Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar bugün sabahtan itibaren sol kaburga kemiimin altında bir taş varmış gibi eğilemiyorum hareketlerimi sınırlıyor zaten nefesim daralıyodu şimdi iyice beter oldum acaba bebeğin kafası felanmı yaklaşık 5 aylık daha ilerleyen zamanlarda ne yapcam ben
merhaba..seni tüp bebek bölümünden hatırlıyorum..o bekleme sürecinde de çok stresliydin ve hala da öylesin..açtığın konulara şöyle bir baktım da genelde olumsuz şeyler..beni yanlış anlama seni eleştirmiyorum ama aynı süreçlerden geçmiş biri olarak deneyimlerimi yazmak istiyorum..bende stresli bir hamilelik geçirdim..o güzelim 8 ayı zehir ettim kendime(8 ay diyorum çünkü erken doğum yaptım)..şimdi hatalarımı anlıyorum..lütfen biraz daha sakin ve rahat ol..kendini çok dinleme..bu özel günlerin tadını çıkar.aslında bunları daha önce yazacaktım sana ama..bebeğin büyüyor ve tabii bir takım sıkıntılarda olacak..ama en tehlikeli şey de stres unutma..
canım arkadaşım bunları hem tüp bebekle yavrularına kavuşmuş biri olarak hemde bir psikolojik danışman olarak yazdım...
canım obsesyonlarının olduğunu fark etmiştim ama ileri olduğunu bilmiyordum..hele de bu davranışsal bir hal aldıysa çok zor..acaba bir psikolog yardımı mı alsan çünkü ilaç kullanamıyorsun..İnşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına..
canım kötü şeyler düşünüp kendini üzme, hamile kalabilmiş olmanın başlı başına bir mucize+sen ve eşin için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu kendine hatırlat...
benim çok sevdiğim bir arkadaşım, iş ve özel yaşantısında kendine yarattığı sıkıntı ve üzüntüler sebebi ile sürekli hayattan sıkılmış,mutsuz ve sinirli bir kişiliğe bürünmüştü. bir kaç aydır işyerinin gerginliğinden uzaklaşmak amacı ile hamile kalmaya çalışıyordu ancak dün öğrendim ki stres sebebi ile tüm hormonları altüst olmuş ve hamile kalması şu anda mümkün değilmiş...her şeyin üstüne bir de bu haberi alınca yaşadığı üzüntüyü tahmin edersin....
eğer sen mutlu ve huzurlu olursan vücudun daha sağlıklı olacaktır... ve vücudun bir bebeği 17 haftaya kadar büyütebildiğine göre gayet sağlıklı bir kadınsın demektir, boşuna evham yapma canım:) umarım doktorun duymak istediklerini söyler... tetkik sonuçlarını bizimle paylaşmayı unutma ama...