Kanka ayağı yaptığını nasıl anlarım???

Flörtleşmelere bu kadar takılmaktansa bir nokta, virgül falan hani bir şeylere mi odaklansanız.
Madem istemiyorsun uzak dur zaten farklı şehirlerdeymişsiniz, zamanla araya soğukluk girer biter gider.
Birazcık istemem yan cebime koy gibi duruyor.

Benim bir arkadaşım vardı aklıma o geldi nedenyse herkes kendisine aşıkmış gibi hissederdi :) Arkadaşınız sizden etkilense zaten bunu dile getirirdi niye saklasın ne kaybedecek.

Benim bir arkadaşım vardı aklıma o geldi nedenyse herkes kendisine aşıkmış gibi hissederdi :) Arkadaşınız sizden etkilense zaten bunu dile getirirdi niye saklasın ne kaybedecek.
Dile getirebileceğini sanmam kaybetmekten korkar bir de yanlış anlaşılmak istemem ama tip açısından bikaç tık daha öndeyim o da çok tatlı biri tabii ki ama en kibar bu şekilde açıklayabilirim. Bir de hep flörtleştiğim ya da sevdiğim birileri vardı açılmaya vakti olmamış olabilir

Yazları hep birlikteyiz

Madem istemiyorsun , buradaki kimse de ikna edemiyor öyle birşey olmadığına, sen ona fazla görüyorsun kendini bitir arkadaşlığını.ne gerek var kimse ömür boyu arkadaş kalmak zorunda değil. Rahatsız oluyorsan görüşmek zorunda değilsin.

Bu kadar eminsin madem neyi soruyorsun anlamadım.

Sanki o değil de sen bunu istiyorsun gibi çünkü arkadaşının yaptıkları gayet normal.

Genelde rahat insanlar ve ufak cilveleşme tarzı bi şeydi ciddi bir flört değildi sürekli en kıymetlim falan yazıyor storylerin üzerine
İyi de sana karşı bir şey hissetse emin ol bu kadar açık vermezdi. Gayet arkadaşça yaklaşıyor.

Hiç arkadaşlık görmemişsiniz gibi yazmışsınız. Hepsi o kadar normalki.
Tam bir kendi kendine gelin güvey olma durumu.

Ya açıkçası sormak istediğim bir şey daha var ama linç edilmek istemiyorum.. kullanılıyorum gibi geliyor sürekli beni paylaşması kalpler falan filan insta hesabını açık kullanıyor ve eski sevgilisi benden hiç hoşlanmıyordu.. geçenlerde kız özelden aramış sanırım. O görüp sinir olsun tarzı kullanılıyor olabilir miyim acaba

Hangi erkek arkadaşınız storysinde sizin fotonuzun üzerine manzaram yazıp kalp koyuyor ki.. bir bana mı garip geliyor anlamıyorum
En yakın arkadaşım. Sürekli bebeğimli gülümlü dalımlı konuşuruz. Hayatında her zaman sevgililerinden bile daha önemliyim. Ama aramızdaki iletişimin açıklığından dolayı bana karşı ilgisi olmadığını biliyorum.

Sevgilileri konuşma tarzınıza bir şey demiyor mu asla yargılamıyorum ama ben rahatsız olurdum sanırım o yüzden bu hali de garibime gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…