• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanevice malzemesi ariyorum..

Ledun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
357
Puanlar
123
Yer
İstanbul
Elinde olup artık kullanmayan varsa görüşebilir miyiz?

Canım benım ceyızıme almıstı annem ıpliklerini kıtısuyla duruyor renk renk :) Ama sadece iplikleri var

Canım benım ceyızıme almıstı annem ıpliklerini kıtısuyla duruyor renk renk :) Ama sadece iplikleri var
Mrb cnm aslında ben kasnak ve etamin iğne fln olsa, hepsini bir kişiden almak istiyordum. ayrı ayrı kargo olmasın diye. Ama belki o şekilde bulamam. Sana zahmet olmazsa bir fotoğraf çekebilirmisin?

suan ıs yerındeyım valla cnm . Aksam cıkarıp foto cekerım sandıga yerlestırmıstı annem :) aksam haberleşelim

suan ıs yerındeyım valla cnm . Aksam cıkarıp foto cekerım sandıga yerlestırmıstı annem :) aksam haberleşelim
tmm cnm akşam senden haber bekliyorum o zaman. Bu arada sandığı karıştır belki diğer malzemelerden de çıkar :) Bir de fiyat olarak ne düşünüyorsun. Benim bütçemi aşacaksa seni de gereksiz yormuş olmayayım. Çünkü yeni başlayacağım kanaviçe işine ne kadar devam edebileceğimi bilmiyorum da :)

Back
X