- 19 Nisan 2020
- 626
- 386
- 103
- 30
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Uçak biletini almıştı . Attı bana. İptwl oluyor mu uçak bileti olmuyor parayı geri alamıyor diye biliyorumGelmeye usenmis,şanslısın.
Seksin garanti olacagina kanaat getirseydi mutlaka gelirdi.
Bu yazışmalar da sürekli devam ederdi.
Ama birliktelik olmayacağını anlayınca verdiği bilet parasına zarar gözüyle bakmis olacak ki vazgeçmiş.Yoksa eski sevgili bahane..
Hatta orada karısı yahut sevgilisi bile olabilir.
Kendisine yak bağı olmaman için de böyle bir şey uydurmuş sana.Yok unutamadım,vay depresyondayim..
Neden olmasın..Uçak biletini almıştı . Attı bana. İptwl oluyor mu uçak bileti olmuyor parayı geri alamıyor diye biliyorum
Yani bana ikinci gerekçesi doğru gibi geldi bilemedim, en büyük hata da birini tamamen unutmadan yeni ilişkelere dalmak, yeni ikişkinin enerjisinden medet ummak. Olmuyor işte en nihayetinde, kafayı toplayıp çıkacaksın yoka ki ex değil başkası da karıştırabilirdi kafasını.Bir aydır konuştuğum biri vardı. Üniversitede aynı ortamda bulunduğum ancak o zamanlar iletişimimin olmadığı biri. Ortak arkadaşımıza beni sormuş ve bana yazdı. İlgisi, güzel sözleri çok hoşuma gitti. Konuştuğumuzun ilk günleri çiçek gönderdi okuluma. Sohbet sırasında acıktığımı söyleyince bir baktım yemekler göndermiş. Konuşmamızın birinci ayı diye tekrar çiçek gönderdi güzel bir notla. Yani kısacası çok fazla ilgi gösteriyordu . Sürekli arıyor haber veriyor , mesaj üstüne mesaj, şiirler vs. Geldiğim gibi evet alırsam senden evlenelimler . Yani o kadar beni inandırdı ki , ben kendisinin tipim olmamasına rağmen yüzü güzel gelmeye başladı bana, kesin olur gözüyle bakıyordum.
Şehrime gelmek için biletlerini aldı iki hafta sonra buraya gelecekti. Üç gün önce gün boyu ulaşamadım kendisine. Çok meraklandım tabi. Akşam telefonunun bozulduğunu bir daha böyle bir şeyin yaşanmayacağını söyledi çok gerçekçi bir dille. Oraya geldiğimde telefon bakalım gibi söylemlerde bulundu. Ben inandım ama bir şeyler sezdim çünkü konuşmalarında bir soğukluk vardı eskisi gibi değildi. Bir gün sonra yine aynı şey oldu ve ben sinir oldum buna hiç bir şey yazmadım gün boyu . Akşam mesaj atmış uzun bir mesaj ben adapte olamıyorum , hakkını helal et konuşmayalım tarzı bir mesaj
sen seninle ilgilendiğim için benimle konuluyorsun , buraya gel de bakalım diyorsun , tipime göre karar vereceksin . Benim güzel sözlerim olmasa benimle konuşmazsın, gün boyu telefonum kapalıydı insan bir arardı falan trip atmaya başladı. Ben de açıklamamı yaptım sen bir daha olmayacak böyle bir şey demiştin, telefonun bozulduysa başka bir yerden ulaşabilirdin falan dedim. Acaba ilgisine karşılık vermediğim için mi böyle oldu diye kendimi suçladım salak gibi . Neyse biz yine normal bir şekilde konuşmaya başladık.
Ertesi günü yine uzun bir mesaj. Ben eski sevdiğim kızı unutamadığımı anladım . Şehrime geldi , depresyona girdim , sana yazamaz oldum .Belki bana karaktersiz adi diyeceksin ama seni yara bandı olarak daha fazla kullanmak istemiyorum gibi şeyler yazmış . Ben mesajı görünce gerçekten çok üzüldüm . İstemedn bağlanmışım . Hakkımı helal etmiyorum yazıp engelledim.
İnsanların samimiyetine hiç güven olmuyormuş . Kandırılmak hissi kendimi çok kötü hissettirdi bana. Hayaller kuruyordum . Sonunda gerçekten iyi biriyle tanıştım diye ama yine hüsran
Açık bilete çevirip Bir yıl boyunca istediği yere uçabilirNeden olmasın..
Her biletin iptal opsiyonu vardır.
Belki tam ödeme alamaz ancak kalan miktarı alabilir.
Adam FC veya Bs almış ise istedigi anda iptal edebilir.Açık bilete çevirip Bir yıl boyunca istediği yere uçabilir
Keşke alamasaydı parayı geri . Çok sinir oldum inşallah onu da kandırırlarAçık bilete çevirip Bir yıl boyunca istediği yere uçabilir
Niye böyle hızlı,aşırı ilgili,aşırı hayal kurmalı şeylerin sonu hep böyle oluyor ben söyleyeyim; genelde kişi gizlemeye çalıştıgı sırrını,eksiğini,kusurunu bu sekilde süslü ambalajlayarak kamufle ediyor.Bir aydır konuştuğum biri vardı. Üniversitede aynı ortamda bulunduğum ancak o zamanlar iletişimimin olmadığı biri. Ortak arkadaşımıza beni sormuş ve bana yazdı. İlgisi, güzel sözleri çok hoşuma gitti. Konuştuğumuzun ilk günleri çiçek gönderdi okuluma. Sohbet sırasında acıktığımı söyleyince bir baktım yemekler göndermiş. Konuşmamızın birinci ayı diye tekrar çiçek gönderdi güzel bir notla. Yani kısacası çok fazla ilgi gösteriyordu . Sürekli arıyor haber veriyor , mesaj üstüne mesaj, şiirler vs. Geldiğim gibi evet alırsam senden evlenelimler . Yani o kadar beni inandırdı ki , ben kendisinin tipim olmamasına rağmen yüzü güzel gelmeye başladı bana, kesin olur gözüyle bakıyordum.
Şehrime gelmek için biletlerini aldı iki hafta sonra buraya gelecekti. Üç gün önce gün boyu ulaşamadım kendisine. Çok meraklandım tabi. Akşam telefonunun bozulduğunu bir daha böyle bir şeyin yaşanmayacağını söyledi çok gerçekçi bir dille. Oraya geldiğimde telefon bakalım gibi söylemlerde bulundu. Ben inandım ama bir şeyler sezdim çünkü konuşmalarında bir soğukluk vardı eskisi gibi değildi. Bir gün sonra yine aynı şey oldu ve ben sinir oldum buna hiç bir şey yazmadım gün boyu . Akşam mesaj atmış uzun bir mesaj ben adapte olamıyorum , hakkını helal et konuşmayalım tarzı bir mesaj
sen seninle ilgilendiğim için benimle konuluyorsun , buraya gel de bakalım diyorsun , tipime göre karar vereceksin . Benim güzel sözlerim olmasa benimle konuşmazsın, gün boyu telefonum kapalıydı insan bir arardı falan trip atmaya başladı. Ben de açıklamamı yaptım sen bir daha olmayacak böyle bir şey demiştin, telefonun bozulduysa başka bir yerden ulaşabilirdin falan dedim. Acaba ilgisine karşılık vermediğim için mi böyle oldu diye kendimi suçladım salak gibi . Neyse biz yine normal bir şekilde konuşmaya başladık.
Ertesi günü yine uzun bir mesaj. Ben eski sevdiğim kızı unutamadığımı anladım . Şehrime geldi , depresyona girdim , sana yazamaz oldum .Belki bana karaktersiz adi diyeceksin ama seni yara bandı olarak daha fazla kullanmak istemiyorum gibi şeyler yazmış . Ben mesajı görünce gerçekten çok üzüldüm . İstemedn bağlanmışım . Hakkımı helal etmiyorum yazıp engelledim.
İnsanların samimiyetine hiç güven olmuyormuş . Kandırılmak hissi kendimi çok kötü hissettirdi bana. Hayaller kuruyordum . Sonunda gerçekten iyi biriyle tanıştım diye ama yine hüsran
İnsanların hayatına pat diye girip,duygularıyla oynayıp hayal kurdurmak nedir yaBir aydır konuştuğum biri vardı. Üniversitede aynı ortamda bulunduğum ancak o zamanlar iletişimimin olmadığı biri. Ortak arkadaşımıza beni sormuş ve bana yazdı. İlgisi, güzel sözleri çok hoşuma gitti. Konuştuğumuzun ilk günleri çiçek gönderdi okuluma. Sohbet sırasında acıktığımı söyleyince bir baktım yemekler göndermiş. Konuşmamızın birinci ayı diye tekrar çiçek gönderdi güzel bir notla. Yani kısacası çok fazla ilgi gösteriyordu . Sürekli arıyor haber veriyor , mesaj üstüne mesaj, şiirler vs. Geldiğim gibi evet alırsam senden evlenelimler . Yani o kadar beni inandırdı ki , ben kendisinin tipim olmamasına rağmen yüzü güzel gelmeye başladı bana, kesin olur gözüyle bakıyordum.
Evet çok haklısınız . Ben ona sormuştum ilişkin oldu mu diye oldu ama ben eskileri konuşmayı sevmem diyip geçiştirmişti beniÇocuğu "yavaş gel" moduna almanız lazımdı
Daha çok yeni hadise bu kadar zaman için hemen bağlanmazsınız ama bundan sonrası için en azından yeni mi ilişkiden çıkmış onu sorabilirsiniz.
Evet ya en son ikişkimde biri vardı, ilk kez görsel açıdan hoş ya da işte dengim mi diyim biriNiye böyle hızlı,aşırı ilgili,aşırı hayal kurmalı şeylerin sonu hep böyle oluyor ben söyleyeyim; genelde kişi gizlemeye çalıştıgı sırrını,eksiğini,kusurunu bu sekilde süslü ambalajlayarak kamufle ediyor.
Böyle bir adam gördügünüzde kaçın kızlar istisnası yok,kaçın.
Öff öyle doğru kiNiye böyle hızlı,aşırı ilgili,aşırı hayal kurmalı şeylerin sonu hep böyle oluyor ben söyleyeyim; genelde kişi gizlemeye çalıştıgı sırrını,eksiğini,kusurunu bu sekilde süslü ambalajlayarak kamufle ediyor.
Böyle bir adam gördügünüzde kaçın kızlar istisnası yok,kaçın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?