Kandırıldım

Sen benim annemi istemiyor musun dedi.

"Evet istemiyorum. Başımda sürekli bir anne baba istesem hiç evlenmez, kendi ailemle otururum zaten." deseydiniz.
Şimdi size "tamam beraber oturmayacağız" dese de 1 sene sonra gelir yerleşirler. Yol yakınken vazgeçin bu işten.

Kızlar bir ay önce nişanlandım. Nişanlanmadan önce nişanlımla oturup konuştuk her şeyi. Herhangi bir tarafın ailesiyle beraber yaşamayacağız vs. Az önce mesaj attı, x müsaitsen konuşalım mı diye. Kaynanam bizimle beraber yaşamak istiyormuş. Beraber yaşayacakmışız. Ki kaynanam evli. Kayınpederime yemek götürürmüşüz, haftada iki kere gidip evini temizlermişiz. Kayınpederimle anlaşamazlar zaten kayınpederim dünden razı. Nişanlımın annesini pek sevmiyorum açıkçası. Beni istemeye geldiklerinde de her şeye göz devirip burun kıvırmıştı. Benden nefret ediyormuş gibi davranıyor.

Bende olmaz kabul edemem dedim. Delirdi. Sen benim annemi istemiyor musun dedi. Saçmalama ne alakası var dedim. Çok kötü bir kavga ettik. Sonra suratına kapattım.

Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum kızlar :KK43:
Kandırılmamışsın bunu evlendikten sonrada dayatabilir huzursuz edebilirdi şimdiden söylemesi iyi olmuş belkide san yapabileceği en büyük iyilik. Sen bilirsin tabi ama ben olsam ayrılırdım bu daha fragman çünkü

Evet istemiyorum, neden isteyeyim ki deseydiniz. Bu nasıl bir bencilliktir. Aynı apartmanda dahi oturulmaması taraftarıyım. Kaynana melek dahi olsa, ev üstüne ev olmaz. Yol yakınken koşarak uzaklaşın. Bazen bir şeylerin ilerde nasıl olacağı konusunda bize sinyal verilir ama görmek istemeyiz. Kör olmayın. Kendinizi kurtarın.

Kadin hem seni sevmiyor hem senlen yasamayimi planliyor.bu iliskiden yürüyerek uzaklasma koşarak kac hersey bitince bir sükür Namazi kil:)
O sözü de oğlu vermiştir anasına, ikna etmek için. '' Bak şimdi ne güzel hizmetçi olacak sana, yeter ki kabul et. '' diye. Hatta konu sahibi de istiyor gibi anlatmıştır.

Istemediginizi soylemissiniz zaten. Kimse 1 baskasinin annesini sevmek zorunda degil, kaldi ki kendi oz ailesini bile sevmeyen 1 cok insan vardir.
Ana kuzusu cocuklarla evlilikte huzur olmaz. Devam edip evlenseniz de sonunda benim gibi bosanmaya gitme ihtimalinizi sorgulayin derim. O tip anneler, baska evde de yasasa ne yapip edip tel. ile bile oglunu doldurup yuvayi dagitiyor. Sorun ayni evde yasamak degil de nisanlinizin ailesinin agzina bakmasidir.

Kızlar bir ay önce nişanlandım. Nişanlanmadan önce nişanlımla oturup konuştuk her şeyi. Herhangi bir tarafın ailesiyle beraber yaşamayacağız vs. Az önce mesaj attı, x müsaitsen konuşalım mı diye. Kaynanam bizimle beraber yaşamak istiyormuş. Beraber yaşayacakmışız. Ki kaynanam evli. Kayınpederime yemek götürürmüşüz, haftada iki kere gidip evini temizlermişiz. Kayınpederimle anlaşamazlar zaten kayınpederim dünden razı. Nişanlımın annesini pek sevmiyorum açıkçası. Beni istemeye geldiklerinde de her şeye göz devirip burun kıvırmıştı. Benden nefret ediyormuş gibi davranıyor.

Bende olmaz kabul edemem dedim. Delirdi. Sen benim annemi istemiyor musun dedi. Saçmalama ne alakası var dedim. Çok kötü bir kavga ettik. Sonra suratına kapattım.

Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum kızlar :KK43:
Ne kadar sacma yıllarca yaşamış kocasiylada senimi beklemis yahu yeni evli çiftin evinde ne işi var kaynananin ustelik kocasi varken . Sen guzelim iyi düşün tasin

O sözü de oğlu vermiştir anasına, ikna etmek için. '' Bak şimdi ne güzel hizmetçi olacak sana, yeter ki kabul et. '' diye. Hatta konu sahibi de istiyor gibi anlatmıştır.
Evet çatlak adamda öyle bir potansiyel sezdim ben de .Adamın anası /babası birbirini sevmiyor ne boşanıyor, ne geçiriyorlar bu çok normal...nişanlısına "sen annemi sevmiyor musun!! " diyor 🤣🤣

Evet çatlak adamda öyle bir potansiyel sezdim ben de .Adamın anası /babası birbirini sevmiyor ne boşanıyor, ne geçiriyorlar bu çok normal...nişanlısına "sen annemi sevmiyor musun!! " diyor 🤣🤣
'' Ananı 40 yıllık kocası sevmemiş, benim mecburiyetim ne? '' diyecek konu sahibi. Nişan da atıldı, herkesin yerine sevsin şimdi anasını beyefendi. Ama o da yemez ki yav. Anasını gazını alacak biri lazım, gazlı sevilmiyor. Bak, oğluşunun kendi bile şartlı seviyor, el kızından koşulsuz sevgi bekliyor.

Buraya yazıp akıl almak istediysen kardeşim az çok da aklın varsa asla bu ilişkiye devam etme sil engelle gerekirse. Sakın geri şans verme kocasını bırakıp evli çiftin yanına gelmek isteyen kadın ha 3 gün sonra gelir ha 5 gün sonra kocasıyla kavga edip gelir mutlaka gelir.

Back
X