kandırıldım..

Ben nişanlıykende synı durumu yaşadım kv kp bize daire vereceklerini söylediler aileme. Bizim böyle bi talebimiz olmadığı halde. Evlendik ev falan yok bir seyler uydurdular bende vermek istemiyorlar dedim direk kiraya geçtim hiç minnet etmeden . Ayıp ettiler dedim sadece çünkü ev için evlenmedim anne baba ev bırakabilir ama asli olan eşlerin kendi çalışıp mal mülk almasıdır.
7 yıl olacak evleneli şimdi bir ev verdiler bize ama tapusu kayınvalidemin üstüne yani senin durumdayım otursam otururum ama satamam :KK66:
Hiç gözümde bile değil çünkü geçmişte edilmiş tek bir lafa istinaden ev üstünde kendime hak biçmekte bana çok etik gelmiyor gönlünden geçen isteyen verirdi zaten ama böyle demiştiniz diyerek zorlamak olmaz

Bak böyle kadınlarda var konu sahibi. Ve nerdeyse yazanlarin çoğu böyle davranacagi icin sana hak veremiyor.
Yani yorum yapanlara polyanna vs yakistirmalarini birakip sorununa odaklan.
Ve lütfen yorumu bir kez anlayarak oku.

Ama siz evlendikten sonra evi sahiplendi diyorsunuz 7 yıldır da evlisiniz yani bu sahiplenme bir günde olmamış gibi
Hiç evi satma mevzusu açılmadı, siz parayı biriktirdiniz tam satıp yenisini alacakken mi hayır satamazsınız dedi ?
Ben konusunu iki üç kez açtım..ama daha çok eşimle muhattabdım.oda para biriktirir çıkarız diyordu.görünen o ki oda kandırıldrını anladı

Bak böyle kadınlarda var konu sahibi. Ve nerdeyse yazanlarin çoğu böyle davranacagi icin sana hak veremiyor.
Yani yorum yapanlara polyanna vs yakistirmalarini birakip sorununa odaklan.
Ve lütfen yorumu bir kez anlayarak oku.
Ben buraya acaba yanlış mı düşünüyorum diye yazdım zaten...ama insanlar direk karalama peşindeler:)) siz hiç bir zaman verdiği sözü tutmadığını ayıplamayacaksınız ve beni paracı bileceksiniz anlaşılan:)) durumları kötü olsa anlıcam..eskiye göre çok çok iyi..hani derler ya insan zenginleştikçe cimrileşirmiş..o hesap.bize vereceği evde sanki villa:)) valla tanımıyorsunuz konuşuyorsunuz işte ..

Ben buraya acaba yanlış mı düşünüyorum diye yazdım zaten...ama insanlar direk karalama peşindeler:)) siz hiç bir zaman verdiği sözü tutmadığını ayıplamayacaksınız ve beni paracı bileceksiniz anlaşılan:)) durumları kötü olsa anlıcam..eskiye göre çok çok iyi..hani derler ya insan zenginleştikçe cimrileşirmiş..o hesap.bize vereceği evde sanki villa:)) valla tanımıyorsunuz konuşuyorsunuz işte ..
Tabi nereden taniyacagim anlattığıniz kadarını yorumluyoruz iste
ve fikrim bu

kaynanam nişanlıyken bize ev alacağını söyledi.annemler , herkes eşimin bir evi olduğunu bildiler.bende öyle... evlendikten sonra evi sahiplendi.ki zaten ev onun üstüne ama satarız dediğimde bakalım diyor.bende deliriyorum..evlenmeden önce eşimin evi var zannediyorum...şimdi düştüğüm duruma bakın..kendimi kandırılmış hissediyorum...ve o kadından artık nefret ediyorum..elimde değil..siz olsanız napardınız????
Hani neredeeee???
Kardesine ev alinacak olsa sizin gibi bir insan ortalığı yıkar kendine bu evi sattirirdi. Yapmayın

insan koyun gibi salak olmasın yeter.
Hakkını hukukunu bilsin..verilen sözleri unutmasın..verdiği sözü de unutmasın! anası sözünü tutmadı ben eşimi mi boşıcam.yoo.anasını boşarım :D SİLERİM GİDERRRRRRRR veririm parasını susar o kadarrrrr..kimseye muhtaç değilim şükürrrrr hani şükür diyorum bak :) :D

Valla 100 gunde banlansam 1000 gun de banlansam artık yorumumu yapicam.

SEN nasil utanmaz bir insansın ya. Kokmuş evde oturmusta, 300 lira fazla diye istediği gelinlik alinmamista. Kaynanasına herşey yapılmışta. Sen ne kıskanç ne fesat ne çirkef birisin yaa. Belki zavalli kadin senin nasıl hesapçı olduğunu gördüğü icin sana evi vermiyordur. Insan 100 tane yorumdan 99 sana karsiyken hala nasil kendini yüzsüz yüzsüz savunur. Sen utanmadan ne yuzle ne hakla burada kokuşmuş evde oturdum ve 100 bin anca biriktirdim diyebilirsin. 7 sene daha çalış yine biriktir. 100 bin önden ver gerisini kira gibi öde. Ben kaç yaşına geldim babam yemeğimi ödese kendimi garip hissediyorum, sen kalkmış sevmediğin nefret ettiğin kadının evini alicam diye biyerlerini yirtiyorsun

insan koyun gibi salak olmasın yeter.
Burda ben tek bir salak görüyorum oda sensin. Ama üzüldüğüm şey senin ne kadar salak olduğunu görememen!!

Hakkını hukukunu bilsin..verilen sözleri unutmasın..verdiği sözü de unutmasın! anası sözünü tutmadı ben eşimi mi boşıcam.yoo.anasını boşarım :KK70: SİLERİM GİDERRRRRRRR veririm parasını susar o kadarrrrr..kimseye muhtaç değilim şükürrrrr hani şükür diyorum bak :) :KK70:
SEN silemezsin hicbirsey anca DILENIRSIN BAŞKALARINDAN!

Hakkını hukukunu bilsin..verilen sözleri unutmasın..verdiği sözü de unutmasın! anası sözünü tutmadı ben eşimi mi boşıcam.yoo.anasını boşarım :KK70: SİLERİM GİDERRRRRRRR veririm parasını susar o kadarrrrr..kimseye muhtaç değilim şükürrrrr hani şükür diyorum bak :) :KK70:
Aferin helal sana koca yürekli nng

Aynen sonra akil alacagim.diye.ne hallere düşüyor.
Koyun salak bir hayvan degildir ya.
O özellik insanlara bahsedilmistir. Yinede saf diyelim biz ona
İŞTE BİZİM ÜLKE SİZİN GİBİ SAFLARLA DOLU. NAPCAN.AZA TAHAMMÜL EDER SONRA İSYAN EDERSİNİZ.Allahın safları kime konuşuyorum ki ben ya :)möööö

sizinle vakti boşa harcadığımı düşünüyorum..:) bu form siteleri felan faso fisoymuş yani:) bi yığın kıskanç işi gücü olmayan boş beleş insanlarla dolu..:D

Back
X