- 7 Aralık 2018
- 7.224
- 18.569
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Fiziken beğeniyor ve çok korumacı sevgilisiyle de arası çok iyiydi birden ayrıldılar samimiyetimiz arttı benden başka kız arkadaşı yok bu kadar yakın olan bir kere instagramını gördüm benim adım ikinci sıradaydı şu arama bölümünde ilk sırada sevgilisi vardı en çok profiline girdiğimiz kişiler arama butonunda önerilenlere çıkıyor.. sanki beni sevgilisiyle kıyaslıyordu ve o yüzden ayrıldı gibi hissettimKanka ayağı ne demek?
Sizden hoşlandığını mı düşünüyorsunuz? Hoşlanıyor olsa muhtemelen koskoca 2 sene içinde söyler ya da belli ederdi. Yaşlarınız küçük diye tahmin ediyorum, bu yaşlarda sevgiliyle dikiş tutturamaması normal olan zaten. Kısa süreli ilişkiler yaşıyor olması ya da size iltifat ediyor olması sizden hoşlandığını göstermez.
Arabada uyuyakalmıştım fotomu çekip paylaşmış insta hikayesinde uyuyakaldı:) diyeBen arkadasinizda kotu bir sey gormedim ve ya size baska bir gozle baktigini hiss etmedim
Hayır öyle olmasını istemiyorum ama arabada uyurken fotomu çekip paylaşmış uyuyakaldı:) diye ilgiye aç biri gibi acaba samimiyetimizi yanlış anladı da içine mi atıyor diye düşündüm gururlu ve duygularını içinde yaşayan biri.. sevgilisi de güzel hoş bi kızdı bir anda ayrıldılar anlam veremedimBence kuruntu yapıyorsunuz veya öyle olmasını istiyorsunuz içten içe...
İyide çok iyi arkadaşmışsınız.Hayır öyle olmasını istemiyorum ama arabada uyurken fotomu çekip paylaşmış uyuyakaldı:) diye ilgiye aç biri gibi acaba samimiyetimizi yanlış anladı da içine mi atıyor diye düşündüm gururlu ve duygularını içinde yaşayan biri.. sevgilisi de güzel hoş bi kızdı bir anda ayrıldılar anlam veremedim
Ya soruyordum eksik bi şeyler var diyordu çok kafa biri diyordu kötü bir huyu olsa mutlaka söylerdi hep bi depresif sürekli içiyor ama sorsan sevdiği biri de yok o yüzden şüphelendim ama benim de flörtlerim sevgililerim oluyor sevseydi dayanamazdı diye düşünüyorum o yüzden yorum almak istedimİyide çok iyi arkadaşmışsınız.
Ben uyuyakaldı diye foto paylaşmasında enteresan bi durum göremedim.
Sevgilisi güzeldir ama belki çok çirkin bir huyu vardı ondan ayrılmış olabilir.
Bence yaşın daha ufak , tecrübesiz cümlelerden belli.
Ya diğer bir kız arkadaşı da aynı anda pek çok kişiyle flörtleşiyordu ona hiçbir şey demeyen adam bana gelince köpürdüNe alaka ya? Yazdığın şeyleri çok iyi yakın arkadaş! olan herkes yaşıyor zaten.
Ya diğer bir kız arkadaşı da aynı anda pek çok kişiyle flörtleşiyordu ona hiçbir şey demeyen adam bana gelince köpürdü
Genelde rahat insanlar ve ufak cilveleşme tarzı bi şeydi ciddi bir flört değildi sürekli en kıymetlim falan yazıyor storylerin üzerineAdamın arkadaşıyla flörtleştiğiniz için olabilir mi acaba?
Bir arkadaşım başka bir arkadaşıma aynısını yapsa ben de aynı tepkiyi veririm.
Çocuğun tavırlarında bir şey yok. Büyük ihtimalle kendi kendinize kuruyorsunuz.
Bu da cok normal geldi bana.Arabada uyuyakalmıştım fotomu çekip paylaşmış insta hikayesinde uyuyakaldı:) diye
Burdan bakınca normal görünüyor. Ama madem o kadar taktınız ya görüşmeyi kesin yada aranızda bişey olamayacağını hissettirin.Ya diğer bir kız arkadaşı da aynı anda pek çok kişiyle flörtleşiyordu ona hiçbir şey demeyen adam bana gelince köpürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?