kızlar ben kanguru alıyım diyorum , hatta kk'dan bir bayan satıyordu kullanılmamış kraft marka kangurusunu ama rengi kırmızı diye alamadım , şimdi internetten aynı modelin mavisini de buldum ama max.taşıma kapasitesi 9 kg. diyo , e benim oğlan zaten şu anda 7 kilo civarında ben kanguruyu en fazla 2 ay mı kullanıcam anlamadım :sm_confused:
var mı kanguru kullanan ? hangi marka iyidir? chicco falan demeyin ama çok pahalı
bende chicco aldım ama pek kullanamadım. sadece evin içinde biraz kullandım. o da yeek yaparken falan. çok gazlı bi bebekti asla yatıramıyodum o yüzden o şekilde oyalıyodum ama ben tavsiye etmem hiçç gerekli bişey deil. bizimkiler bahar bebeği falan olsaydı kullanırdık aslında . ben görüyorum baharda bebişleriyle öyle dolaşanları hoşuma gidiyo ama senin bebiş maşallah 7 kiloymuş kullansan ancak 3 ay kullanırsın.bide dışarıya falan çkamazsın onunla kalın giydiriyoruz ya bebişleri . o yüzden tavsiye etmem ama sen bilirsin.
çok ilginç demek sevmeyebiliyorlar :1shok:
ben de dışarı çıktığımızda kullanışlı olur diye düşünmüştüm , bebek arabasını arabayla taşımak zorunda kalıyorum , yürüyen merdivenlerde indirmesi çıkarması zor geliyo , kanguru pek hoşuma gidiyo hatta baby sliding aldım ama onu da kullanmasını beceremedim..
üzüldüm şimdi pek bi heveslenmiştim kanguruya mirmirmirmir
canım ya resim yapıştıramadım , googla da baby sling yaz karşına çıkıyor , ben gitti gidiyordan aldım , pek hoşuma gitmişti ama beceremedim kullanmayı..
çok güzel görünüyo , pek bi hevesle aldım zaten ama önce boynumdan geçiriyorum sonra çocuğu içine oturtmaya çalıştığımda beceremiyorum bir türlü :1no2:
garibimi ne oturtabiliyorum ne yatırabiliyorum , yatırınca çöküyo hemen içine tuhaf bir pozisyon alıyo :1closedeyes: komik bi durum yani..