Kandırıldım

Yok yok asla affetmeyeceğim. Bir de emrivaki yaptılar düşünebiliyor musunuz? Annesiyle yaşayacakmışız.
Tebrik ederim. Çok net durmuşsun. Kendini ne büyük bir beladan kurtardığına inanamazsın.

Nişanı atmışsınız okuduğum kadarıyla. Hayırlı olsun gerçekten. En baştan her şeyin çözülmesi ya da cozulemiyorsa bitirilmesi en doğru olan inanın. Ne münasebet gelinle oğlanla yaşamak. 3 sene önce de eşim, anne ve babası ciddi şekilde kavga edince teklif etmişti bana. Kabul edersen getireceğim annemi, bize faydası olur zararı olmaz falan filan. Asla dedim. Her kardeş sorumluluk alacaksa tamam ama sadece bizimle olacaksa ben yokum, ona göre karar ver dedim. Daha önce hiç duymadığım, hicbir faydasını göremediğim "evin büyük oğlu" mertebesi ortaya çıktı resmen :)

Ben en çok -kıskanıyorsunuz bizi kadın kadının düşmanıdır kendi mutsuz hayatlarınızın öfkesini benden çıkarıyorsunuz- tiratını seviyorum 🤓

Affediyorlar anam affediyolar gülümm arkasını dönüp giden çok az 😎

Ben de kocam aldattı, ailesine ezdiriyor, bana evde tek bir işte yardım etmiyor, özel günlerde hediye almaz, bana sarılmaz öpmez ama ASLINDA ÖZÜNDE İYİ BİRİ tiradını seviyorum

Ben de kocam aldattı, ailesine ezdiriyor, bana evde tek bir işte yardım etmiyor, özel günlerde hediye almaz, bana sarılmaz öpmez ama ASLINDA ÖZÜNDE İYİ BİRİ tiradını seviyorum
Nasıl özse yıllar olmuş kazı kazı, ulaşılamamış. Öz mağmada herhal.

bu adamla evlenirsen sonradan mutsuz olursun ama iş işten geçer. yol yakınken kaç kurtul. üstelik annemi istemiyor musun dediğinde evet istemiyorum ben birilerine hizmet etmek için değil seni sevdiğim ve ayrı bir yuva kurmak istediğim için seninle evleniyorum ama sen annesine bağımlı birisin demeliydin.

not; nişanı attığını okudum şimdi kendim kurtulmuş gibi sevindim.

Aman diyim hayatinin hatasini yaparsin bide sen benim annemi iatemiyorsun tribine girmis gerzek ya evet istemiyorum birinin annesiyle yasanicaksa kendi annemle yasarim niye evlenip senin anneni ceketim bide gidip temizlik yapilacakmis vs kendilerini cok akilli saniyorlar pis ana kuzusu evlenmeye kalkiyor bide

Ben de "KV yuvamı bozuyor her şeye karışıyor. Ben de saygısızlık olmasın diye sesimi çıkarmıyorum" tiradını seviyorum

Ben de "KV yuvamı bozuyor her şeye karışıyor. Ben de saygısızlık olmasın diye sesimi çıkarmıyorum" tiradını seviyorum

Şey de var yıllardır kv dem den eziyet görüyorum, eşim çok anneci, ama bir sebepten küstüler, barıştırayım mı? Üzülüyorum çünkü ben çok meleğim

Şey de var yıllardır kv dem den eziyet görüyorum, eşim çok anneci, ama bir sebepten küstüler, barıştırayım mı? Üzülüyorum çünkü ben çok meleğim
Hımm bir de şey var "evlenirken bize bir çöp bile almadılar her şeyi kendimiz yaptık, eltime en iyisini aldılar gidip hakkımı istemeli miyim"

Hımm bir de şey var "evlenirken bize bir çöp bile almadılar her şeyi kendimiz yaptık, eltime en iyisini aldılar gidip hakkımı istemeli miyim"
Bize 1, eltime 10 veriyorlar... . Eee şimdi, eltim kaynanama bakıyor. 🙋🏻‍♀️

Back
X