin yeteri kadr cabalamadiginizi gördüler evi vermekten vazgectiler.
Belki kendileri alsinlar burayada yeni gelinde oturur sonra da zaten ev iki oğullarının olacak diye dusunduler.
7 yil geçmiş yani evi vermiyorlar. Burası bir gercekse artik ev diye aglamanin bir faydasi var mi, zorla alamayacaginiza göre.

Maksat basınızı sokacak bir evin olmasıysa zaten var size çıkın yada kirasını verin de demiyorlar anladığım kadarıyla, sadece siz satıp yenisi almak istiyorsunuz satmayın diyorlar yanlış mı anladım ?

Bak realitik olarak bakacaksan diger erkek kardes ne olacak?
Kadin 7 yil önce bir soz vermis ancak suan evi vermeye gönlü yok demekki
Belki sizin yeteri kadr cabalamadiginizi gördüler evi vermekten vazgectiler.
Belki kendileri alsinlar burayada yeni gelinde oturur sonra da zaten ev iki oğullarının olacak diye dusunduler.
7 yil geçmiş yani evi vermiyorlar. Burası bir gercekse artik ev diye aglamanin bir faydasi var mi zorla alamayacaginiza göre.
önceki yazdıklarımı okudunuz mu bilmem..? bu parayı zaten çokkk zor biriktirdik..hastalıklar atlattık..allah sağlık versin en başta diye boşa demedim! öyle 7 yıl geçmiş 70 yıl geçmiş vazgeçmişler ne ya ...kimi kandırıyorlar.. ben evlendiğim günden itibaren evi değişiriz dediğimde bakarız demeye başladılar.anladınız mı?yeni bir karar değil.ama sabrettiim.bilseydim yer içer gezerdim.

Maksat basınızı sokacak bir evin olmasıysa zaten var size çıkın yada kirasını verin de demiyorlar anladığım kadarıyla, sadece siz satıp yenisi almak istiyorsunuz satmayın diyorlar yanlış mı anladım ?
doğru anlamışsın.ama başımızı sokacak bir ev gibi bakıyorsan olaya sende şükret diye fiske vuranlardan olacaksın belliki:) ama haklısın verdikleri sözde durmamışlar diyen yok...kimse şükrettiğimi zannetmiyor sanırım 7 yıldır:)

Yok biz sadece kendi tirnaklariyla kendi emekleriyle ev sahibi olan insanlara saygi duyuyoruz ver ver diye girtlagina yapismiyoruz bukadar.
Iyi geceler iyi hesaplar...
ben hesapçı bi kadın olsaydım eşimin askeri ücretine evlenmezdim..iyi geceler...yyorumların için sağol..ama sende beni anlayamadın..malesed bizim ülke polyanalarla dolu

Söyle birsey yapbilirsiniz aslinda: Kredi cekip (güvence olarak esinizin ailesi razi gelirse oturdugunuz evi göstetirsiniz) birikiminizi katip ev alabilirsiniz. Oturdugunuz evi kiraya verip kismen aydati onunla kismen kendi kattiginizla tamamlarsiniz. Böyle hem yeni evi alirsiniz hem digeri ailenin elinden cikmaz. Iki tarafta istedigine ulasir

ben hesapçı bi kadın olsaydım eşimin askeri ücretine evlenmezdim..iyi geceler...yyorumların için sağol..ama sende beni anlayamadın..malesed bizim ülke polyanalarla dolu
Kusurabakma da senin ki tamamen hesapcilik. Diger kardes evlenir burdan pay alir diye aklin gidiyor.

önceki yazdıklarımı okudunuz mu bilmem..? bu parayı zaten çokkk zor biriktirdik..hastalıklar atlattık..allah sağlık versin en başta diye boşa demedim! öyle 7 yıl geçmiş 70 yıl geçmiş vazgeçmişler ne ya ...kimi kandırıyorlar.. ben evlendiğim günden itibaren evi değişiriz dediğimde bakarız demeye başladılar.anladınız mı?yeni bir karar değil.ama sabrettiim.bilseydim yer içer gezerdim.

Tamam siz zor biriktirdiniz de onlar güle oynaya mi aldi, herkes mal mulk almak icin caba sarfediyor.
Kadin vermiyor bakin alabilseniz buraya konu acmazdiniz ne yapmayı dusunuyorsunuz???
Mecbur kendi evinizi bir sekilde alacaksiniz.

Hani bundan baska yol yok.
Devletten bir kazanim sonucu elde ettiğiniz bir hak, menfaat yada özel bir kisiye karsi bir kazanim sonucu elde edeceginiz bir mal olmadigindan ne yapacaksiniz???
Zorlaya zorlaya bu evi soz verdin diye mi alacaksiniz ki vereceklerini sanmiyorum.
Bir oglu daha varmış .

kaynanam nişanlıyken bize ev alacağını söyledi.annemler , herkes eşimin bir evi olduğunu bildiler.bende öyle... evlendikten sonra evi sahiplendi.ki zaten ev onun üstüne ama satarız dediğimde bakalım diyor.bende deliriyorum..evlenmeden önce eşimin evi var zannediyorum...şimdi düştüğüm duruma bakın..kendimi kandırılmış hissediyorum...ve o kadından artık nefret ediyorum..elimde değil..siz olsanız napardınız????
Bizimde öyle sözde eşimin ama kaynanamın üstüne satmaya kiraya veremiyoruz o sözler zaten tutulmaz ki boş hepsi yapan yapar söz vermez zaten.

doğru anlamışsın.ama başımızı sokacak bir ev gibi bakıyorsan olaya sende şükret diye fiske vuranlardan olacaksın belliki:) ama haklısın verdikleri sözde durmamışlar diyen yok...kimse şükrettiğimi zannetmiyor sanırım 7 yıldır:)

Ben nişanlıykende synı durumu yaşadım kv kp bize daire vereceklerini söylediler aileme. Bizim böyle bi talebimiz olmadığı halde. Evlendik ev falan yok bir seyler uydurdular bende vermek istemiyorlar dedim direk kiraya geçtim hiç minnet etmeden . Ayıp ettiler dedim sadece çünkü ev için evlenmedim anne baba ev bırakabilir ama asli olan eşlerin kendi çalışıp mal mülk almasıdır.
7 yıl olacak evleneli şimdi bir ev verdiler bize ama tapusu kayınvalidemin üstüne yani senin durumdayım otursam otururum ama satamam ;)
Hiç gözümde bile değil çünkü geçmişte edilmiş tek bir lafa istinaden ev üstünde kendime hak biçmekte bana çok etik gelmiyor gönlünden geçen isteyen verirdi zaten ama böyle demiştiniz diyerek zorlamak olmaz

bende dobrayım sıkıntı.bak şöyle düşün..sana diyorki ben oğluma ev alacağım.oturursunuz ne güzel.isterseniz satın değiştirin ev sizin. sonra sen para biriktiriyorsun değiştirmek istiyorsun çünkü ev çok eski..ve sürekli bakım istiyor..en önemlisi kokuyor! sağlık gidecek elden..sonra kadın diyorki sana kusura bakma vermiyorum.oturduğuna say:)) ee sanada avcunu yalamak düşüyor tabii.o ayrıı. ben oturuyum kendi evim gibi orasını burasını yaptırayım gözüm gibi bakayım.sonra çık evimden paran varsa kendi evinizi alın:) ben böyle olacağını bilseydim kenara koyacağım parayla kendi evimin kredisini öderdim ! istediğim evde de otururdum.ha aç kalırdık biraz o ayrı... ama kandık bi kere napcan...allahından bulsun diyorum çünkü ona çok öfkeliyim.o 100 bin i de veririm ona kirana say der bir daha da konuşmam! bunu yaparım!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben nişanlıykende synı durumu yaşadım kv kp bize daire vereceklerini söylediler aileme. Bizim böyle bi talebimiz olmadığı halde. Evlendik ev falan yok bir seyler uydurdular bende vermek istemiyorlar dedim direk kiraya geçtim hiç minnet etmeden . Ayıp ettiler dedim sadece çünkü ev için evlenmedim anne baba ev bırakabilir ama asli olan eşlerin kendi çalışıp mal mülk almasıdır.
7 yıl olacak evleneli şimdi bir ev verdiler bize ama tapusu kayınvalidemin üstüne yani senin durumdayım otursam otururum ama satamam :KK66:
Hiç gözümde bile değil çünkü geçmişte edilmiş tek bir lafa istinaden ev üstünde kendime hak biçmekte bana çok etik gelmiyor gönlünden geçen isteyen verirdi zaten ama böyle demiştiniz diyerek zorlamak olmaz
ben zorlamıyorum kimseyi bize ver diye zaten..yaptığı şey ayıp..sözünde durmadı...ve gözümden düştü..benim için bi insan doğrucu olacak ...net olacak ..öyle ev aldım sözüne düğün zamanı kenara çekilmeyecek..o ev zaten alınacaktı..tuttu düğün zamanını bekledi .. niye ? üç kuruş düğüne para dökmesin diye..siz tanımıyorsunuz ama ben onun kadar hesapçı bir kadın görmedim.muhabbeti para!.

bende dobrayım sıkıntı.bak şöyle düşün..sana diyorki ben oğluma ev alacağım.oturursunuz ne güzel.isterseniz satın değiştirin ev sizin. sonra sen para biriktiriyorsun değiştirmek istiyorsun çünkü ev çok eski..ve sürekli bakım istiyor..en önemlisi kokuyor! sağlık gidecek elden..sonra kadın diyorki sana kusura bakma vermiyorum.oturduğuna say:)) ee sanada avcunu yalamak düşüyor tabii.o ayrıı. ben oturuyum kendi evim gibi orasını burasını yaptırayım gözüm gibi bakayım.sonra çık evimden paran varsa kendi evinizi alın:) ben böyle olacağını bilseydim kenara koyacağım parayla kendi evimin kredisini öderdim ! istediğim evde de otururdum.ha aç kalırdık biraz o ayrı... ama kandık bi kere napcan...allahından bulsun diyorum çünkü ona çok öfkeliyim.o 100 bin i de veririm ona kirana say der bir daha da konuşmam! bunu yaparım!!

Ama siz evlendikten sonra evi sahiplendi diyorsunuz 7 yıldır da evlisiniz yani bu sahiplenme bir günde olmamış gibi
Hiç evi satma mevzusu açılmadı, siz parayı biriktirdiniz tam satıp yenisini alacakken mi hayır satamazsınız dedi ?

Back
X